Προς το περιεχόμενο

e-bros

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    39
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

e-bros's Achievements

  1. done! μετά το update δουλεύει κανονικά. Άντε και σύντομα αχρείαστη να'ναι..
  2. H Vodafone Νομιζω έδωσε το αντίστοιχο δώρο για 10 μέρες. Η WIND δίνει δέκα μέρες μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου. Δλδ για Καρτοκινητά, F2Go, Q.. απλά τίποτα!
  3. λίγο προσοχή στα "unlimited". Υπάρχει επιβεβαίωση οτι είναι όντως απεριόριστα ή μήπως είναι 13,9GB όπως αναφαίρετε στο chat? Aν τωρα που τελειωσαν τα ακουστικά αποφασίσουν να δώσουν κάτι άλλο, το σκέφτομαι κι εγω να παραγγείλω μια σιμ
  4. ρε παιδιά αφού έχουμε παράδοση στα υπερσύγχρονα αυτοκίνητα! ΨΙΤ γατάκιαα..
  5. Κι εμένα μου έγινε πρόταση για τέτοιο συμβόλαιο τηλεφωνικά στα 21.35 και συμφωνησα να προχωρήσουμε. όταν είδα την τιμή στο συμβόλαιο ήταν 26.5 σκέφτηκα οτι έκανα λάθος και οτι η τιμη που είπαν ήταν χωρίς ΦΠΑ ( οι υπόλοιποι πάροχοι έχουν παρόμοιες τιμες Κ επίσης 21.35+φπα κανει περιπου 26.5). Μετά από επικοινωνία, μου είπαν προφορικά οτι η έκπτωση θα γίνει ύστερα "μέσω του συστηματος". Δεν φαντάζομαι να λένε τόσο ξεκάθαρα ψέματα, αλλά το 'άλλο υπογράφεις'' και 'άλλο σου υπόσχονται' ήταν ένας λόγος να μην προχωρήσει η αίτηση. Αναμένω προσφορές και από άλλους παρόχους και είδωμεν.. Αυτη η έξτρα σελίδα που αναφέρθηκε πάντως δεν υπήρχε ούτε σε μένα. Πολύ καλή τιμή πάντως!
  6. κανένας δεν αναγκάζει τον developer να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, μπορεί άνετα να πληρώσει για κάποια άλλη. όπως επίσης κανείς δεν σε αναγκάζει να χρησιμοποιείς την Google γενικότερα. στην ίδια λογική, τι αποτελέσματα ψάχνεις στην μηχανή αναζήτησης; φαστφουντάδικο και sexshop στην γειτονιάς σου; τσακ σε φακελώνουν για ένα αποτελεσματάκι..
  7. και εγώ για τα σχόλια ήρθα, να δω πόσοι είναι ειδικοι ΚΑΙ στην τεχνητή νοημοσύνη, πέρα από όλα τα άλλα θέματα που καταπιάνεται το Insomnia
  8. ένας πολύ καλός tab manager είναι ο 'tabs outliner' , κρατάει το ταμπ σε καλό μέγεθος για να βλέπεις τιτλο κλπ και επίσης αποθηκεύει και όλα τα sessions αν κρασάει , και στα δείχνει και σε λίστα όλα μαζί!
  9. e-bros

    dell ips 2412 vs M2752D-PZ 27 vs DM2752D-PZ

    @metalmike πολύ καλή πρόταση φαίνεται! απλά σε κάποιο σημείο λέει για compatibility με κάρτες γραφικών και λέει οτι για laptops και macs δεν υποστηρίζει, έτσι κατάλαβα εγω τουλάχιστον.. και δεύτερον, απο εγγύηση τι γίνεται?
  10. @paofc να φανταστω πήγες σε Πλαίσιο που προμοτάρουν τρελά την Toshiba και δεν έχουν ούτε ένα Dell? (αν όχι και πήγες αλλού, τότε άκυρο. Αν και ισχύει αυτό που είπα )
  11. νομίζω οτι με 300 παίρνεις μονιτορ με tv tuner, και ips panel για καλές γωνίες θέασης, και μπορείς να το χρησιμοποιεις απο ΄σο κοντά θες (30+ εκατοστά για pc) μέχρι και από μερικά μέτρα μακρυά (gia TV) ψάξε για 24+ ίντσες πχ LG 2452
  12. e-bros

    Laptop-Ultrabook

    αρκετά ελαφροί είναι οι toshiba στα 2,3 κιλά στις 15 ίντσες. σειρά L750 L850 κλπ αν θες φορητότητα πας σε 14 ίντσες και κατεβαίνεις στα 2 κιλά. πάλι παίζεις games.. στις 13 αρχίζει και ζορίζει! στην ανάγκη, παίρνεις και ένα φτηνό μόνιτορ 19άρι για να μην στραβώνεσαι επίσης 13άρι με μέτρια κάρτα γραφικών μάλλον κοστιζει πολύ.. στις 14" είσαι καλά νομίζω +κάρτα γραφικών , ανεβαίνεις όμως πάνω απο 550. γενικά τα 400 που λες είναι καλά για netnook
  13. για εμένα (εκτός Αττικής) κερδίζει το eshop γιατί πετάγεσε με το αμάξι στο κοντινότερο κατάστημά τους και παραλαμβάνεις γλιτώνοντας μεταφορικά εγγύηση όμως δίνει το eshop ή η LG? η Mσυστεμς αναφέρει το τηλ της LG για πληροφορίες εγγύησης, μέχρι εκεί όμως? πάντως εμένα μου καρφώθηκε και η ιδέα του pivot τώρα και ψήνομαι για άλλο μοντέλο
  14. e-bros

    com / net / org Domains - $0.98

    απο τι φαινεται η προσφορά τελειωσε χθες, ήθελε tweet για να πάρεις κωδικό "The retweets published after 11.59 p.m. (EST) on July 15, 2012 will not be taken into account"
  15. e-bros

    Επιλογη οθονης

    αυτές τις μέρες θα αγοράσω κι εγω κάτι παρόμοιο.. να σας ρωτήσω.. η dell που λέτε είναι ματ έτσι? λένε οι glossy αναδεικνύουν περισσότερο τα χρώματα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να είναι ξεκούραστη.. παίζει καθόλου ρόλο? είμαι μεταξύ dell ips 23" (mat?)kai LG ips 23" (glossy?)
  • Δημιουργία νέου...