Προς το περιεχόμενο

mythoc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    460
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με mythoc

  • Ημερομηνία γέννησης 04/08/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mythoc's Achievements

  1. το έχουν καταφέρει και οι κινέζοι αυτό - έχω μια των 5 ευρώ από ali που κάνει το animation!
  2. mythoc

    Κοινωνικος τουρισμος

    Με πολύ κόπο κατάφερα να κάνω την αίτηση τώρα. Βγήκε και duplicate (δώστε μου δυο εισιτήρια 🐣🐣)
  3. Παρέλαβα λοιπόν κι εγώ χθες από Κωτσόβολο 128PM Deep Purple με παραγγελία 12/10/22 …
  4. Η αλήθεια είναι ότι στο σύστημα παραγγελιών τους δείχνει ότι θα έχουν παραλαβές αλλά όχι για ποιον είναι και πάντα υπάρχει πιθανότητα να έχουν delay μέχρι κι αυτά που βλέπουν οι υπάλληλοι.
  5. Εχω κι εγω μια παραγγελια απο 23/10 (pro max deep purple 128). Η πρωτη ενημερωση ηταν οτι θα εχουν stock αυτη την εβδομαδα (ποτε δεν το πιστεψα). Προφανώς σε εβδομάδα με αργίες δεν περίμενα ενημέρωση και γνωρίζοντας οτι αρκετοί περιμένουν απο Σεπτέμβριο δεν περιμένω πρόοδο μεχρι τα μεσα Νοεμβρη. Υπομονή λοιπόν!
  6. mythoc

    BOX -3€

    FYI Σάββατο έκανα πρώτη φορά παραγγελία με αυτό το κουπόνι.
  7. Το burn in είναι πονεμένη ιστορία και δεν αντέχουν σε καμία περίπτωση office setups οι oled. Καταλαβαίνω ότι είναι κορυφή σε χαρακτηριστικά αλλά πρέπει να είσαι οκ με το να φας burn in καππα στιγμή. Εκτός αν το content που καταλανωνεις είναι πραγματικά τόσο δυναμικό, πράγμα που πχ για εμένα τον developer αποκλείεται να συμβεί. Εγώ με την B7 στα 3 χρόνια δεν είχε πάθει τίποτα, όμως στον 4ο χρόνο έχει πλέον τρελό burn in που με κάνει να σκέφτομαι την αλλαγή.
  8. FYI το επίσημο site της Keychron στελνει και πάλι Ελλάδα - μόλις έκανα παραγγελία ένα k4v2 brown. Ας ελπίσουμε να μην έχει και τελωνείο..
  9. Ηρεμήστε χθες το βράδυ βγήκε το update, αν δεν δουλεύει δοκιμάστε μετά από κάποιες ώρες. Συνήθως Android συσκευές παρατήρησα πως έχουν θέμα προς το παρόν.
  10. mythoc

    Cosmote 30gb δώρο

    Σε όποιον το δικαιούστε έρχεται και sms. Το πήρα κι εγώ επειδή έχω σταθερό και καρτοκινητο consort
  11. παιδια εγώ με δυο παραγγελιες, πηρα σημερα full refund και περιμενω να έρθει για να με ξαναχρεωσουν. πολύ άμεση εξυπηρέτηση στο chat τους. 1. Amazon.de - Standard Shipping 2. Order placed: 28/11/2020 3. Estimated date παραλαβης: 14/12/2020 4. Dispatched: 2/12/2020 5. Royal Mail (Low) 7. κατασταση: Full Refunded
  12. mythoc

    Amazon.de Order - Royal Mail - No tracking

    Was it sent to your home with ELTA (was it just ELTA or ELTA Courier?) or did you need to go to ELTA store to actually receive your order?
  13. Δεν υπαρχει περιπτωση να ηρθαν τοσα ps5 για να καλυψουν εμας απο Οκτωβριο@Public. Ας το αποδεχτουμε. Ας κλαψουμε ολοι παρεα. Ας δουμε τελικο bachelor και big brother. Αντι να παιζουμε Spiderman. f$#ck...
  14. εχει παρει κανεις τα ακουστικα απο digital passion? προλαβα πριν και εκανα παραγγελια αλλα το κοβω για αγιου βαλεντινου να ερχονται (τουλαχιστον ειναι χρησιμα και χωρις την κονσολα)
  • Δημιουργία νέου...