Προς το περιεχόμενο

Merdock

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.275
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Merdock

  • Ημερομηνία γέννησης 29/05/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Merdock's Achievements

Veteran

Veteran (13/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

410

Φήμη

  1. Το σύστημα με τα αστέρια το βγάλανε επειδή δε λειτουργεί όπως πρέπει όχι επειδή προσπαθούν να ανακαλύψουν τον τροχό. Το thumbs up/down είναι αρκετά καλύτερο σαν σύστημα. Πχ σχετικό άρθρο https://www.appcues.com/blog/rating-system-ux-star-thumbs Αυτό που αναφέρει για το YouTube το είχα παρατηρήσει κι εγώ στην προηγούμενη δουλειά μου όπου είχαμε star rating system για αξιολόγηση του περιεχομένου και οι περισσότεροι χρήστες δίναν ή πέντε ή ένα αστέρι.
  2. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό με του που διάβασα την είδηση.
  3. Συμφωνώ. Ενώ το είχε ξεκινήσει ωραία, με είχε ξενερώσει το πως εξελίχθηκε η ιστορία.
  4. Κι αν έχει μείνει από δεδομένα ο ιδιοκτήτης τι γίνεται;🤔
  5. Merdock

    LG gx γρατσουνιά

    Κοίτα η άποψη μου είναι από τη στιγμή που δεν ενοχλεί καλύτερα άστο μη τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα.
  6. Merdock

    LG gx γρατσουνιά

    Αν δεν φαίνεται/είναι ενοχλητική όταν κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις τηλεόραση εγώ προσωπικά δεν θα έκανε τίποτα. Έκανα και κι εγώ πρόσφατα κάτι παρόμοιο στο 32αρι 4Κ monitor μου και ενώ αρχικά κοιτούσα τι να κάνω για να φύγει, επειδή είναι τέρμα κάτω δεξιά και δε φαίνεται εκτός αν κοιτάξεις επίτηδες εκεί (και ανάλογα και τι χρώμα δείχνει η εικόνα αυτή τη στιγμή) αποφάσισα να μη κάνω τίποτα.
  7. Δεν υπάρχει φόβος για burn-in όπως στις τηλεοράσεις;
  8. Μήπως λες το Ντριν Στοπ; Είχαμε πάει με το σχολείο μου το 1999 και είχε κερδίσει η ομάδα μου 😎
  9. Μένω Αγγλία και με έχει επισκεφτεί η κοπέλα μου. Λόγω της κατάστασης με COVID έμεινε παραπάνω από τι υπολογίζαμε οπότε τις τελειώνουν τα χάπια που παίρνει για τον θυροειδή. Αν μας στείλουν από Ελλάδα ένα μικρό πακέτο με 3-4 κουτιά από το χάπι που παίρνει για να τη βγάλει μέχρι να γυρίσει Ελλάδα το καλοκαίρι, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει θέμα με το τελωνείο; Νομίζω ότι κανονικά δεν επιτρέπεται να εισάγεις φάρμακα, αλλά μιας και μιλάμε για πολύ μικρό πακέτο και σε βάρος και σε μέγεθος, θα γίνει έλεγχος ή θα περάσει έτσι;
  10. Μου θύμισες τώρα την ιστορία που λέει ότι η NASA είχε χαλάσει εκατομμύρια για να φτιάξουν ένα στυλό που θα γράφει στο διάστημα και οι Σοβιετικοί απλά είπαν να χρησιμοποιήσουν μολύβι.
  11. Έτσι όπως το λες νομίζω μπορείς να κάνεις αυτό που θες με τα Power Apps της Microsoft. Ωστόσο αν δε κάνω λάθος θα χρειαστείς να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή για κάθε χρήστη που θα χρησιμοποιεί την εφαρμογή.
  12. Μια από τα ίδια. Έχω ήδη δυο οθόνες, πληκτρολόγιο, ποντίκι οπότε iMac προσωπικά το θεωρώ πεταμένα λεφτά, από τη στιγμή μάλιστα που το θέλω για το χαβαλέ κι όχι για επαγγελματικούς λόγους για τους οποίους χρησιμοποιώ το PC μου. Ένα mini με M1X, 32GB θα ήταν day 1 αγορά.
  • Δημιουργία νέου...