Προς το περιεχόμενο

joanast

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    110
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.501 προβολές προφίλ

joanast's Achievements

  1. joanast

    Θήκες iPhone 11 Pro Max ή iPhone XS Max

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/04/2024 12:22 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    11 θήκες, συμβατές με iPhone 11 Pro Max ή iPhone XS Max. Όλες σε άψογη κατάσταση.

    40 €

  2. joanast

    Θήκες iPhone 11 Pro Max ή iPhone XS Max

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/04/2024 05:44 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    11 θήκες, συμβατές με iPhone 11 Pro Max ή iPhone XS Max. Όλες σε άψογη κατάσταση.

    40 €

  3. Εγώ όπως έγραψα πριν μερικές ημέρες, τυχαία βρέθηκα στον Κωτσο του αεροδρομίου και τσιμπησα το pro max επιτόπου, χωρίς παραγγελία, χωρίς refresh, απλός πελάτης που βρέθηκε στο κατάστημα. Οπότε δεν ξέρω τι γίνεται, ούτε πως δουλεύει η όλη φάση. Άδικο πολύ πάντως για όσους έχουν πληρώσει και περιμένουν, το σύστημα δεν είναι καθόλου δίκαιο...
  4. Βρέθηκα για άσχετο λόγο στο αεροδρόμιο και επειδή είχα χρόνο να σκοτώσω, πήγα στον Κωτσο να χαζεψω, μιας και έχω ήδη παραγγείλει πριν λίγες ημέρες το pro max 512 σε μπλε, χωρίς να με καίει ιδιαίτερα το πότε θα παραλάβω. Έρχεται ένα παλικάρι, μου λέει αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι και του λέω κοιτάω γενικά τα pro max. Μου λέει έχουμε διαθέσιμο σε natural, του λέω φερτο. Δεν το ανοίγω μέχρι να μου έρθει και το μπλε και να διαλέξω τότε οριστικά ποιο θα κρατήσω. Οποιο δεν κρατήσω, θα το αφήσω σφραγισμένο και θα το δώσω σε οποιονδήποτε το θέλει (αν το θέλει κάποιος) στην τιμή που το πήρα εννοείται, ούτε ένα ευρώ παραπάνω.
  5. Εμένα η απορία μου αφορά το χρώμα περισσότερο. Το 90%+ έχει αγοράσει ή θέλει να αγοράσει το natural, με αποτέλεσμα όταν εντέλει τελειώσουν όλοι τις αγορές τους, σχεδόν όλοι να έχουν ακριβώς το ίδιο κινητό. Εκτός αυτού, επειδή όλοι σχεδόν θέλουν το ίδιο χρώμα και την 256gb έκδοση, η αγορά είναι τελείως στεγνη. Καταλαβαίνω ότι είναι προσωπικό γούστο του καθενός οκ, αλλά είναι τόσο ωραίο αυτό το χρώμα για να αξίζει όλο αυτό το χαβαλέ; Μόνο εμένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα μάλλον ε; 😊
  6. Αυτό που η Vodafone εδώ και κάνα δυο μέρες έχει συνεχώς διαθέσιμα τα τρία από τα τέσσερα μοντέλα των 512gb, είναι αλήθεια ή παραμύθια;
  7. https://madmob.gr/product-category/smartphones-new/apple/iphone-15-pro-max/ https://mobicell.gr/smartphones/apple-iphone-15-pro-max-5g-256gb-white-titanium-13209 Άλλοι αλήτες από δω!
  8. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών και αναμονή κάνα 20λεπτο τακτοποιηθηκα και γω. Όποιος περιμένει ακόμα mail, μάλλον θα περιμένει πολύ...
  9. Καλημερα σε ολους Ψαχνω ενα τραγουδι απο μια διαφημιση του kia ceed πριν απο κανα 2 χρονια. Τραγουδαει γυναικα, ειναι γαλλικο και στο ρεφρεν λεει απλα "μμμ" και "ααα" αρκετες φορες. Νομιζω πως ειναι η διαφημιση στην οποια ολα τα αλλα αυτοκινητα, εκτος του kia, μετατρεπονταν σε αμμο οταν περνουσε διπλα τους... Σας ευχαριστω!
  10. Καλησπερα σε ολους Ψαχνω ενα τραγουδι απο μια διαφημιση του kia ceed πριν απο κανα 2 χρονια. Τραγουδαει γυναικα, ειναι γαλλικο και στο ρεφρεν λεει απλα "μμμ" και "ααα" αρκετες φορες. Νομιζω πως ειναι η διαφημιση στην οποια ολα τα αλλα αυτοκινητα, εκτος του kia, μετατρεπονταν σε αμμο οταν περνουσε διπλα τους... Σας ευχαριστω!
  11. Καλησπερα σε ολους Ψαχνω ενα τραγουδι απο μια διαφημιση του kia ceed πριν απο κανα 2 χρονια. Τραγουδαει γυναικα, ειναι γαλλικο και στο ρεφρεν λεει απλα "μμμ" και "ααα" αρκετες φορες. Νομιζω πως ειναι η διαφημιση στην οποια ολα τα αλλα αυτοκινητα, εκτος του kia, μετατρεπονταν σε αμμο οταν περνουσε διπλα τους... Σας ευχαριστω!
  12. Καλησπερα σε ολους Ψαχνω ενα τραγουδι απο μια διαφημιση του kia ceed πριν απο κανα 2 χρονια. Τραγουδαει γυναικα, ειναι γαλλικο και στο ρεφρεν λεει απλα "μμμ" και "ααα" αρκετες φορες. Νομιζω πως ειναι η διαφημιση στην οποια ολα τα αλλα αυτοκινητα, εκτος του kia, μετατρεπονταν σε αμμο οταν περνουσε διπλα τους... Σας ευχαριστω!
  13. Καλησπερα σε ολους Ψαχνω ενα τραγουδι απο μια διαφημιση του kia ceed πριν απο κανα 2 χρονια. Τραγουδαει γυναικα, ειναι γαλλικο και στο ρεφρεν λεει απλα "μμμ" και "ααα" αρκετες φορες. Νομιζω πως ειναι η διαφημιση στην οποια ολα τα αλλα αυτοκινητα, εκτος του kia, μετατρεπονταν σε αμμο οταν περνουσε διπλα τους... Σας ευχαριστω!
  14. Καλησπερα σε ολους Ψαχνω ενα τραγουδι απο μια διαφημιση του kia ceed πριν απο κανα 2 χρονια. Τραγουδαει γυναικα, ειναι γαλλικο και στο ρεφρεν λεει απλα "μμμ" και "ααα" αρκετες φορες. Νομιζω πως ειναι η διαφημιση στην οποια ολα τα αλλα αυτοκινητα, εκτος του kia, μετατρεπονταν σε αμμο οταν περνουσε διπλα τους... Σας ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...