Προς το περιεχόμενο

dr_papas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    540
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με dr_papas

  • Ημερομηνία γέννησης 07/10/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.387 προβολές προφίλ
  1. dr_papas

    Apple iPhone 13 (Μπλε/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 08:27 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη κατάσταση για μετάβαση σε νεότερο μοντέλο Μπαταρία 94%.. Πλήρες συσκευασίας και απόδειξη διαθέσιμη. Aγορασμένο 11ος / 2022. Περιοχή Πάτρα για έλεγχο και συνάντηση. Τελική τιμή. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Μπλε Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 174 g

    450 €

  2. dr_papas

    eSIM Cosmote

    Καλημέρα. Κανονικά έχει και κανονικά αλλάζεις από τις ρυθμίσεις.
  3. Κανονικά όλα τα updates. M2 του κουτιού, καινούριος, δεν έχει θέμα. Είχα πρόχειρη pcie card για m2, τον έβαλα, φάινεται να παίζει οκ, σκέφτομαι μην έχει θέμα η onbard m2 θύρα.
  4. Καλημέρα σε όλους. Σε desktop Dell 5040 mini tower, νέα εγκατάσταση win 10 και νέος m2 nvme 256gb, το λαμπάκι του δίσκου μπροστά μένει συνεχώς αναμένο χωρίς να σβήνει. Διαπιστώνω συνεχής εγγραφή στον nvme με το hwinfo, δλδ τρείς ημέρες εγκατάσταση και βλέπω gb written 188gb. Από την διαχείριση εργασιών δεν παρατηρώ κίνηση εγγραφής στον δίσκο, και το hw info μου αναφέρει 1,5 % περίπου write activity. Το περίεργο της υπόθεσης, ότι από χθες που έβαλα το hwinfo να βλέπω τι γίνεται έχει γράψει 8gb στο δίσκο απλά με σερφάρισμα και τίποτα άλλο. Το δεύτερο περίεργο είναι ότι βγάζοντας τον m2 και εκκινώντας από μηχανικό, βλέπω το λαμπάκι μπροστά να μην ξεκινά κολλημένο αναμένο αλλά να αναβοσβήνει ως πρέπει. Σας έρχεται καμιά ιδέα το τι μπορεί να συμβαίνει?
  5. Οχι βέβαια, μέσα στην αίτηση αναφέρει ότι απο τη στιγμή που θα γράφει απεσταλμένα στην Τράπεζα τα χρήματα, τότε η τελευταία μπορεί να κάνει από 4-10 εργάσιμες ημέρες για την υλοποίηση, φόρτωση και απόδοση στον δικαιούχο του ποσού.
  6. Ψάξτην στις εγκρίσεις τις κάρτας σαν εκκρεμή δλδ ακόμα όχι στις εξοφλημένες και θα την δείς.
  7. dr_papas

    FRITZ!Box 7530 Review

    εγώ πάντως μαμά ήμουν πριν στην 7.29 μαμά και στην 7.50. Και εννοώ δεν έχω κάνει ούτε το tweak ούτε τίποτα άλλο. Απλά δεν συγχρόνιζε μετά, μπορεί να έτυχε. Το μόνο ίσως κοινό σημείο είναι ότι όσες φορές προσπάθησα να βάλω την lab, και ήταν αρκετές οι φορές αυτές, είχα ακριβώς την ίδια συμπεριφορά, συγχρόνιζε εξαιρετικά δύσκολα και όταν και αν ναι, τότε έμενε up για κανά λεπτό και μετά πάλι τα ίδια. Και πάντα ξαναγύριζα στην stable. Ισως αν μου έκοβε να κάνω και στην lab reset line settings, ίσως να σταθεροποιούταν , ποιος ξέρει.
  8. dr_papas

    FRITZ!Box 7530 Review

    Σταθερό από χθες
  9. dr_papas

    FRITZ!Box 7530 Review

    Καλημέρα, όποιος δεν συγχρονίζει μετά το update όπως εγώ (cosmote), ας κάνει ένα reset line settings. Επαιξα κατευθείαν μετά.
  10. Eγώ πάντως χρησιμοποιώ μία έξυπνη πρίζα, την έχω να ανάβει κάθε ημέρα 05.00-06.00. Συνδέω το κινητό το βράδυ και κάθεται μέχρι τις 05.00 που ανοίγει η πρίζα. Αρχίζει να φορτίζει. Εχω φτιάξει και συντόμευση (ios) και μόλις πάει η μπαταρία 90% , κλείνει η πρίζα. Οπότε ξυπνάω κάθε ημέρα με φορτισμένο το κινητό μέχρι εκεί που θέλω εγώ και χωρίς να το έχω ζορίσει όλο το βράδυ.
  11. Κανε swipe down εδω όπως είσαι να κάνει ανανέωση η σελίδα και θα σου φέρει.
  12. Και ενα feedback από εμένα από το morris 50160 .. με εξωτερική χθες 13 βαθμούς και ζητηση 22 σε χώρο κουζινοσαλοτραπεζαρια καμία 40αρια τετραγωνικά με πολλά ανοίγματα και χωρίς ιδιαίτερη μόνωση σε τετράωρο περίπου ξεκίνησε στα 1200 w για 25 λεπτά περίπου , αλλά τόσα σε 700 w και μετά συντήρηση για κάνα δίωρο στα 380 περίπου. Απο αυτά που διαβάζω εδώ μέσα νομίζω καλή συμπεριφορά δείχνει μέχρι στιγμής , ατμόσφαιρα απρόσμενα γλυκιά από ζέστη και άνεση. Μεχρι στιγμή δεν έχω διαπιστωσει κάποιο on off στη λειτουργία του.
  13. Εκανα όλα όσα προτάθηκαν, δεν λειτούργησε τίποτα. Μάλλον δεν υποστηρίζει το μοντέλο.
  • Δημιουργία νέου...