Προς το περιεχόμενο

ssatmaniac

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ssatmaniac

  • Ημερομηνία γέννησης 07/06/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    athens
  • Ενδιαφέροντα
    pc

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.373 προβολές προφίλ

ssatmaniac's Achievements

  1. ποιο θα πεσει? πολλα θα πεσουν και δεν θα σηκωνονται το bitcoin στανταρ θα χτυπησει 30αρι! ποιο θα πεσει? πολλα θα πεσουν και δεν θα σηκωνονται το bitcoin στανταρ θα χτυπησει 30αρι!
  2. κανε logout απο site, βγαλε οποιο προγραμμα περιηγησης εχεις βαλει να μπαινεις αποτις ρυιμισεις, αφησε μονο την εφαρμογη. κανε verification απο την εφαρμογη. καθαρη φωτο μες σε σκοταδι αναψε φλασ και βγλε φωτο καθαρη. σε 3 λεπτα εισαι verifired. μεσω web cam oyte se 10xronia
  3. Φιλε μου δεν εχει σχεση με trading κτλ το ολο θεμα.Απλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα επενδυεις στο αρχικο σταδιο μιας νεας τεχνολογιας, δεν ειναι φουσκα πυραμιδα, δεν ειναι μονο οικονομικα στη μεση. semantic web και IOT θα ειναι οπως ειναι πια το κινητο σου σε καποια χρονια. Γνωμη μου ειναι πως δεν εχει σχεση με τα οσα ξεραμε, αν και φυσικα εχει κινδυνους.Ειναι αυτο που ελεγε ενας γνωστος μου μολις ειχαν βγει τα ιδιωτικα καναλια, οι ηλεκτρονικοι ειχαν χεστει στα φαργκα καθως ολοι εδιναν οσο οσο να βαλουν κεραιες για να πιασουν το mega και τον ant1! Ειναι η εξελιξη και οποιος ξερει να το χειριστει σωστα, και γνωριζει οτι υπαρχει ρισκο....απο χιλιες μεριες προχωραει. Εγω προσωπικα δεν θα εβαζα οπως λες ποσο που δεν αντεχω. Δεν ξερεις απο που θα σου ερθει. Αν και το να πεσει απο τα 20 χιλ δολαρια στα 3 σε καποια λεπτα μου φαινεται απιθανο.
  4. παιδια το tenx ειναι ασφαλες? η λειτουργια του ειναι χαλια. με το ζορι ανοιγει. συγγνωμη εννοουσα το kraken
  5. παιδια καλησπερα. θελω να κανω μια μικρη επενδυση στο litecoin α αγορασω ενα. αγορασα μισο απο το coinbase αλλα με πεταξε εξω λογω verification. θελω κατι αξιοπιστο ποιο εχετε να μου προτεινετε? δεν θελω να παιξω απλα να αγοραω ενα δυο και αυτο ειναι ολο.
  6. καλα φιλε.....δεν παιζεσαι...μαλλον νομιζεις πως κανεις μαθημα..αλλα ξεχασες πως εισαι σε forum.και συγχαρητηρια που υπηρετησες 2 χρονια...και εμαθες και πολλα...... το διαβαζα με ενα φιλο...δεν σου γραφω πως το σχολιασαμε....αλλα αν το βλεπεις ετσι μαγκια σου. γραφεις στο παιδι....αμα ειναι να μου ερθεις εδω?? (ασχολιαστο) ---------- Προσθήκη στις 13:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:43 ---------- και εγω για την παρτη μου μιλαω. και για αυτο εξηγω πως υπαρχουν αλλοι που γουσταρουν να ειναι μακρια απο τους δικους του. δεν ειναι κανονας.
  7. πολυ ωραια ολα αυτα, και οπως τα βλεπεις, αλλα οπως λεει και ο φιλος απο κατω, η παρτη μου εχει προτεραιοτητα. δεν ζουμε για τους γονεις μας...και πολλες φορες με το να μην τους ακους μετα απο καποια ηλικια βγαινεις κερδισμενος.ο σωστος πατερας ειναι αυτος που γουσταρει να ειναι το παιδι του ευχτυχισμενο και ας ειναι και στην αλασκα.εγω ετσι θα σκεφτομαι για τα παιδια μου. ειναι πως το βλεπει ο καθενας...μπορει μετα απο καποια χρονια και εγω να το βλεπω ετσι.
  8. οραιος φιλε!! καλη αρχη....και ακολουθουν και αλλοι
  9. παιδια και εγω σκεφτομαι να την κανω μετα το καλοκαιρι...στην αρχη οποιαδηποτε δουλεια και μετα πανω στο αντικειμενο μου αφου εχω μαθει τη γλωσσα καλα, αν μου αρεσει , και αν ολα πανε καλα. site στο ιντερνετ υπαρχουν που παιδια ηδη ζητανε συγκατοικους ερχεσε σε επαφη με msn μιλατε και τα βρισκεται. απο θεμα δουλειας παιζουν πολλα στο ιντερνετ επισης. οποιος σκεφτεται τα ιδια με εμενα και ειναι στην ιδια φαση και γουσταρει,ας στειλει πμ με το μσν του.
  10. ε ρεε.... και τα προσωπικα δεδομενα? μου φενεται θα κανει κανεις η πολλοι καμια μηνυσαρα και στο τελος θα βρουν και τον μπελα τους... και φυσικα η ειδηση εχει στοχο να φοβισει... για αυτους που πληρωνονται για να μοιραζουν κλειδια λογικο. και φυσικα για αυτους που πουλανε ετοιμα μηχανηματα με σερβερ. στο μπουντρουμι... αλλα οχι και να ελεγχουν τιs ip επειδη γινανε ενα!! ακουγεται τωρα οτι ζητανε και απο τους αλλους εναλακτικους να δωσουν στοιχεια... αλλα αυτο φυσικα δεν θα γινει... σιγα μην κατσει να χασει πελατες η hol για χατηρι της νοβα..ισα ισα που θα κερδισει απο αυτο... ηδη βλεπω τον τελευταιο καιρο τρελα προβληματα σε πελατες forthnet...οσο καλη φημη ειχε πριν τοσο κακη εχει τωρα.... η ον που κσεκινησε με ασχημη φημη δινει πολυ ανωτερες υπηρεσιες... δεν θα παει καλα η forthnet....στραβωσε η δουλεια
  • Δημιουργία νέου...