Προς το περιεχόμενο

padelis71992

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.055
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με padelis71992

  • Ημερομηνία γέννησης 01/03/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

padelis71992's Achievements

  1. Εμένα μου έδωσε και ένα χαρτί απόδειξης ότι εδωσα τα χρήματα.
  2. Συγνώμη για τη καθυστέρηση. 100 ήταν εμένα και τα έδωσα, με συμφέρει από όλες τις απόψεις η προσφορά. Όχι ότι με χαροποίησε αλλά δεν είχα άλλη λύση.
  3. Τότε δεν ισχύει αυτό που μου είπαν.. Και εγώ έλεγα να κάνω υπαναχωρηση, αλλά μετά θα ήμουν στον αέρα, γιατί πριν ήμουν σε φοιτητικό άσχετα που πλέον δεν είμαι φοιτητής και δε μπορούσα να επιστρέψω σε αυτό. Οπότε πλερω. 😎
  4. Εμένα μου ζήτησαν 100 ευρω εγγύηση στη 1η σιμ. Πήρα τηλέφωνο μπας και βγει, δε κατάφερα τίποτα. Βγαίνει σύμφωνα με το αφμ και τη φορολογική δήλωση μου είπαν. Βέβαια θα έπρεπε να είχαν ενημερώσει από πριν. Για αυτό σε άλλους βάζουν και σε άλλους όχι η σε άλλους διαφορετικό ποσό. Υποθέτω σύμφωνα με αυτά που μου είπαν πάντα.
  5. padelis71992

    Ερώτηση περί EA ACCESS

    Ευχαριστώ πολύ όλους.
  6. padelis71992

    Ερώτηση περί EA ACCESS

    Οπότε στέκει αυτό που λέω και τελικά η ultimate έκδοση βγαίνει στα 86.
  7. Καλημέρα έχω μια ερώτηση για την υπηρεσία της ea. Πήγα σήμερα να αγοράσω το φιφα 20 μέσα από το 19 που έχει 10% έκπτωση και μου είχε και μια άλλη τιμή στα 80.99 ευρώ με ea access. Και ρωτάω τώρα εγώ 80.99 ευρώ η ultimate + τα 4 η 5 ευρώ που έχει η ea access η μηνιαία ας πούμε 86 σύνολο, δε συμφέρει αφού φας και το 10ωρο και κυκλοφορήσει το παιχνίδι να τη κόψεις (για μένα που το φιφα είναι το μόνο παιχνίδι της ea που παίζω) και τελικά έχει πάρει την ultimate που θέλω εγώ στα 86 αντί για 100 κάνω κάπου λάθος; Και μια δεύτερη ερώτηση δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα αφού βγει το παιχνίδι στις 24 να το χάσω επειδή το χα αγοράσει με ea access και θα κόψω συνδρομή αφού βγει.
  8. padelis71992

    FIFA 17 [PC]

    Η μεταξυ σας συνδεση δεν ειναι εφικτη κατα πασα πιθανοτητα λογω restricted nat στα ρουτερ σας. Google it λιγο κατι θα βρεις.
  9. padelis71992

    FIFA 17 [PC]

    Σε παλιότερο φίφα εκτε μου έχει τύχει ενα πιο περίεργο-σπαστικό cheat (αν μπορεί να θεωρηθεί cheat). Του βάζω γκολ, στη σέντρα του πετάει τη μπάλα έξω, πατάει σταρτ τη στιγμή που η μπάλα έχει βγεί έξω αλλα δεν έχει ξεκινήσει η επαναφορά της, πατάω εγώ να συνεχίσω το γκειμ, τίποτα κολλημένο λεώ θα κόλλησε αλλα επειδή τότε είχα πολύ πείσμα με τις νίκες λέω θα περιμένω και οτι γίνει. Μετά απο κάνα 20λεπτο τσουπ συνεχίζει το παιχνίδι και αυτός είχε κάνει αλλαγή. Παίζουμε του βάζω 2ο το ίδιο πετάει τη μπάλα πλάγιο καπάκια σταρτ και το ιδιο, εκεί αρχίζω να υποπτεύομαι ξανα περιμένω τσουπ μετα απο το 20λεπτο συνεχίζουμε και αυτός είχε κάνει αλλαγή. Του βάζω 3ο το ίδιο και κάνει αλλαγή. Ε του τελείωσαν οι αλλαγές, 6 πρέπει να μέτρησε στο τελος. Ο τύπος τι είχε κάνει είχε βρεί κάποιο bug; Κάτι τέτοιο που έκανε το παιχνίδι να κολλάει ωστε να σε κάνει να κάνεις quit ευτυχώς δε του ικανοποίησα τη βλακεία στον εγκέφαλο. Έχασα βέβαια 1 ωρα+ απο τη ζωή μου.
  10. padelis71992

    FIFA 17 [PC]

    @xtr δε γκρινιαζω για το τσιτινκ εγω πλεον δε το εχω. Στο ps4 δοξα το θεο δε τσιταρουν. Γκρινιαζω στο να λεμε οτι υπαρχει τσιτινκ και να υπαρχουν ατομα που υποστηριζουν οτι δεν υπαρχει και παλιοτερα να υποστηριζαν το πανθηρα. Το οτι δε σου εχει τυχει εσενα στο ειχα εξηγησει παλιοτερα. Οσο για τα τουρνουα οποιος ειναι αθηνα θα γινει παλι απο xboxarena στο γκαζι το σαββατοκυριακο. Περισυ που ειχα παει ηταν ενας χωρος gaming orgasm και φετος θα το κανουν 2ημερο. Για φιφα εχει ακομα θεσεις οποιος ενδιαφερεται.
  11. padelis71992

    FIFA 17 [PC]

    Οχι οσο υποστηριζεται η αποψη οτι δεν υπάρχουν cheaters και "βγαίνει" προς τα έξω οτι ζηλεύω εγω η κάποιος άλλος. Και "φωτογραφίζομαι" εγώ σε σχόλια όχι δεν θα κουραστώ. Και επειδή σε παλιότερο ποστ πάλι το ίδιο υποστήριξες για αυτό απάντησα. Εγώ άλλο βλέπω είναι πολλοί που γράφουν οτι υπάρχουν τσίτερ και ο blue_panther είναι ενας ektellion, platini, prospa, zeppos κλπ. Εσύ γιατί αντιδράς μόνο σε εμένα όταν το αναφέρω; Γιατί το "δεν έχεις κουραστεί τόσα χρόνια ρει" πάει σε μένα. Ναι παίζαμε φιλικά ενώ γνωρίζαμε οτι τσίταρε μόνο και μόνο για να αποδείξουμε οτι τσιτάρει. Για αυτό πάς σε κονσόλα για να μην υπάρχουν αυτά.
  12. padelis71992

    FIFA 17 [PC]

    @xtr επειδη με "ονοματισες" σε παλιοτερο ποστ σου και ειχα καιρο να γραψω να σου πω για αυτον που κατηγορουσαμε, οτι το χει παραδεχτει οτι τσιταρε και εδω στο insomnia και σε προσωπικη συζητηση μαζι μου. Επισης εχει φαει ban απο τo insomnia. Οποτε ολες οι ειρωνιες σου πανε στο βροντο. Φιλικα.
  13. Να ρωτησω κ παλι κατι το soap opera effect θεωρειται αυτο που βλεπουμε πολυ smooth τη ταινια; Αν ειναι αυτο ειμαι απο αυτους που τους αρεσει αυτη η κινηση. Απλα εμενα κανει κατι περιεργα σπασιματα ενω ειναι smooth σε μια αποτομη η παραγεμισμενη με αντικειμενα εικονα κανει κατι σπασιματα η κινηση.
  • Δημιουργία νέου...