Προς το περιεχόμενο

yoda73

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    144
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με yoda73

  • Ημερομηνία γέννησης 07/02/1973

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.311 προβολές προφίλ

yoda73's Achievements

  1. yoda73

    STOKKE - iZi Go

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/03/2024 09:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλημέρα. Δίνεται προς πώληση το κάθισμα αυτοκινήτου Stokke iZi Go κατάλληλο για παιδάκια 0-13 Kg, σε κόκκινο χρώμα σε άριστη κατάσταση - σαν καινούργιο. Μπαίνει σε οποιοδήποτε καρότσι της Stokke. Βρίσκομαι Αθήνα - Βύρωνα. Αποστολή δεν γίνεται λόγω όγκου βάρους κτλ. Στα 100 Ευρώ. Επικοινωνία με πμ. Ευχαριστώ

    100 €

  2. yoda73

    Δάνειο από ιδιώτη

    καλησπέρα. Αυτό που θα ρωτήσω μάλλον το έχετε σκεφτεί, αλλά το αναφέρω. Έχετε εξετάσει τη δυνατότητα να βρείτε το ποσό από φίλο ή συγγενή; Με κάποια υπευθυνη δήλωση ο ένα προς τον άλλον για να διασφαλιστείτε με κάποιον τρόπο. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει κάποια νομική ισχύ για μελλοντικά.
  3. Καλησπέρα. Αν χρησιμοποιήσετε τον αντάπτορα από lighting σε θηλυκό mini jack https://www.skroutz.gr/s/9948768/Apple-Metatropeas-Lightning-male-se-3-5mm-female-Leyko-MMX62AM-A.html μπορείτε μετά να βάλετε όποιο hands free σας αρέσει.
  4. Καλησπέρα. Είχα το ίδιο θέμα με coinbase. 'Οτι λογαριασμό και να έβαζα που φαινόταν η διευθυνση ακόμα και τραπεζικό δεν το δεχόταν με τίποτα. Τελικά αυτό που έπιασε, ήταν το εξής. Επειδή είχε γίνει authorize η Ν26, από το site της Ν26 εκτυπωσα τα στοιχεία διεύθυνσης που υπάρχουν στη Ν26 (εννοείτε πραγματικά). Ανέβασα αυτό το statement και έτσι δέχτηκε τη βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
  5. Καταρχάς καλή χρονιά. Θεωρώ ότι το πόσο θα σου κρατήσει έχει να κάνει και με το τι θέλεις να κάνεις. Προσωπικά ακόμα έχω macbook pro 5.1 (late 2008, C2D 254 με τις δύο κάρτες γραφικών). Επειδή είμαι και λίγο ψείρας, είναι σε κατάσταση κουτιού. Έχω αναβαθμίσει την μνήμη στα 8gb, έχω αντικαταστήσει το dvd με ssd. Είναι ο μοναδικός υπολογιστής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σπίτι. Εργασίες γραφείου, κάποιες φορές teams με την δουλειά, μουσική, σερφάρισμα, youtube. Προς το παρόν με Mac os Mojave και windows 10. Αξιοπρεπέστατος για αυτά που κάνω. Όχι πως αν υπήρχε η δυνατότητα δεν θα ήθελα, να πάρω έναν καινούργιο. Όπως ανέφερα, είναι θέμα χρήσης. Αν η εργασία μου εξαρτιόταν αποκλειστικά από τον υπολογιστή προγραμματισμός, σχεδίαση, επεξεργασία ήχου, εικόνας ή δεν ξέρω τι άλλο, είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσε να με καλύψει ένα τόσο παλιό μοντέλο.
  6. yoda73

    Insomnia v2021 - Αναφορά bugs

    Καλησπέρα και σε μένα δεν εμφανίζει πληροφορίες αγγελιών.
  7. yoda73

    Drivers macbook pro για Arch linux

    Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όσον αφορά τη ασύρματη κάρτα δικτύου, μάλλον βρήκα τι έκανα λάθος ή πως πρέπει να γίνεται η εγκατάσταση. Όταν έκανα εγκατάσταση τον driver (broadcom-wl), πριν την εγκατάσταση του γραφικού περιβάλλοντος, λειτούργησε σωστά. Και σε deepin και σε xfce4. @rhtoras το deepin μου αρέσει πιο πολύ από όλα περιβάλλοντα που έχω δοκιμάσει. Βέβαια είναι τελείως υποκειμενικό. Θα δοκιμάσω και το artix αν και δεν ξέρω ποια η διαφορά με ή χωρίς systemd. Θέλω διάβασμα ακόμα. Σιγά σιγά. Και πάλι ευχαριστώ.
  8. yoda73

    Drivers macbook pro για Arch linux

    Μπορώ να κάνω ενημέρωση το σύστημα χωρίς να κάνω ενημέρωση το γραφικό περιβάλλον deepin;
  9. yoda73

    Drivers macbook pro για Arch linux

    Καλημέρα Ναι, έχω να κάνω ενημέρωση κάτι μήνες, λόγω του ότι αν κάνω ενημέρωση δεν λειτουργεί σωστά το deepin. Το συγκεκριμένο πακέτο (broadcom-wl) βάζω με τον pacman αλλά δεν λειτουργεί. Για τον nvidia 340 πρέπει να κάνω downgrade τον xorg σε έκδοση μεχρι 1.2 και δεν ξέρω πως να το κάνω.
  10. yoda73

    Drivers macbook pro για Arch linux

    Καλημέρα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής θέμα που αντιμετωπίζω. Πριν προχωρήσω, θα ήθελα να αναφέρω ότι είναι αρχάριος χρήστης στο linux, οπότε θα ήθελα να παρακαλέσω να δείξετε την απαρίτητη κατανόηση στο αν κάτι δεν το λέω σωστά κτλ. Ο υπολογιστής που έχω είναι ένας macbook pro 5.1 (late 2008). Εχω triple boot mac osx, windows 7, arch. Το ότι έβαλα Arch επαναλαμβάνω ότι έγινε τρώγοντας πολλές ώρες, ακολουθόντας διάφορα βίντεο στο internet με ταυτόχρονα πολλά φορματ και φτου και από την αρχή. Παρακάτω ένα screen shot από το σύστημα σε arch με deepin. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση έγινε πριν λιγους μήνες σε έναν δευτερο μηχανικό σκληρό (HDD) που είχα στον υπολογιστή. Βρίσκοντας έναν ssd, αποφάσισα να κάνω μια φρέσκια εγκατάσταση του arch και να δοκιμασω διάφορα γραφικά περιβάλλοντα. Για να μην σας κουράζω το θέμα μου είναι ότι ενω στην αρχική εγκατάσταση με κάποιο "μαγικό" τρόπο, έκανα την ασύρματη κάρτα δικτύου (broadcom BCM 4322) να λειτουργεί κανονικά. Ο driver (δεν θυμάμαι με ποια εντολή τον βρήκα) είναι ο broadcom-wl 6.3.233.271-214. Σε φρέσκια εγκατάσταση ότι και αν δοκίμασα να κάνω, δεν μπορώ να την κάνω να λειτουργήσει με τίποτα. Από την εντολή history είδα ότι απο το yay εχω εγκαταστήσει το πακέτο broadcom-wl αλλά όσες φορές και αν το προσπάθησα δεν λειτούργησε ξανά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να "τραβήξω" τον driver από την υπάρχουσα εγκατάσταση, να γίνει κάτι σαν πακέτο και να μπορώ να το εγκαθιστώ σε τυχόν νέα εγκατάσταση; Επειδή σίγουρα υπάρχει κατι που μου διαφέυγει ή κάνω λάθος ή δεν έχω κάνει παρακαλώ, για τη βοήθειά σας. Επίσης δεν έχω καταφέρει σε καμία εγκατάσταση να κάνω εγκατάσταση κάποιον driver της nνidia. Οι κάρτες γραφικών είναι όπως βλέπετε αρκετά παλιές. Σαν κωδικός είναι nv84 (G8). Αυτή τη στιγμή είμαι με nouveau. Μάλλον είναι και ο λόγος που δεν τρέχει gnome που ήθελα. Αν υπάρχει κάποια βοήθεια και για αυτό θα το εκτιμούσα. Το τελευταίο θέμα που αντιμετωπίζω είναι με το περιβάλλον deepin. Στην έκδοση που φαίνεται παραπάνω και με την έκδοση kernel που φαίνεται δείχνουν ότι όλα λειτουργούν. Όταν κάνω νέα εγκατάσταση, είτε με στον τελευταίο kernel είτε με LTS και εγκατάσταση του deepin, το deepin δεν λειτουργεί σωστά. Το ίδιο γίνεται αν κάνω πλήρη αναβάθμιση από την παραπάνω έκδοση. Υπάρχει κάποια γνώμη, πρόταση (εκτος του να μην πειράξω τίποτα αφού λειτουργεί) Ξέρω ότι ο συγκεκριμένος υπολογιστής είναι πολύ παλιός αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Πάντως, θα ήθελα να δω αν η microsoft, έπερνε μια τολμηρή απόφαση και δεν έβγαζε το office, office 365 κτλ, για κανένα προιόν της apple μετά την αλλαγή από intel, τι θα γινόταν.
  12. Πάντως, είναι λες και έχει βάλει σεμεδάκια η μάνα μου.
  13. Στο δικό μου seiko πάντως, η οθόνη δεν σβήνει ποτέ, χωρίς να επηρεάζει την αυτονομία του.
  14. Πάντως στη δική μου μπαταρία σε macbook pro late 2008, τα 10-12 λεπτα που αντέχει σε λειτουργία, δεν έχω παρατηρήσει κανενός είδους υπερθέρμανση.😀
  • Δημιουργία νέου...