Προς το περιεχόμενο

geioann

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    71
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με geioann

  • Ημερομηνία γέννησης 24/04/1984

geioann's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου zacharis1955! Θα το κοιταξω και αυτο! Γενικοτερα ομως τα asus ειναι καλα? Ειναι αξιοπιστα?
  2. Καλημερα σας! Θα ηθελα και εγω την συμβουλη σας σχετικα με την αγορα ενος λαπτοπ. Το budget μου ειναι γυρω στα 400 ευρω και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Site: https://www.mediaworld.it/mw/computer/asus-f540ya-xo260t Site: https://www.mediaworld.it/mw/computer/lenovo-ideapad-100-15ibd-mp-0190793744776--4 Η χρηση του περα απο photoshop, θα περιοριζεται στα βασικα. Απο Λενοβο εχω εμπειρια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Βασικα σε ενα αλλο λενοβο που εχω με τα ιδια σχεδον χαρακτηριστικα του παραπανω κανω την δουλεια μου αρκετα καλα! Οποτε στην ουσια αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν το ASUS με quad core AMD και 8GB ram ειναι πιο δυνατο/γρηγορο απο το i3 με τα 4GB ram του λενοβο! Σχετικα με τον AMD επεξεργαστη ποια ειναι τα σχολια σας? Ειχα πολυ παλια εναν υπολογιστη με AMD και ημουν ευχαριστημενος αλλα δεν ξερω τι εχει αλλαξει οσον αφορα τις 2 εταιριες τα τελευταια 10 χρονια. Και τελος γενικα για τα ASUS τι γνωμη εχετε? Επισης υπαρχει και αυτο το laptop Site: https://www.mediaworld.it/mw/computer/asus-p2530ua-mp-4712900604108--4 i3 4GB ram αλλα εχει την δυνατοτητα επεκτασης της ram μεχρι 16 gb ενω τα προηγ που σας εδειξα δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα. Η αληθεια ειναι οτι η κυρια χρηση του λαπτοπ θα ειναι το photoshop επαγγελματικα. Δεν θα ειναι ο βασικος μου υπολογιστης. Εχω iMac για το photoshop. Απλα θα ηθελα και ενα οικονομικο λαπτοπ για photoshop τις λιγες φορες που θα πρεπει να φευγω απο το γραφειο! Ευχαριστω! PS.Συγχωρεστε με αν τα links ειναι στα ιταλικα αλλα βρισκομαι στην Ιταλια!
  3. Σας ευχαριστω πολυ ολους!! Το προβλημα λυθηκε! Καλη βδομαδα!
  4. Καλημερα σας! Εδω και λιγες μερες προσπαθησα να κατεβασω ενα προγραμματακι αμφιβολου ποιοτητας απο το ιντερνετ με αποτελεσμα να με γεμισει malwares ( και να μου εγκαταστησει διαφορα μικροπρογραμματακια τα οποια και εκανα uninstall απο το control panel. Ολη την ωρα ομως ανοιγουν ενοχλητικες διαφημισεις οταν χρησιμοποιω το chrome. Πεταγονται pop ups απο παντου. Χρησιμοποιησα CCleaner, malwarebytes και Microsoft essential χωρις αποτελεσμα. Βρηκαν δηλαδη διαφορα issues και malwares αλλα αυτο που δημιουργει τα pop ups επιμενει! Σας ειμαι υποχρεος για την βοηθεια σας και το ενδιαφερον σας!
  5. geioann

    web magazine ads

    Καλημερα σας, Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να με κατευθυνει οσον αφορα τις διαφημισεις σε ενα online magazine. Πως κοστολογω την διαφημιση καποιου που θελει να διαφημιστει στο περιοδικο μου? Τι παιζει με εφορια, paypal κλπ? Κατι διαβασα για ενα συστημα CPM αλλα δεν το πολυκαταλαβα. Το περιοδικο ειναι μονο online δεν τυπωνεται... Ευχαριστω πολυ!
  6. Καμια ιδεα κανενας βρε παιδια? Τι μπορει να ειναι? Αν μπορω να δοκιμασω κατι...? Αυριο πρωι θα το παω στο service απλα επειδη ειναι το εργαλειο της δουλειας μου και οσο καιρο θα παραμενει στο service δεν θα μπορω να δουλεψω λεω μηπως καταφερουμε κατι
  7. Καλα εννοειται δεν ανησυχω απο αυτο απλα επειδη πολυ φοβαμαι οτι ισως παρει μερες να ελεχθει και να επισκευαστει ενω εγω το χρειαζομαι αμεσα λογω δουλειας ελεγα μηπως με την βοηθεια σας καταφερναμε να το φτιαξουμε γρηγοροτερα!
  8. Για ακομα μια φορα θα χρειαστω τις γνωσεις σας! Πριν 4 μηνες αγορασα ενα lenovo. Οχι κατι το δυνατο και τρομερο αλλα παρολα αυτα τα καταφερνε μια χαρα ακομα και με την χρηση απαιτητικων προγραμματων οπως photoshop, lightroom, premiere. Μεχρι και χθες λοιπον οπου ενω το ειχα ζορισει και ο σκληρος του δισκος ηταν σχεδον γεματος κρασαρε. Φυσιολογικο σκεφτηκα. Τον εκλεισα και αρχισα να μεταφερω αρχεια σε εναν εξ. σκληρο. Αδειασα σχεδον τον μισο δισκο του λαπτοπ, δεν ετρεχε κανενα προγραμμα και ομως το λαπτοπ εξακολουθουσε να ειναι πολυ αργο, να κολλαει που και που, μετα να ξεκολαει απο μονο του. Τελοσπαντων επειδη ειχε περασει η ωρα τον εκλεισα και επεσα για υπνο. Σημερα το πρωι που τον ανοιξα εξακολουθουσε να μην δουλευει σωστα, να κολλαει, να κρασαρει κλπ. Μετα απο λιγη ωρα και εντελως ξαφνικα αρχισε να δουλευει και παλι οπως παλια. Αψογα δηλαδη. Δεν κρατησε ομως πολυ η χαρα μου διοτι μετα απο λιγο και ενω δεν ειχα ανοιχτο καποιο βαρυ προγραμμα παρα μονο συνεχιζα το back up αρχισε να κολλαει και παλι... Δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να φταιει. Στερεψα απο ιδεες. Εχει κανεις αποψη για το τι παιζει? Το λαπτοπ ειναι στην εγγυηση ακομα και εχει τα win 8 σαν λειτουργικο απο την μερα που το αγορασα! Ευχαριστω πολυ για καθε βοηθεια σας!
  9. Το δοκιμασα αυτο χωρις αποτελεσμα! Το laptop ειναι ενα acer aspire 5735z. Οχι δεν το γνωριζα αυτο, θα το δοκιμασω και θα επανελθω!
  10. Οχι τα 7 προσπαθω να εγκαταστησω. Αυτα τα sata drivers που μπορω να τα βρω? Μπηκα στο site της WD αλλα δεν βρηκα ή τουλαχιστον δεν καταλαβα εγω αν βρηκα drivers. Βασικα η ακριβης περιγραφη του προβληματος ειναι πως παρολο που ξεκιναει κανονικα η εγκατασταση των windows ζητωντας μου να διαλλεξω γλωσσα, ωρα κλπ, μετα κανω accept τους ορους χρησης και οταν φτανει στο σημειο να με ρωταει σε ποιο drive να εγκαταστησει τα windows δεν υπαρχει κανενας δισκος. Καποια στιγμη συνεδεσα τον εξωτερικο μου και τον βρηκε... Ο καινουριος σκληρος δισκος ειναι WD blue 320GB. WD blue ηταν και ο προηγουμενος με την μονη διαφορα οτι ηταν 160GB.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο θεμα και καλα δεν σηκωνει τον καινουριο. Μεσα στα bios παντως τον εχουν εντοπισει τον δισκο.Στο Informations του Bios περιγραφει το δισκο κανονικα με τους κωδικους του κλπ...
  11. Αγορασα καινουριο σκληρο και τον περασα. Βαζω το dvd να εγκαταστησω τα windows και δεν βρισκει τον σκληρο!! Τι κανουμε τωρα??
  12. Βασικα το βρισκω ασκοπο να τα μετατρεπει σε dng! Αν ειναι καλυτερα να τραβα κατευθειαν σε jpg! Επισης φανταζομαι πως στα συνοδευτικα cd της μηχανης υπαρχει καποιο προγραμμα για να ανοιγει τα raw! Δεν θυμαμαι τωρα πως το λεει η νικον. Αν θελει απλως για να τα βλεπει υπαρχουν πολλα προγραμματακια για view. Τωρα αν θελει να τα επεξεργαζεται κιολας και μαλιστα στο Lightroom οπωσδηποτε...τοτε πρεπει να βαλει την τελευταια εκδοση του!
  13. Τι εννοεις δεν μπορει να διαβασει το lightroom raw αρχεια?? Κανει Import τα raw στο Lightroom και δεν τα αναγνωριζει?? Δεν τα βρισκει καν ή δεν μπορει να τα ανοιξει?? Και σε ξαναρωταω...ποια εκδοση Lightroom εχει?? Η d600 ειναι καινουρια μηχανη και αν τυχον εχει παλια εκδοση lightroom δεν τα αναγνωριζει. Με το camera raw του photoshop δοκιμασες να τα ανοιξεις??
  14. Να ζησουμε να τον θυμομαστε λοιπον!!! Ευχαριστω πολυ παιδια!!
  15. Μου βγαζει αυτο στα συνημμενα! Δεν ξερω αν πρεπει να κανω καποιο τεστ ή οχι. Απλα μολις ανοιξα το προγραμμα μου εδειχνε αυτα τα αποτελεσματα!
  • Δημιουργία νέου...