Προς το περιεχόμενο

nzvion

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με nzvion

  • Ημερομηνία γέννησης 10/10/1970

nzvion's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. NAI!TA KATΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ! Πεταει και με το παλιο μου συστημα! Βεβαια δεν ξερω τι αποδοση θα εχει με την νεα εκδοση virtualbox,μιας και δουλευα περυσινη,μεχρι τωρα!
  2. Tα καταφερα τελικα,με πολυ ψαξιμο στο δικτυο!
  3. Οκ,θα το δω για το vmware,μολις παρω το νεο συστημα,με τα 7 κιολας,να κανω την δουλεια εκει,μια και καλη να δω πως θα παει! Θα ξεκινησω,με το virualbox,που ας πουμε εχω μια εμπειρια,και αν δω τα σκουρα θα βαλω το vmware! Παντως αφου η cpu κανει την δουλεια που θελουμε,καπως ησυχασα! Ευχαριστω για την υπομονη σου! @ oldgik Ευχαριστω φιλε! Θα το τσεκαρω,αν και δεν ειμαι τοσο προχωρημενος!
  4. Ευχαριστω φιλε! Πιο αναλυτικα,αν εχεις την καλωσυνη! Πως μπουταρεις απο στικακι,και τι εννοεις να την καψω εκει,να την περασω στο στικακι? ΟΚ,θα δω στην πραξη τα 7 τοτε Θα δω τι μπορω να κανω με τα VNMWARE,aν και ηδη ,εφαγα ακυρο,στο να περασω τα winme Ισως κανω καποιο λαθος εγω Προσπαθω να περασω τα windows,μεσα απο iso,μεσω του dtools,στο γραμμα H,ισως να μην το βλεπει ετσι το προγραμμα,και μου λεει οτι δεν υπαρχει προγραμμα Παιδια οταν λετε οτι τα νεα hardware υποστηριζουν vitualization,απο ποια εποχη και μετα? Πρεπει να το εχουν και η μητρικη και η καρτα γραφικων? Οκ η CPU i5 4670 3.40 LGA 1150, λογικα το εχει,ξερει κανεις,αν τουποστηριζουν και οι ... MOTHERBOARD ASUS H81-PLUS RETAILΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ EVGA GEFORCE GT 740 FTW DUAL SLOT 2GB DDR5 PCI-E RETAIL ?
  5. Nαι το εχω βρει ηδη,αλλα τα point and click adventures,ειναι πολυ αβολα,με χειριστηριο! Ευχαριστω που εψαξες παντως!
  6. Αναφερονται ως VDS FILES! Eχω φαει τα συκωτια μου,στο δικτυο,να βρω τι ειναι,αλλα ...τζιφος Tο εχω "ζησει" το θεμα με τα me,μιας και πηρα pc την εποχη που βγηκανε,και "γνωριστηκαμε" καλα! Ξερω οτι ειναι σκουπιδι,απλα,ειμαι σιγουρος οτι τα παιχνιδια αυτα επαιξαν,με τα συγκεκριμενα σιγουρα! Και κυριως δεν εχω δισκακι,και ολα τα συναφη με win98! ΑΝ ΒΡΩ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,και οπου παιξει το καθε παιχνιδι! Καλα ,μολις παρω το εργαλειο,θα ρωτησω τα παντα,απο την αρχη,μιας και εκει θα εχω τα 7,επομενως θα ειμαι ακομα πιο αρχαριος! Τα 7,εχουν μεγαλες διαφορες με τα ΧΡ?
  7. Ευχαριστω φιλε! Αν ειναι ετσι,ξεχναω την αρχικη ερωτηση,μιας και ετσι και αλλοιως δεν γινεται,και μου φευγει ενα αγχος! Εχω ενα προβλημα,με το VMWARE! Βεβαια το εγκατεστησα στο πᾱλιο συστημα,και οχι στο νεο,το οποιο πιστευω να εχ στο τελος του μηνα Δεν καταφερα να κανω εγκατασταση των win me,σε αντιθεση με το virualbox,Που το καταφερα απο περυσι,με ευκολια σχετικη! Τωρα προσπαθω να το απεγκαταστησω,για να το βαλω απο την αρχη μηπως εκανα κατι λαθος,αλλα οταν γινεται αυτο,παιρνω μια μπλε οθονη,που ειχα να δω χρονια! Το virtualbox πιστευεις,οτι θα τα βγαλει περα,με παιχνιδια μεχρι το 2000? Γενικα το προβλημα ειναι οτι καποια παιχνιδια μεχρι το 2000,που παρουσιαζουν προβληματα στα ΧΡ,και εχουν χαμηλες απαιτησεις! Τα αλλα παιζαν στα ΧΡ,και κρατοντας το παλιο pc,δεν θα εχω προβλημα!
  8. Ευχαριστω καλε μου φιλε! Οι εξομειωτες γι α DOS,οπωςε και η δουλεια που εχει στησει η gog,κανουν θαυματα.,αλλα εγω ανηκω στους "τυχερους",που δυο απο τα αγαπημενα μου εχουν κακοπεσει! Ειναι το 1)Stupid invaders,στο οποιο εβαλα συμβατοτητα με win98/me,,και με το patch,που εδωσε για χρ η εταιρεια,ανοιγει κανονικα,το κυριως παιχνιδι τρεχει ενταξει,αλλα κολλαει οταν ανοιγει καποια βιντεο,και παγωνει το συστημα, Το κολλημα γινεται σε τυχαια σημεια! Αν κανω επανεκκινηση υποογιστη,για χοντρο κολλημα μιλαμε,τοτε το βιντεο αυτο,παιζει κανονικα,αλλα κολαει στο επομενο! Αν πατησω escape και περασω ετσι τα βιντεο,το πιαχνιδι παιζει οκ,αλλα δυστυχως τα βιντεο,ειναι ολα τα λεφτα! 2)Aztec,το οποιο οτι και να εκανα κρασαρει σε συγκεκριμενο σημειο! Τα παιχνιδια τρεχουν στο virtualbox,απλα σε slowmotion! Aν ηξερα οτι με ενα συγχρονο συστημα,που ειμαι ετοιμος να αγορασω,θα ειχα κανονικη ροη του παιχνιδιου,τοτε δεν θα εκανα ερωτηση για να περασω παλια windows! CPU i5 4670 3.40 LGA 1150 MOTHERBOARD ASUS B85M E RETAIL καρτα γραφικων ASUS R7 250X R7250X-1GD5 1GB GDDR5 PCI-E RETAIL Σκληρος SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3 Μνημη 2 Χ KINGSTON KVR16N11S8/4BK 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800 BULK Με τοση ισχυ το virualbox,εχει τυχη να τα τρεξει κανονικα?
  9. Eυχαριστω παιδια! Θα δοκιμασω το VM Το προβλημα με τον εξομειωτη windows ειτε vbox.ειτε vmware,ειναι οτι χρειαζοντται πιο δυνατο μηχανημα? Αν βαλω i5,και αντιστοιχο hardware,θα εχω καλυτερη αποδοση? Ξερει κανεις πως μπορεις να εχει καποιος πραγματκη πληρη οθονη σε τετοια προγραμματα? Μεχρι τωρα αυτο που δοκιμασα,μου εχει μια οθονη ενα μικρο καρε !
  10. Δυστυχως τα ειχα δοκιμασει αυτα! Ευχαριστω παντως!
  11. Eυχαριστω! Εννοεις σε κανονικη λειτουργια των windows,και οχι στο virualbox? Δυστυχως πρωτα τα δοκιμασα ολα,και μετα εβαλα το προγραμμα αυτο! Εκει δεν κρασαρει που λενε,αλλα παει πολυ αργα! Πιστευεις οτι με ενα συγχρονο υπολογιστη πχ i5,με αντιστοιχη καρτα γραφικων κλπ,θα αποδωσει καλυτερα?
  12. Xαιρετω Στο κομπιουτερ μου εχω 2 δισκους στον ενα εχω winXP/SP3 ,στο αλλο τιποτα και θελω να περασω τα winΜΕ σε αυτον τον αδειο,ωστε να τρεχω τα παλια μου παιχνιδια που παρουσιαζουν προβλημα,με τα ΧΡ Ειναι απαραιτητο να κανω φορματ και τον δισκο που εχει winXP/SP3,να περασω τα winΜΕ, πρωτα στον ενα δισκο,και μετα ξανα τα winXP,στον αλλο? Μπορω να περασω τα winΜΕ,στον αδειο δισκο,χωρις να πειραχτουν τα winXP/SP3,στον αλλο? Ειμαι δυστυχως πολυ μετριος σε αυτα,και το κανω ,για λογους αναμνησεων για καποια αγαπημενα παιχνιδια,που πλεον κολλανε στα ΧΡ Επειδη πολλοι μου προτειναν,να δοκιμασω το virualbox,μπορω να αναφερω Δοκιμασα το virualbox,στο συστημα μου, CPU CORE DUO 2,2 GHZ GFX FX-5900 RAM 2 GB WIN XP/SP3 Και γενικα σερνοταν ενα παιχνιδι,που δεν θα επρεπε Aztecs (1999),το οποιο ειναι point and click adventure,με απαιτησεις ...αρχαιολογικες στην κυριολεξια! Σε τι υπολογιστη θα μπορουσε να τρεχει ανετα ενα παιχνιδι παλιο,με virualbox?
  13. Eυχαριστω Το θεμα ειναι οτι εχω ψαξει παντου σε ολα τα σχετικα μαγαζια,αλλα αυτα εχουν επανεκδοσεις,στις οποιες ο τιτλος εχει αλλαξει,και εγω ψαχνω τους αυθεντικους! Εχω παρα πολλα τευχη,και απλα θελω να αντιστοιχησω τις ιστοριες εκεινες με τις νεοτερες
  14. Ευχαριστω φιλε,αλλα εκει δεν εχει τιποτα,εχω ψαξει Μονο αν ειμαι τυχερος και ειναι καποιος συλλεκτης και εχει τα τευχη,και γραψει καποια απο αυτα!
  • Δημιουργία νέου...