Προς το περιεχόμενο

vixos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    215
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vixos

  • Ημερομηνία γέννησης 29/04/1972

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα , Ίλιον

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.099 προβολές προφίλ

vixos's Achievements

  1. Επανέρχομαι... Ταλαιπωρήθηκα αρκετά και τελικά τα κατάφερα να τα σετάρω με την εφαρμογή του κινητού. Έκανα update και όλα φάνηκαν καλά. Το επόμενο πρωί οι δύο δορυφόροι ήταν εκτός ( κόκκινο το φώς) . Έκανα επανεκκίνηση και από τότε (τρίτη πρωί) δουλεύουν ρολόι. Και το wifi 6 δουλεύει μια χαρά σε 2 κινητά που το υποστηρίζουν. Δεν έχω βγάλει off το wifi του modem-router. Μετά την επανεκκίνηση παρατήρησα ότι μου έβγαζε μήνυμα στο backhaul να το μετακινήσω πιο μακριά γιατί κάνει παρεμβολή, πράγμα και το οποίο έκανα.
  2. Χθες βράδυ μετά από ταλαιπωρία τα σεταρα, και σήμερα πρωί στα 2 satellite το φωτάκια ήταν κόκκινα. Σκουπίδια! Φοβάμαι ότι πετάξαμε 70 ευρώ.
  3. vixos

    Οικιακό κόστος φόρτισης tesla

    Στα tesla πριν ξεκινήσει η φόρτιση με τον στάνταρ φορτιστή του σε πρίζα σούκο πρέπει να του δηλώσεις από την οθόνη του αυτοκινήτου μέχρι πόσα ampere να τραβήξει για να μην δημιουργηθεί θέμα. Φαντάζομαι ο ιδιοκτήτης θα το όρισε στα 10 ampere το οποίο είναι το μαξ που μπορούν να δώσουν συνήθως οι πρίζες.
  4. Για πείτε ρε παιδιά ένα σοβαρό μαγαζί (Αθήνα ) να μου επισκευάσει το one x μου, που άλλες φορές bootάρει και άλλες όχι, και είναι εκτός εγγύησης.
  5. Η μηχανή κρατιέται για τον φίλο kenix
  6. Χαρίζεται καφετιέρα εσπέσσο, Arielli KM-150 BS , περίπου 2 χρονών σε άριστη κατάσταση , 100% λειτουργική, εχθές ήπια τον τελευταίο καφέ από αυτήν. Μόνο παραλαβή από το χώρο μου, δεν εχω χρόνο για αποστολή- συνάντηση κάπου. Περιοχή Αθήνα Ίλιον.
  7. https://www.samsung.com/gr/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-black-bluetooth-44mm-sm-r870nzkaeue/?cid=gr_pd_ppc_google_galaxy-watch4_launch_sem_text_none_none&gclid=Cj0KCQiAkZKNBhDiARIsAPsk0Wj0bXwvvjfTTVIU60f2trIvDBy-LnS5qB2N-wPPfRFvUj7myVnh7-saAlc8EALw_wcB
  8. Και εμένα την Πέμπτη ήταν να έρθει , την επόμενη μέρα (Παρασκευή) ήρθε. Μια χαρά!
  9. Παράγγειλα το tablet Samsung στα 120 ευρώ. Δεν ήρθε ποτέ. Μου έστειλαν 20 ευρώ δωροεπιταγή.
  10. Ότι να'ναι . Απο μαγαζί σε μαγαζί , διαφορετικες προσφορές. Στο Περιστέρι δεν δίνουν κανένα προιον trust 1+1.
  11. Πέρασα χθες βράδυ από public Περιστερίου και ρώτησα. Μου είπαν ότι τελείωσαν τα Trust 1+1 , παρόλο που είχαν ένα σωρό κομμάτια ακόμη.
  12. Οι καρέκλες άραγε είναι στην προσφορά; Γιατί δεν θα με χάλαγε να έπερνα 2 : Gaming Chair Resto GXT 707R στα 200 ευρώ!!
  13. Μια χαρά υπάρχει. Μόλις παρήγγειλα ένα με 28,09ευρώ.
  • Δημιουργία νέου...