Προς το περιεχόμενο

stefkou87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    131
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με stefkou87

  • Ημερομηνία γέννησης 04/09/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.935 προβολές προφίλ

stefkou87's Achievements

  1. Δν σε εξαπατουν. Εχεις επιλεξει να δουλευεις free οποτε δεν υπαρχει θεμα. Αν ομως δεν εχει δουλεια?? τι θα κανεις? Βολτες? Το εχεις σκεφτει?
  2. Εγω δεν ξερω καποιον να τα επιασε. Υποθετω ομως οτι αν καποιος δουλευε αντι για 6 ωρες, 10 ωρες την ημερα μπορει να τα επιασε. Αν εξαιρεσεις τον κινδυνο της μηχανης ειναι πολυ καλα.
  3. Δεν ισχυει κατι τετοιο. Αν σκεφτεις οτι η ωρα πληρωνεται 3,9 ευρω καθαρα.. Βγαινει γυρω στα 700 το μηνα χωρις υπερωριες, χωρις βραδινα και χωρις Κυριακες.. Το Efood για τον Ιουλιο και τον Αυγουστο εδωσε μπονους(υπερωριες πληρωθηκαν διπλες, 1 ευρω εξτρα καθε παραγγελια που πηγαινες μεσημερι απο τις 12:00 εως 17:00) οποτε καποιοι που δουλεψαν πολυ υπερωρια μπορει να ειδαν αυτα τα ποσα. Αλλα ξαναλεω ενας φυσιολογικος μηνας για μενα που ειμαι 5 ημερες 6ωρος βγαινει γυρω στα 700.
  4. Θα σου πω εγω φιλε μου που δουλευω σαν μισθωτος στο efood ακομα και τωρα. Σαν μισθωτος πρεπει να αποδεχεσαι οποιαδηποτε παραγγελια σου ερχεται. Αν δεν αποδεχθεις ριχνεις το ποσοστο σου στην αποδοχη παραγγελιων. Αυτο μαζι με καποιους αλλους παραγοντες( καθυστερηση στο ανοιγμα της βαρδιας, αριθμος παραγγελιων ανα ωρα, απουσια αδικαιολογητη) σε τοποθετει στην κλιμακα διανομεα. Το batch δηλαδη. Οι freelancers απο την αλλη μπορουν να απορριψουν μεχρι 4 παραγγελιες οση ωρα δουλευουν, αλλιως το συστημα τους βγαζει off. Εγω σαν μισθωτος πληρωνομαι την αποσταση απο την στιγμη που θα χτυπησει το κινητο μου και θα αποδεχτω την παραγγελια(0,15 ευρω το χιλιομετρο σε ευθεια γραμμη)μεχρι κ την παραδοση στον πελατη. Ο freelancer πληρωνεται μονο την αποσταση απο το μαγαζι στον πελατη ( 0,10 λεπτα το πρωτο χλμ και 0,80 το καθε επομενο χιλιομετρο). Βεβαια ο free πληρωνεται την καθε παραγγελια, αναλογα την ωρα που δουλευει.(πχ 20:00-01:00 βραδυ θα πληρωθει καθημερινα 2,80 και ΠΣΚ 3,20)
  5. Την εφαρμογή εννοώ. Εγώ πέρασα το 14 κ σήμερα το πρωί έβγαλε αναβάθμιση κ η εφαρμογή. Τσέκαρε το να δεις.
  6. Η εφαρμογή έκανε update και δουλεύει επιτέλους..
  7. stefkou87

    PlayStation VR Review

    Στα αρνητικα του βαλτε και την ναυτια που νιωθεις ανα μιση ωρα παιχνιδιου.το δοκιμασαμε τρια ατομα κ ιδια ωρα κ οι τρεις νιωσαμε το ιδιο..
  • Δημιουργία νέου...