Προς το περιεχόμενο

giannisnrg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    65
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giannisnrg

  • Ημερομηνία γέννησης 26/09/1979

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.596 προβολές προφίλ

giannisnrg's Achievements

  1. Το ότι πέρα από παιχνίδια θα βλέπαμε και remaster σε κάρτα γραφικών ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλο...😋
  2. 30.0000 και τα ρέστα τυρόπιτα 🙂 Τρεις θα παραγγείλω γτ θέλω και μια για το μπανιο🥴
  3. giannisnrg

    Προβλήματα με PS3

    Καλησπέρα παιδια μια μικρη βοηθεια θελω...Εδώ και κανα 2μηνο περιπου εχω πρόβλημα με τα trophies του PS3 όταν παταω για συγχρονισμο φτανει στο 9% κ μου βγαζει σφαλμα 8001050f ενώ στο PSN μπαινει κανονικότατα...κοιταξα το ρολοι του και την ημερομηνια και είναι κομπλε,εκανα restore k rebuild αλλα τπτ...το ελυσα εβγαλα μπαταρια και την ξαναεβαλα παλι τα ιδια...παιχνίδια με trophies όπως gt5,gt6 κτλ με το που ξεκινουν μου βγαζει αυτο το σφαλμα registration of the trophy information could not be completed (8001050f)κ επιστρεφει παλι στην αρχικη οθονη. Εχω το ps3 fat 500gb me cfw 4.53 και ποτε δε μου ειχε τετοιο πρόβλημα.Αν καποιος γνωριζει κατι και μπορει να βοηθησει ας μου πει.Ευχαριστω πολύ και καλη χρονια!!
  4. giannisnrg

    PS3 trophies sync error...

    δυστυχώς παλι τα ιδια μετα από πολλες προσπάθειες συνεχιζει στο 9% να μου βγαζει error...
  5. giannisnrg

    PS3 trophies sync error...

    ευχαριστω φιλε μ θα το δοκιμασω κ θα σ πω!στο ps3 του ξαδερφου μου παντως που δε το εχει με cfw στο δικο μ λογαριασμο κανει κανονικα sync...
  6. giannisnrg

    PS3 trophies sync error...

    το εχω κανει ηδη φιλε μου restore k rebuild από safe mode αλλα τπτ...
  7. giannisnrg

    PS3 trophies sync error...

    Καλησπέρα παιδια μια μικρη βοηθεια θελω...Εδώ κ κανα 2μηνο περιπου εχω πρόβλημα με τα trophies του PS3 όταν παταω για συγχρονισμο φτανει στο 9% κ μου βγαζει σφαλμα 8001050f ενώ στο PSN μπαινει κανονικότατα...κοιταξα το ρολοι του κ την ημερομηνια κ είναι κομπλε,εκανα restore k rebuild αλλα τπτ...το ελυσα εβγαλα μπαταρια κ την ξαναεβαλα παλι τα ιδια...παιχνίδια με trophies όπως gt5,gt6 κτλ με το που ξεκινουν μ βγαζει αυτο το σφαλμα registration of the trophy information could not be completed (8001050f)κ επιστρεφει παλι στην αρχικη οθονη. Εχω το ps3 fat 500gb me cfw 4.53 κ ποτε δε μ ειχε τετοιο πρόβλημα.Αν καποιος γνωριζει κατι κ μπορει να βοηθησει ας μ πει.Ευχαριστω πολύ κ καλη χρονια!!
  • Δημιουργία νέου...