Προς το περιεχόμενο

matthew21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    115
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με matthew21

  • Ημερομηνία γέννησης 29/04/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Whatever

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης/Kαλλιθέα
  • Ενδιαφέροντα
    Football manager, Fmgreece.gr, pc, drumming, ποδόσφαιρο, βόλτες
  • Απασχόληση
    Φοιτητής τμήματος ΕΜΠο (Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτι

matthew21's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο τοπικ, αλλα στις αγγελιες δεν θελω να τον βαλω.. Δινεται ο Σνουπυ, golden retriever 4 μηνων, λογω ελλειψης χρονου (2 δουλειες..), μετοικησης (οικονομικη κριση=οχι αυλη πλεον). Ειναι υγειεστατος, εμβολιασμενος και τσιπαρισμενος. Οποιος ενδιαφερεται απο Αθηνα ενα πμ...
  2. Ααααα Δημήτρη με λένε, το matthew προκύπτει από το επίθετο Θα δοκιμάσω να δω αν τον αναγνωρίζουν τα bios στο pc του πατέρα (που δεεεε νομίζω, το κλικ-κλικ είναι θανάσιμο) και αν δεν θα τον βάψω μπλε!
  3. Lacie 320gb με sammy εσωτερικό, έτσι του την έδωσε και απο εκεί που δούλευε κανονικά δεν ξεκινάει καν. Σαν να έχει κολλήσει το μοτερ (;; κάνει, προσπαθεί να στροφάρει αλλά κάτι δεν τον αφήνει. Ιδέες; Εγγύηση δεν παίζει, 3ετιας είναι, πιο πολύ με νοιάζουν τα δεδομένα βασικά..
  4. Μα εξυπακούεται νομίζω πως τα μαύρα μακαρόνια είναι προτιμητέα σε σχέση με τα άσπρα, το μοσχάρι κιλότο από το στήθος κλπ. Απο κοτόπουλο πχ εγώ πλέον έχω κόψει και το μπούτι λόγω των κορεσμένων, μόνο στήθος. Συμφωνώ σχετικά με το ιατρικό ιστορικό. Προσωπικά από τη στιγμή που δεν έχει κάποιος στην οικογένεια μου πρόβλημα, και οι δικές μου αιματολογικές που κάνω ανα 6μηνο είναι καλές τότε δεν έχω πρόβλημα με 2 κρόκους την ημέρα. Μα τα κιλά που θα πάρει θα είναι μύες+λίπος+υγρά (νόμος της φύσης). Με τη γυμναστική θα μπορεί να πετύχει μία όμορφη αναλογία αυτών των τριών ώστε να φαίνεται καλύτερος.
  5. Επαναλαμβάνω, τo φιλέτο γαλοπούλας, η γλυκοπατάτα, το μαύρο μακαρόνι, το άπαχο μοσχάρι είναι ανθυγειηνό; Συμφωνώ για τα σουβλάκια, απλά σου λέω ότι αν ελέγχεις τις ποσότητες σου δεν έχεις κανένα πρόβλημα για μία στο τόσο. Το λίνκ που σου παρέθεσα λέει ότι η χοληστερίνη των τροφών δεν έχει άμεση επίδραση στην χοληστερίνη του αίματος. Δεν λέω να τρώμε 15 την ημέρα, αλλά με μαξ 2 κρόκους δεν παθαίνει κανείς τίποτα, προσωπικά τρώω 1-2 κρόκους την ημέρα (και αρκετά ασπράδια) και η χοληστερίνη μου είναι ΠΟΛΥ χαμηλά, το ίδιο και ο πατέρας μου που είναι 50 ετών, και ο παππούς μου που 90ριζει (μάλιστα το πρωινό του παππού εδώ και τόσα χρόνια είναι κρητικός ντάκος με λάδι και ντομάτα και 2 αυγά βραστά ολόκληρα). Μα δεν είπε κανείς πως αν ακολουθήσει ο φίλος μια πιο αθλητική διατροφή θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη ντουλάπας με ποντίκια. Οι υπερβολικοί μύες που έχουν αποκτηθεί με πλάγια μέσα (χημική υποστήριξη κλπ) χάνονται εύκολα. Οι μύες που τους έχεις "δουλέψει" και τους διαθέτεις σε λογική ποσότητα δεν χάνονται τόσο εύκολα, υπάρχει εξάλλου αυτό που λέμε μυική μνήμη.
  6. Foul no.1 Εδω λες ότι η γαλοπούλα, οι πατάτες, το μοσχάρι είναι ανθυγειηνά! Επίσης να φάει 1 σουβλάκι ή 2 κομμάτια πίτσα 1 φορά την εβδομάδα δεν σαμποτάρει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Αν κάνει κανείς 42 γεύματα την εβδομάδα (προσωπικά εγώ τόσα κάνω), 1 γεύμα να είναι "λάθος" τότε δεν θα κάνει κανενα κακό. Εδώ άλλοι τρέφονται αποκλειστικά με γύρους σοκολάτες κλπ! Δεν το λέω εγώ, οι έρευνες το λένε όπως και επίσης πολλοί γιατροί. Δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου και πίστεψε με έχω διαβάσει αρκετά πράγματα. Foul no2 WHAT-WHAT-WHAT?? Ποιος είπε ότι όταν χάνει κάποιος κιλά τα χάνει σε μύες;; Ναι χάνει ΚΑΙ μύες, αλλά και λίπος (και υγρά κλπ) ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο θα τα χάσει. Αν τα χάσει σιγα-σιγά, τότε θα χάσει το μεγαλύτερο ποσοστό σε λίπος. Αν κάνει καμία από τις αυτοκτονικές δίαιτες που κυκλοφορούν (1 φρούτο όλη μέρα κλπ) τότε θα χάσει κυρίως υγρά και μύες. Δηλαδή εγώ που ήμουν πριν ξεκινήσω να γυμνάζομαι 96 κιλά με ύψος 1.75, φτάνοντας μετά στα 60 κιλά έχασα μύες έτσι; Μήπως να σου δείξω τη λιπομέτρηση και τη μέτρηση σύστασης σώματος που έκανα μπααας και πειστείς; Ναι έχασα και μύες σε ελάχιστο ποσοστό, αλλά κυρίως λίπος. Αυτό με το αστείο ένας σκελετός να κάνει μυς δεν το καταλαβαίνω. Η διαδικασία αύξησης της μυικής μάζας δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τη διαδικασία αύξησης λίπους στον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτό που λένε "θα κάνω τους μύες λίπος" ΔΕΝ ισχύει. Το λίπος είναι λίπος και οι μύες μύες. Και τα δύο θα εναποτεθούν αναπόφευκτα με την αύξηση κιλών, η αναλογία όμως εναπόθεσης τους θα διαφέρει ανάλογα με τους παράγωντες διατροφή και άθληση. 1+1 κάνει 2. Δεν είναι τόσο δύσκολο
  7. Sorry κιολας, αλλά αν για σενα είναι ανθυγειηνό το κοτόπουλο στήθος και το καστανό ρύζι τι να σου πω. Θα ήθελα μια λίστα με τα δικά σου υγειηνά. Το σουβλάκι-κρέπα-πίτσα δεν είναι μέρος στάνταρ διατροφής, αλλά ενδέχεται κάποιος να τα καταναλώνει 1-2 φορές την εβδομάδα γιατι άνθρωποι είμαστε, όλοι έχουμε λιγούρες άλλοι λίγο άλλοι πολύ. 1 κρόκο κάποιος που δεν αθλείται. Το ασπράδι δεν έχει ούτε χοληστερίνη ούτε λιπαρά. "Το αυγό περιέχει "καλή" (HDL) χοληστερόλη. Αντίθετα, οι περισσότερες τροφές ζωικής προέλευσης περιέχουν κυρίως "κακή" (LDL) χοληστερόλη. Επιπλέον η χοληστερόλη παράγεται κυρίως -περίπου κατά 90%- από τον οργανισμό και μόνο το ένα δέκατο προέρχεται από τις τροφές. Επομένως, όταν κάποιος εμφανίσει υπερχοληστερολαιμία πρέπει να εξετάσει τα όργανα του σώματος που την παράγουν ή να μειώσει τα κορεσμένα λίπη." http://www.iatrikionline.gr/berzovitis/berz_A596.htm Εχμ.. σαρκοπενία=η απώλεια μυικής μάζας λόγω μη χρήσης της. Λύση=βάρη προφανώς! Μα το παιδί είπε ότι θέλει σωματικό όγκο, που βρίσκεις το αστείο όταν κάποιος του προτείνει να κάνει μυς; Μπα δεν είμαι του bodybuilding, πίστεψε με πιο πολύ απολαμβάνω 20 χιλιόμετρα τρέξιμο σε ρυθμούς cross training σε ανώμαλο δρομο πχ παρά τα βάρη (όχι ότι δεν μου αρέσουν και τα τελευταία)
  8. Χοληστερίνη που προέρχεται από που; Δεν είπα ούτε να τηγανίζει ούτε να τιγκάρει στα κορεσμένα ούτε να τρώει 10 κρόκους την ημέρα (που αν οι κρόκοι είχαν στόμα θα έλεγαν ότι δεν φταίνε αυτοί για τη χοληστερίνη μιας και ανεβάζουν την hdl και όχι την ldl αλλά τεεελος πάντων) Να καταλάβω τη διαφορά τίνος με τον bodybuilder όπως τον έχεις εσύ στο μυαλό σου; Aς δούμε λίγο γραμματικά τη λέξη. Πως θα μετάφραζες τον όρο bodybuilder; Κάποιος ο οποίος "χτίζει"(=αλλάζει) το σώμα του. Ε, όπως υπάρχουν οι επαγγελματίες bbers έτσι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επειδή γουστάρουν τόσο τη γυμναστική (κυρίως) όσο και το αποτέλεσμα χωρίς να περιμένουν να το πάνε "επαγγελματικά". Το στερεότυπο "bodybuilder είναι ένας τύπος με iq κάτω του 100 που μπορεί μόνο να βογκάει σηκώνοντας βάρη" πρέπει να αποβληθεί κάποτε. Νισάφι. Και η στατική και η δυναμική γυμναστική είναι απαραίτητες. Τα βάρη είναι σημαντικά όπως και η αερόβια γιατί η σαρκοπενία είναι όπως και η παχυσαρκία μάστιγα.
  9. Mα αν ανέβει σε κιλά θα πάρει και λίπος, είναι κανόνας της φύσης. Άλιπη αύξηση κιλών δεν γίνεται με φυσικούς τρόπους, παρα μόνο με χημική υποστήριξη (αναβολικά κλπ ματζούνια -μακρυα απο μας). dimkorinthos, αν τα σετ σε ζορίζουν, μπορείς να κάνεις παραπάνω διάλειμμα. Εγώ πχ όλες μου τις ασκήσεις τις έχω σε επαναλήψεις 12-10-8-6. Όσο λιγοστεύουν οι επαναλήψεις τόσο ανεβάζω κιλά, και τα διαλείμματα μου πάνε κάπως έτσι: 12ρα επανάληψη, διάλειμμα 45-50", 10ρα επανάληψη, διάλειμμα 60", 8αρα επανάληψη, διάλειμμα 80-90" (ανάλογα την κόπωση), 6ρα επανάληψη. Όταν λες στο τέλος καθε άσκησης; Δεν κάνεις διαλείμματα ανάμεσα στα σετ παρα μόνο όταν αλλάζεις άσκηση;
  10. 10% δεν παίζει να έχει. Ο κλασσικός skinny fat θα είναι, για να έχει 10% λίπος όσο χαμηλά και να είναι σε κιλά πρέπει να έχει γυμναστεί. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να τα πάρει όλα σε λίπος, αν γυμναστεί θα βάλει και μυες και λίπος (αναπόφευκτο, δεν γίνεται να ανέβεις σε κιλά μόνο σε μύες, απλά προσέχεις να βάλεις όσο γίνεται λιγότερο λίπος και όσο πιο πολλούς μύες γίνεται), και θα δείξει πολύ καλύτερος. Αν τα βάλει σε λίπος θα δείξει άσχημα (με δεδομένο ότι τα μυικά κιλά καταλαμβάνουν λιγότερο όγκο από ίδια κιλά λίπους), θα μείνει εξίσου αγύμναστος, θα φανεί η πλαδαρότητα και μετά θα τρέχει και δε θα φτάνει για να το διορθώσει. Στα - αυτου που λες η καταράκωση του μεταβολισμού, μιας και το λίπος ΔΕΝ μεταβολίζει όσο μπορούν να μεταβολίσουν οι μύες, ενώ ταυτόχρονα το λίπος "ζητάει" φαί χωρίς ουσιαστικά να το χρειάζεται (όσο πιο ψηλά ποσοστά λίπους έχει κάποιος, τόσο πιο πολύ πεινάει γιατί ο οργανισμός χρησιμοποιεί το γλυκογονο για ενέργεια σε όλες τις περιπτώσεις, γι' αυτό ένας παχύσαρκος πεινάει περισσότερο από κάποιον που είναι στα κιλά του).
  11. PP1969, o oρισμός του bodybuilder για σενα ποιος είναι; Για μενα bodybuilder είναι καθενας που θέλει να αλλάξει το σώμα του και να το διαμορφώσει με βάση τα γούστα του, είτε αυτός θέλει πχ ένα σώμα με μέτρια μυικότητα και πολύ καλή γράμμωση (εγω) είτε αυτός θέλει να χάσει κιλά (η γιαγιά μου που είναι σε τριψήφιο αριθμό). Είναι σπαστικό να έχει περάσει στην κοινωνία ο όρος bodybuilding συνδυασμένος με διάφορα στερεότυπα του στυλ "το ντερέκι 2 μέτρα και 110 κιλά που σηκώνει σίντερα". Επίσης ντουλάπα δεν γίνεται κανένας αν πάρει 2-3-5-10 κιλά για αρχή, πιστέψτε με αν ήταν τόσο εύκολο να γίνει κανείς ντουλάπα ο μισός γυμναστηριακός πληθυσμός θα ήταν ευτυχισμένος. Φίλε dimkorinthos, κάνε αυτά που σου είπε ο bosei (εγώ θα προσέθετα κι άλλα πραγματάκια από ασκήσεις στα πόδια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και θα είσαι μια χαρά. Γυμναστική έντονη με μέτρο χρονικά (δηλαδή ο καθαρός χρόνος εκγύμνασης να είναι 45-60 λεπτά) και σωστό φαϊ σε μεγάλες ποσότητες. Ένα διατροφικό πλάνο μπορεί να είναι αυτό Πρωι: Βρώμη, αυγά, γάλα, 1-2 φρούτα Δεκατιανό: 2 τοστ με γαλοπούλα, τυρί, μαύρο ψωμί, μαρούλι Μεσημέρι: Ρύζι/πατάτα/μακαρόνια + κοτόπουλο/μοσχάρι/τόνος/ψαρικά γενικά + σαλάτα με ελαιόλαδο Απογευμα: Το ίδιο με δεκατιανό, εκεί μπορείς να κάνεις και παραλλαγές για να μη βαριέσαι, να βάλεις αντι γαλοπούλα αυγά στο τοστ κλπ Βράδυ: Γιαούρτι 2% + κανένα αμύγδαλο ή καρύδι 1 φορά την εβδομάδα φάε και τη σαβουρίτσα σου (νταξει μη φας ένα ολόκληρο σουβλατζίδικο ξερω γω, φάε ένα σουβλάκι, ή καμια κρέπα, ή πίτσα, ότι σε τραβάει τέλος πάντων), αν τηρείς σωστά το πλάνο όχι μόνο δεν σε πάει πίσω (αφου από τα 35 γεύματα της εβδομάδας το ένα θα είναι σαβούρα, κλάιν) αλλά μπροστά. My 2 cents. p.s. ένα επίσης ενδιαφέρον blog http://totalfitness-christos.blogspot.com/
  12. Ξέρει κανείς αν διοργανώνει η καισσα τουρνουά με επιτραπέζια; Γιατί οι κολλητοι έχουν μείνει στη μονοπολη και το ταμπού.
  13. Καλοριζικο και μπραβο για την προσπάθεια Sent from my Blade using Insomnia App
  14. Όσο δε λειτουργεί όπως πρέπει το adblock, πολλοί (μαζί και εγώ) θα μείνουν μακρυά από τον chrome...
  • Δημιουργία νέου...