Προς το περιεχόμενο

tommi03

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    130
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με tommi03

  • Ημερομηνία γέννησης 17/02/1985

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.964 προβολές προφίλ

tommi03's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/04/2024 08:21 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ολοι οι τομοι σε πολυ καλη κατάσταση ελάχιστα σημάδια απο τον χρόνο χωρίς σκισίματα. 400 ευρω τελικη τιμη μονο παραλαβη απο τον χωρο μου Νεο Φαληρο λογω ογκου και βαρους.

    350 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/02/2024 07:20 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Και οι δυο είναι σε άριστη κατάσταση λίγο δουλευμένη με πάντα γνησία αναλώσιμα, δεκτός κάθε έλεγχος. εκτυπωτής canon pixma pro 100s, 8 μελάνια, εκτυπώνει μέχρι Α3+ και σε cd, κάποια μελάνια είναι πάνω από την μέση. Τιμή 350 ευρώ. Εκτυπωτής Mitsubishi D80 μεγίστη εκτύπωση 15χ20, με αρκετό χαρτί μέσα 550 ευρώ. Παραλαβη απο Νεο Φαληρο.

    350 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25/02/2024 07:18 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Περιπου 670 σελιδες Γαλλο Ελληνικο και 650 σελιδες Ελληνο Γαλλικο. Παραλαβη απο το Νεο Φαληρο.

    30 €

  4. μου εστειλαν μια φορμα να συμπληρωσω καποια στοιχεία του καναλιου και ηταν ιδιαιτερα εξυπηρετικοί θα ελεγα. π.χ. ηθελε το id του καναλιου αλλα αφου ειχε κλεισει το καναλι δεν το ειχα και μου ειπα στειλε καποια λινκ απο βιντεο αν υπαρχουν σε social media για παραδειγμα, βρηκα και εστειλα κάποια.
  5. Επαναφέρω το θεμα να πω οτι βρέθηκε λυση μετα απο αρκετο ψαξιμο για να δωσω την λυση σε περίπτωση που βρεθει και αλλλος σε παρόμοια θεση. Κανεις ενα tweet στο twitter αναφερεις το προβλημα και ταγκαρεις το προφιλ teamyoutube γιατι εχουν κλεισει να στελνεις απευθείας μήνυμα. Σου απαντανε στο tweet και μετα σου στελνουν προσωπικο μήνυμα με οδηγιες, δινεις ενα mail επικοινωνίας και σου στελνουν αυτοι μετα οδηγιες απο το support. Δεν εχουν καποιο ετοιμο mail για να επικοινωνήσεις εσυ μαζι τους.
  6. οχι απλο λογαρισμο απλα εγραψα επαγγλματικο γιατι το χρησιμοποιούσα για την δουλεια μονο.
  7. ακομα δεν εχω καταφερει να τον επαναφερω
  8. οχι ουτε εδωσα στοιχεια ουτε ειχα απλο κωδικο, στο κινητο η ειδοποιηση που μου ηρθε ειναι οτι αλλαξατε τον κωδικο απο τον υπολογιστη του σπιτιου που ειχα ανοιχτο εκεινη την ωρα.
  9. Σισγουρα δεν ηταν απο εισερχομενο email λογω δευτερου προσωπικου λογαριαμου δεν το εβαζα οπουδηποτε μονο επαγγελματικα. Δεν λαμβανα σπαμ εκει και δεν παταγα σε κακοβουλα κλικς
  10. καλημερα δυστηχως επειδη το ειχα απο παλια δεν το σκεφτηκα να κανω 2 step verication, ειχα βαλει ενα αλλο email κ το κινητο μου για να γινεται επιβεβαίωση αλλα αυτοι μπηκαν ισως μεσα απο τον υπολογιστη μου και αλλαξαν αυτα τα δυο. Στο κινητο ειδα ειδοποιηση οτι αλλαξατε τα στοιχεια απο τον υπολογιστη σας στο ταδε μερος.
  11. καλησπερα παιδια, Χθες καποια στιγμη μου ηρθε ειδοποίηση ασφαλειας στο κινητο απο την google, μεχρι να προλάβω να παρω χαμπαρι τι εγινε ειχαν μπει αλλαξαν το password, το κινητο επιβεβαίωσης και το email επιβεβαίωσης. Δεν εχω καταφερει μεχρι στιγμης να συνδεθω ο μονος τροπος ειναι ενα 8 ψηφιο που θελει που δεν το εχω και με το help της google δεν βγαζω ακρη. Υπαρχει καμια λυση για να το επαναφερω; στο κινητο μου βγαζει δυο κωδικους 10ψηφιους που δεν ξερω πως να τους χρησιμοποιησω. Μαζι με το gmail μου εκλεισαν και το καναλι στο youtube που ειχα πανω απο 250 βιντεο απο το 2007. Καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  12. προσωπικά δεν εχω καταλαβει γιατι πρεπει να δωσουμε +50 ευρω για το ιδιο πακετο απ οτι στις αλλες χωρες και με ξενερωνει.
  13. tommi03

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    καλησπερα παιδια και γω για κονσολα ενδιαφέρομαι υπαρχει το πακετο που τρεχει στο αμερικα με 3 games στα 200 δολάρια, θα βγει λετε κατι αντίστοιχο και εδω; αν δεν κανω λαθος περισυ ειχε 200 προσφορα την κονσολα μονο.
  14. tommi03

    Ψάχνω για...

    καλημερες εχω δει την παρακατω προσφορα για ps4 με 3 games στα 200 ντολαρς αλλα την εχει μονο σε αμερικη, σε ευρωπη θα εχουμε κατι τετοιο που ενδιαφέρομαι; https://www.youtube.com/watch?v=ibgaSWPhXFA&fbclid=IwAR150bH-0axhBAYjPh5stXZ1otixigR1k_jF3GF1og3ePswPsYwPFJG9RbA
  • Δημιουργία νέου...