Προς το περιεχόμενο

stavros34

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    759
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με stavros34

  • Ημερομηνία γέννησης 10/03/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Βέροια

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    never mind...
  • Τοποθεσία
    veroia city
  • Ενδιαφέροντα
    football
  • Απασχόληση
    GOD

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.776 προβολές προφίλ

stavros34's Achievements

  1. stavros34

    Android auto wireless σε bayon

    Υποστηρίζει το αυτοκίνητο. Το λέει και στο site της HYUNDAI...και στις ρυθμίσεις του android auto. Αλλά και σε βίντεο στο youtube...
  2. stavros34

    Android auto wireless σε bayon

    Παιδιά πήρα αυτό το αυτοκίνητο και χθες πήγα να συνδέσω το android auto στο αυτοκίνητο. Με usb καλώδιο δουλεύει κανονικά αλλά ασύρματα δεν δουλεύει το android auto. Ξέρει κάποιος αν θέλει κάποιες ιδιαίτερες ενέργειες για να δουλέψει ασύρματα? Έχω κινητό realme 9 pro. Αλλά και huawei που δοκίμασα της γυναίκας μου το ίδιο.
  3. Το κουμπί είναι το display και το πατάς 6 φορές και πρέπει να αρχίσει να αναβοσβηνει το σήμα του wifi του κλιματιστικού αλλά το κάνω και δεν κάνει τίποτα.
  4. Παιδιά πήρα ένα κλιματιστικό morris. Γνωρίζει κανένας την διαδικασία για σύνδεση της εφαρμογής του κινητού tuya smart με το κλιματιστικό?
  5. Παιδιά δεν ήξερα πού να το γράψω το πρόβλημα μου αλλά επειδή είναι laptop είπα να το κάνω εδώ. Έχω ένα laptop hp καινούργιο αγορασμενο από Ελλάδα με τα νέα windows... Το λάπτοπ δεν μπαίνει πλέον στο ίντερνετ. Όσο είχα cosmote σύνδεση με το δικό της router το λάπτοπ έμπαινε κανονικά στο ίντερνετ με wifi. Άλλαξα πάροχο και πήγα στην vodafone με το ίδιο router που είχα. Το λάπτοπ όταν το άνοιξα μου έδειχνε ότι έχει σύνδεση κανονικά αλλά με το που άνοιξα τον edge δεν έμπαινε πουθενά. Έσβησα το δίκτυο και το ξανά έβαλα. Πάλι τίποτα. Ανά τακτά διαστήματα στο σήμα που δείχνει αν υπάρχει σύνδεση κάποιες φορές δείχνει αποσυνδεμενο και μετά ξανά συνδεδεμένο. Αλλά και πάλι τίποτα. Αν πατήσω να κάνει διαγνωστικά από τον edge επειδή δεν μπαίνει στην σελίδα μου βγάζει ένα μύνημα ότι δεν μπορεί να γίνει διάγνωση για κάποιο λόγο και κλείνει. Δεν βγάζω άκρη. Μήπως φταίει το router? Μήπως η vodafone? Μήπως ο υπολογιστής? Στο σπίτι έχω κινητά και τηλεόραση που μπαίνουν κανονικά στο internet.
  6. Για πείτε ρε παιδιά ποια από αυτές να πάρω? Είναι καλές? Για το παιδικό δωμάτιο για playstation και παιδικές ταινίες...τίποτα ψαγμενο απλή χρήση...δεν θέλω άλλη εταιρεία lg θέλω μόνο. Δεν ψάχνω για βοήθεια τύπου μην πάρεις lg δεν είναι καλές και τέτοια. Από αυτές που φαίνονται στο screenshot ποια είναι ποιο καλή ?
  7. stavros34

    Τουρισμός για όλους

    Λάθος αριθμός κάρτας μόλις πατήσαμε την ημερομηνία λήξης της κάρτας? Τι είναι αυτό? Γιατί ζητάει το pos να πατήσεις την ημερομηνία λήξης της κάρτας? Τα στοιχεία της κάρτας θα τα περάσεις όλα μέσα στο πορτοφόλι της google και θα κάνεις την πληρωμή σου ανέπαφα με το κινητό σου με nfc...
  8. stavros34

    Τουρισμός για όλους

    Οι πλατφόρμες τύπου booking, airbnb που έχουν έδρα εξωτερικό δεν την δέχονται. Αν έχει site το ξενοδοχείο που θέλεις να πας και κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις μπορείς να την χρησιμοποιήσεις εκεί. Παίρνεις του μπαμπά/αδερφού/αδερφή/μαμά/θείου/θεία/γυναίκας/σχέση και πληρώνεις με εκείνο. Τώρα αν δεν έχουν από όλους αυτούς τα κινητά NFC τότε τι να πω βρε παιδί μου... κουράγιο. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποιος θα πάει και θα μείνει... Ναι μπορείς. Ναι αλλά κάθε φορά που κάνεις συναλλαγή μέσω pos παίρνει η τράπεζα προμήθεια της τάξης των 3% ή 4% ή 5% ανάλογα το συμβόλαιο και την εκάστοτε τράπεζα...
  9. stavros34

    Τουρισμός για όλους

    Αντί για να κάνει οοοοολο αυτό γιατί όταν πας εκεί δεν σου δίνει 150 ευρώ μετρητα πίσω και να του δώσεις την κάρτα από το voucher να την χτυπήσεις? Άντε να σου δώσει πίσω 140 για την κράτηση της συναλλαγής από το pos...
  10. Αν την οριστικοποιήσεις και μετά κάνεις την συναίνεση γίνεται? Σε αφήνει?
  11. Βγαίνεις από την αίτηση τελείως, φυσικά έχεις πατήσει αποθήκευση, και πας στην αρχική σελίδα ξανά εκεί που επέλεξες αίτηση και από κάτω έχει κουμπί που λέει συναίνεση για αίτηση, βάζεις τα στοιχεία του taxis αυτού που είναι να κάνει την συναίνεση και πατάς οκ αποδέχομαι και έγινε.
  12. Δεν ξέρω αν μπορείς...μην σε πάρω στο λαιμό μου... Απλά στην ΕΕΤΑΑ στις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης στην επεξήγηση για το ΑΜΚΑ του παιδιού λέει για το site "έχω ΑΜΚΑ;" γι'αυτό postαρα τον πιο πάνω τρόπο. Ο καθένας ότι νομίζει πάντως. Εδώ μέσα λέμε λύσεις και προτείνουμε δεν είμαστε υπάλληλοι ΚΕΠ ή ΕΕΤΑΑ...
  13. Μπαίνετε στο https://www.gov.gr/ipiresies/oikogeneia/oikogeneiake-katastase/pistopoietiko-oikogeneiakes-katastases Κατεβάζετε το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης Το ανοίγετε και διαβάζετε στην αρχή εκεί που λέει: Τα πιο κάτω άτομα είναι εγγεγραμμένα στο Δημοτολόγιο του Δήμου ΤΑΔΕ στην ΑΡΙΘΜΟΣ οικογενειακή μερίδα με τα κάτωθι στοιχεία... Μετά ανοίγετε την σελίδα http://www.amka.gr/AMKAGR/ Συμπληρώνετε τα στοιχεία του παιδιού και πατάτε αναζήτηση Στο επόμενο βήμα ζητάει να βάλετε τον αριθμό οικογενειακής μερίδας και βάζετε τον αριθμό που είδατε στο pdf που κατεβάσατε πριν, παύλα, κολλητά χωρίς κενά και τον αριθμό που είναι το παιδί στην οικογενειακή κατάσταση πχ 3 ή 4 ή 5 και πατάτε αναζήτηση και βγαίνει το αποτέλεσμα. Μετά κάνετε download την σελίδα και έτσι το αποθηκεύετε και το ανεβάζετε στην αίτηση της ΕΕΤΑΑ.
  14. stavros34

    Τουρισμός για όλους

    Διαβαστε και λιγο πιο πισω... Δεν υπαρχει λιστα...παντου οπου εχει POS...
  15. stavros34

    Τουρισμός για όλους

    Ναι έχεις δίκαιο για έδρα εξωτερικό. Αν είναι έδρα ελληνική θα την πάρει την κάρτα. Το άλλαξα και στο post μου. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...