Προς το περιεχόμενο

tolis00

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    90
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tolis00's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Παιδια για την σειρα "And Just Like That" (το παλιο Sex and the city) εκτος απο το 1ο επεισοδιο δε μπορω να βρω υποτιτλους για τα επομενα. Γνωριζει κανεις αν υπαρχουν;
  2. Εγω παρέλαβα πριν 3 ώρες στο σπιτι μου. Πλήρωσα με αντικαταβολή τα 199 ευρώ και την παραγγελία την είχα ρίξει την Παρασκευη στις 10:15 το πρωι.
  3. Το ιδιο και εγω. Εκανα παραγγελια Παρασκευη πρωι στις 10, για το σπιτι μου. Σαββατο τους εστειλα μηνυμα και μου ειπανε οτι η παραγγελια θα ειναι προς παράδοση την Δευτερα! Απο σήμερα το μεσημερι η εξελιξη στον Γερμανο γραφει "ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ". Οποτε πιστευω θα παραλάβουμε αυριο..! edit: Στις 23:10 έλαβα μήνυμα στο κινητο μου, οτι η παραγγελία μου δόθηκε στο Courier και θα μου έρθει άυριο..!
  4. Το δοκιμαζα και εγω ολο το πρωι και μου εγραφε το ιδιο "ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ". Το δοκιμασα και πριν απο 5 λεπτα με το "ο" μπροστα απο τον αριθμο παραγγελιας και μου εβγαλε οτι βρισκεται σε επεξεργασια.
  5. Σπιτι κλασικα για αλλη μια χρονια θα χαζευω βιντεακια στο youtube, καμια αγγελια στο insomnia και καμια ταινια στο Netflix. Θα πω για αλλη μια φορα στον εαυτο μου, οτι του χρονου τετοια μερα θα βγω, αλλα και του χρονου παλι μεσα θα μαι!
  6. Γεια σας παιδια και χρονια πολλα! Εχω να γραψω κατι εξετασεις και χρειαζεται και επιστημονικο κομπιουτερακι για καποιες απλες πραξεις οπως: υψωση σε δυναμη. Εχω ενα επιστημονικο κομπιουτερακι απο τα φοιτητικα μου χρονια το οποιο και επισυναπτω παρακατω. Γνωριζει καποιος να μου πει πως γινεται να κανω πραξεις με δυναμεις? Ποια πληκτρα πρεπει να πατησω? πχ. θελω να βρω ποσο κανει το 1,10 στην 9η ή το 1.12 στην 5η.
  7. tolis00

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    και δηλαδη μεχρι που μπορω να το φτασω?να ζητησω επιτροφη των χρηματων η μερος αυτων?
  8. tolis00

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι.. Αγορασα ενα παιχνιδι για xbox και στην περιγραφη εγραφε " Condition:Good , minor shelf wear". Μου ηρθε το παιχνιδι με καλη θηκη αλλα χωρις manual και επισης το ενα απο τα 2 cd ειναι ραγισμενο.Παιζει κανονικα αλλα ειναι ραγισμενο στην μεση. Η περιγραφη που ειχε το προιον δικαιολογει αυτη τη κατασταση?
  9. tolis00

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποιο site για αγορα 3μηνης συνδρομης σε ποιο οικονομικη τιμη απο οτι σε φυσικα καταστηματα? Καποιο απο το οποιο να εχετε αγορασει για να ειναι αξιοπιστο.
  10. Παιδια εχω ενα προβλημα με το xbox live. Αγορασα το xbox 360 πριν απο ενα μηνα περιπου κ ειχε δωρεαν ενα μηνα live. Εκανα προσπαθεια να κατεβασω το dirt showdown που ηταν δωρεαν εκεινη την περιοδο αλλα δεν κατεβαινε, μου ζητουσε να πληρωσω 15 ευρω αν θυμαμαι καλα.Λιγο πριν τελειωσει ο μηνας του δοκιμης του xbox live αγορασα συνδρομη 3μηνη απο το ιντερνετ, Αρχιζει η 3μηνη συνδρρμη και κανω προσπαθεια να κατεβασω αυτη την φορα το παιχνιδι που εχει τωρα δωρεαν, το Sacred Citabel αλλα οταν μπαινω απο το dashboard του xbox, στα δωρεαν μου εμφανιζει ακομα το dirt showdown , το οποιο αν κ προσπαθω παλι να το κατεβασω μου ζηταει ακομα πληρωμη των 15 ευρω. το locale της συσκευης ειναι Ελληνικο.Ξερεις κανεις τι μπορει να φταει?
  11. tolis00

    Xbox 360 Topic v2

    Γεια σας παιδια.Αγορασα την προσφορα απο το public του 360 με το forza horizzon στα 159 ευρω.Δεν ειμαι gamer και επειδη απειχα απο τις κονσολες γενικοτερα απο εποχες Ν64,(1996 περιπου) το θεωρησα μια καλη ευκαιρια να περναω την ωρα μου. Ειμαι ψιλοασχετος ομως και εχω μερικες αποριες.Το συγκεκριμενο μηχανημα εχει 500αρι σκληρο. -Εχω ακουσει οτι μπορω να περναω τα παιχνιδια στο σκληρο και να τα ανοιγω απο εκει διχως να δουλευει ο δισκος.Αυτο σημαινει οτι μπορω να δανειζομαι παιχνιδια και να τα παιζω διχως να υπαρχει ο δισκος?Ουτε και για εκκινηση δηλαδη δεν χρειαζεται? -Επισης ειναι καλο να γεμισω τον δισκο ή μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα απο την υπερφορτωση? (πχ παραπανω ζορισμα του μηχανηματος, υπεθερμανση κλπ?)
  12. Παιδια, επιδομα δεν δικαιουντε οσοι εχουν οχηματα ,ανω των 3000 κυβικων. Εννοουμε στο συνολο των αυτοκινητων 3000 κυβικα ή αν ενα απο τα αυτοκινητα της οικογενειας ειναι ανω 3000 κυβικα?
  13. tolis00

    Καφές

    Ναι η αληθεια ειναι οτι το καταλαβα τωρα. Ο διπλος ελληνικος γινεται η με τον τροπο που ειπες εσυ, ή αν παρεις τον καφε που πηρα εγω (που ταχα ειναι καθαρα για διπλο ελληνικο) απλα βαζω νερο σε ποσοτητα κουπας, με την ιδια ποσοστητα καφε που θα εκανα για μονό ελληνικο. Βλακεια μου που πηγα και αγορασα καφε ενω ειχα..!
  14. tolis00

    Καφές

    Δεν νομιζω οτι παει ετσι. Τοτε γιατι κυκλοφορει αλλο χαρμανι καφε, που αναγραφει οτι ειναι καθαρα για διπλο ελληνικο?!
  15. tolis00

    Καφές

    Ειναι ο διπλος ελληνικος, αλλα δεν ξερω αν φτιαχνεται οπως κ ο απλος η αν θελει κατι διαφορετικο στην δοσολογια...
  • Δημιουργία νέου...