Προς το περιεχόμενο

an.lapat

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με an.lapat

  • Ημερομηνία γέννησης 25/10/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

an.lapat's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Δοκίμασα να δημιουργήσω ένα ODBC αρχείο στο Local pc μου και να συνδέσω με αυτό το αντίγραφο του FrontEnd της access που έχω δημιουργήσει για να συνδέεται με τη βάση που έχω στον SQLSERVER στο μηχάνημα του SERVER. Όταν όμως πάω να του περάσω το όνομα το SQLSERVER παίρνω αυτό το μήνυμα που έχω επισυνάψει. Μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνω λάθος και τι πρέπει να κάνω?
  2. Ναι έχω ανοίξει την πόρτα για TCP και στο firewall και στον SQL SERVER.
  3. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν πάω να φτιάξω το DSN αρχείο στο client Pc δεν μπορεί να δει την βάση που βρίσκεται στο SERVER για να του πω να συνδέεται εκεί. Δεν βρίσκει το instance του SQLSERVER τρέχει στον SERVER. Αν αντιγράψω αυτό που έχω δημιουργήσει στον SERVER στο client Pc που πρέπει να το αποθηκεύσω?
  4. Είναι ένα ODBC αρχείο το οποίο δείχνει στην βάση που είναι μέσα στον SQL SERVER δεν έχει κάτι άλλο μέσα εκτός από την βάση.
  5. Καλησπέρα, Έχω δημιουργήσει μία βάση σε Access πάνω σε ένα ένα SERVER Pc στο οποίο έχω εγκαταστήσει και SQL SERVER. Έχω περάσει την βάση της Access στον SQL SERVER και έχω δημιουργήσει ένα FrontEnd αρχείο access για να την διαχειρίζομαι. Το FrontEnd access αρχείο το έχω ενώσει με την βάσει δημιουργώντας ένα DSN αρχείο το οποίο δείχνει στους πίνακες της βάσης που έχω περάσει στον SQL SERVER. Όταν το FrontEnd αρχείο τρέχει στο μηχάνημα του SERVER λειτουργούν κανονικά όλα. Το πρόβλημα που έχω είναι όταν προσπαθώ να τρέξω το FronEnd access αρχείο(μία συντόμευση του από αυτό που βρίσκεται στον SERVER) από άλλο Pc που βρίσκεται στο δίκτυο. Παίρνω το παρακάτω Μήνυμα: ODBC-- conection to 'SQL Server Native Client 10.0SERVER\SQLEXPRESS' failed Από αυτό που καταλαβαίνω μάλλον δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω του DSN αρχείου που έχω δημιουργήσει στον SERVER με τον SQL SERVER και την βάση που έχω περάσει. Το DSN αρχείο το έχω κάνει share όπως επίσης έχω κάνει Share και όλο το C φάκελο του SERVER . Μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει άλλο να κάνω για να δουλέψει? Ευχαριστώ.
  6. Γεια χαρά , Εχω δύο δίκτυα conx με router ZTE ασύρματα και τα δύο. Πάνω σε αυτά τα router βρίσκονται υπολογιστές σε δίκτυο. Και τα δύο δίκτυα έχουν ιντερνετ , ξεχαριστά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να δημιουργήσω δίκτυο μεταξύ των δύο αυτών δικτύων, ώστε τα pc που είναι στο ένα δίκτυο να βλέπουν τα pc που είναι στο άλλο δίκτυο. Πως μπορώ να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ.
  7. Γεια χαρά. Προσπαθώ να μοιράσω internet σε δύο pc από το router μου χρησιμοποιώντας το access point dlink - 1160. Έχω δώσει ip στο dlink στο εύρος του router μου και επίσης έχω δώσει και αντίστοιχες ip στα Pc που έχω συνδέσει με το ap μέσω καλωδίων ethernet. Το ap συνδέεται ασύρματα με το router μου. Το pc μου μπορεί να δει το ap όπως επίσης και τα άλλα δυό pc. Ακόμα από όλα τα pc μπορώ να δω το router το οποίο είναι συνδεδεμένο στο δικό μου Pc. Το αποτέλεσμα, έχω τοποικό δίκτυο αλλά δεν έχω ιντερνετ στα δύο pc που είναι επάνω στο ap. Στο έχω δώσει ρύθμιση Wireless mode "ap client". Μπορεί κάποιος να μου πει αν χρειάζεται κάποια αλλη ρύθμιση για να δουλέψει αυτό ή αν κάνω κάτι λάθος? Ευχαριστώ.
  8. Όχι εννοώ τις δισκέτες που έπερνε ο Amstrad είναι σαν τις 3.5" αλλά πιο μακρουλές έχουν μήκος 4" . Θέλω να τις διαβάσω σε Windows xp. Έχω ακούσει για ένα μετατροπέα αλλά τίποτα παραπάνω
  9. Γεια χαρά, Έχω κάποιες δισκέτες 3"x4" ιντσών που τις δουλεύω σε Amstrad pc και θέλω να τις μετατρέψω και να τις δουλέψω σε pc με windows xp. Άκουσα ότι υπάρχει μλια συσκευή μεταροπέας που κάνει αυτή τη δουλειά. Ξέρεις κάποιος κάτι γι αυτό. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ.
  10. Ευχαριστώ πολύ , δουλεύει μια χαρά!!!
  11. Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα που να καίει τους υπότιτλους πάνω στην ταινία. Υπάρχει? Θέλω να είναι ενσωματωμένοι. Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό?
  12. Γεια πες μου λοιπόν , πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ? Τι μπορεί να φταίει και δεν μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους. Παίζει ρόλο το είδος του αρχείου?
  13. Γεια χαρά Προσπαθώ να ενσωματώσω υποτίτλους σε ταινία avi αλλά κάτι δεν πάει καλά. Χρησιμοποίησα το AVIAddXSub αλλά δεν παίζουν οι υπότιτλοι γιατί δεν τους αναγνωρίζει για παράδειγμα ο vlc. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω? Παίζει κανένα άλλο προγραμματάκι που να κάνει αυτήν την δουλειά καλά? ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...