Προς το περιεχόμενο

liakinen

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.369
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με liakinen

  • Ημερομηνία γέννησης 10/12/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Welcome to Rapture

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

liakinen's Achievements

  1. Το JLSC ήταν καλύτερο από το TC όχι ότι ήταν κάτι το εξαιρετικό. 8 - 9 σε ταινίες όπως Watchmen & 300 δεν μπορώ να βάλω ούτε καν για το είδος τους. Αυτές είναι βαθμολογίες για άλλου επιπέδου ταινίες. Γούστα είναι αυτά 🙂
  2. Αυτές τις τρεις είχα στο μυαλό μου και τις θεωρώ "Καλές" ταινίες. Εξαιρετικές με τίποτα όμως. Δεν τον βάζω καν σε λίστα με απλά καλούς σκηνοθέτες. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι άλλοι.
  3. Μας έχει συνηθίσει ο συγκεκριμένος σε μπαρούφες. Όλες κι όλες δύο - τρεις ταινίες της προκοπής έβγαλε και αυτές ανάλογα τα γούστα.
  4. Τρομερό ενδιαφέρον και για τα δύο πάρτς βλέπω εδώ στο φόρουμ. Σκοπός του μηνύματος μου είναι να βοηθήσω να φτάσει στις 4 σελίδες το thread (θέαση από κινητό). 😋
  5. liakinen

    Opel vectra c 1800 καίει λάδι

    Ο συγκεκριμένος κινητήρας από όσο θυμάμαι πρέπει να συνεργάζεται άριστα με υγραέριο και δεν τσιμπάει λάδια αν τον φροντίζεις.
  6. liakinen

    Fallout 4

    Το New Vegas μπαίνει σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια ever. Αμφιβάλλω όμως αν ακόμα και σήμερα είναι "σταθερό" σε όλα τα συστήματα και δεν θέλει αλχημείες.
  7. liakinen

    Joker (2019)

    Σε σχέση με κάτι βλίτα που έχουν μοναδικό τους επάγγελμα την ηθοποιία μια χαρά είναι η Gaga.
  8. Υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι μαζί με το βίντεο για όποιον ενδιαφέρεται.
  9. liakinen

    Joker (2019)

    Η σκηνή με το κραγιόν ήταν εξαιρετική πάντως.
  10. liakinen

    Poor Things [2023]

    Είναι πραγματικά mainstream ταινία που δεν "φέρνει" σε Λάνθιμο. Για μένα η μόνη του ταινία που μπόρεσα να δω πολύ εύκολα και μου άρεσε μάλιστα. Ωραίες ερμηνείες από τις τρεις κυρίες.
  11. liakinen

    Joker (2019)

    Το σενάριο ίσως σώσει την κατάσταση. Κάτι μου λέει ότι θα εκτυλίσσεται στο του Joker το μεγαλύτερο μέρος της. Η μόνη περίπτωση που θα χωνέψω τα singing in the rain.
  12. liakinen

    Poor Things [2023]

    Το The Favourite παραμένει η πιο mainstream ταινία του.
  13. liakinen

    Formula 1 2024

    Μακάρι να έβλεπα τον Σάινθ δίπλα στον Max όσο η Redbull έχει κορυφαίο μονοθέσιο. Ιδιαίτερα συμπαθής και φαίνεται ότι δουλεύει πολύ. Συμφωνώ και εγώ ότι η εικόνα του μετά το τέλος του αγώνα ήταν πραγματικά κρίμα. Από την άλλη θεωρώ ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει θέση σε "καλή" ομάδα του χρόνου. P. S 1 Ο Ρικιάρντο βλέπω να μας χαιρετάει σύντομα. P. S 2 Επιστροφή Φέτελ αχρείαστη.
  14. liakinen

    Formula 1 2024

    Ακριβώς τα ίδια και εγώ. Δεύτερη χρονιά με ANT1+ πρώτη φορά τέτοια άθλια ποιότητα εικόνας. Χάλι είχε πάντα αλλά τουλάχιστον από κινητό ήταν OK. Τώρα δεν έβλεπα τους χρόνους. Αν πλήρωνα και δεν ήταν τσάμπα θα το σκεφτόμουν για καταγγελία. Μας έφταιγε η κρατική ΕΡΤ 😟
  • Δημιουργία νέου...