Προς το περιεχόμενο

tax_opari91

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    22
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με tax_opari91

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1991

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tax_opari91's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. tax_opari91

    Ολυμπιακός

    Όχι, καλά λενε το λέει και της UEFA: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2015/standings/index.html
  2. Δεν έχω κάνει μεταπτυχιακό, ωστόσο έχω πάρει IELTS Academic. Μπορείς να το πάρεις πολύ γρήγορα, έχει πολύ συχνά εξετάσεις και τα αποτελέσματα βγαίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα.
  3. Είμαι στο δρόμο με ένα φιλο μου και περνάν δίπλα μας δυο άλλοι. Βλέπω λίγο τη φάτσα του ενός και πάω να πω στο φίλο μου "ρε αυτός δεν είναι ο φίλος σου ο Γιάννης?" Γυρνάμε να δούμε και τελικά δεν είναι ο Γιάννης, είναι ένας άλλος που τον ξέρω άκυρα από κάτι διακοπές και του ψιλοφέρνει στη μάπα. Ο άλλος τύπος μαζί του που δεν είχα δει ποιος είναι? Ο Γιάννης... WTF.
  4. Είμαι στο δρόμο με ένα φιλο μου και περνάν δίπλα μας δυο άλλοι. Βλέπω λίγο τη φάτσα του ενός και πάω να πω στο φίλο μου "ρε αυτός δεν είναι ο φίλος σου ο Γιάννης?" Γυρνάμε να δούμε και τελικά δεν είναι ο Γιάννης, είναι ένας άλλος που τον ξέρω άκυρα από κάτι διακοπές και του ψιλοφέρνει στη μάπα. Ο άλλος τύπος μαζί του που δεν είχα δει ποιος είναι? Ο Γιάννης... WTF.
  5. chesterfield ήταν στο 2.20 (εικοσάρι) και θεωρώ καλύτερα από λήντερ. Τώρα μπορεί να χουν ανέβει λίγο.
  6. chesterfield ήταν στο 2.20 (εικοσάρι) και θεωρώ καλύτερα από λήντερ. Τώρα μπορεί να χουν ανέβει λίγο.
  7. Μη σε πάρω στο λαιμό μου αλλά νομίζω πως ένας φίλος ήταν γραμμένος σε 2 παράλληλα και δεν τον πήραν χαμπάρι. Κάποια στιγμή ζήτησε διαγραφή από τη μία.
  8. Να ρωτήσω, επειδή μισοκοιμόμουν και δε το σχολίασε ο σπηκερ: Στο 1ο ημίχρονο έγινε ένα τάκλιν για πέναλτι? Στον κακά, στην άκρη της περιοχής?
  9. tax_opari91

    Official Lineage 2 Topic

    Παιδιά ψήνομαι να παίξω για χαβαλέ. Θέλω ενα server: -Με πολύ υψηλά rates, καθαρά pvp. Δε θέλω να expαρω στο ελάχιστο. -Με κόσμο -Οσο το δυνατόν λιγότερο lag/disconnects -Οχι πολλούς overpowered donators -Ξύλοοοοοοο Καμιά ιδέα?
  10. tax_opari91

    Εθνική Ελλάδος

    Ομάδα δεν έχουμε, το ξέραμε αυτό. Αυτό που είναι απίστευτο είναι που δε μπαίνει ο Νίνης. Ο μόνος παίχτης μας που ξέρει να κάνει παιχνίδι. Και είναι και μικρός, γιατί δεν παίρνει ευκαιρίες? Επίσης έπρεπε να παίζει ο Μήτρογλου επίθεση. Δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά απ αυτούς που παίζουν μια φορά πολύ καλύτερος. Και σκίζεται, δεν αράζει στο γήπεδο.
  11. tax_opari91

    Γρίφοι

    πω ρε αηδίασα βραδιάτικο
  12. tax_opari91

    Αγορά τράπουλας

    Οι bicycle είναι πολύ καλές. Έχω μία την πήρα από ένα μαγαζί κοντά στο Σύνταγμα, 6.5 ευρώ.
  13. tax_opari91

    Mαλλιά Rasta...

    Καλά λέει Στην Κυψέλη άμα πας νομίζω πως έχει κομμωτήρια με Αφρικανές κοπέλες, που ξέρουν να κάνουν. Συγκεκριμένη διεύθυνση δεν έχω υπόψην αλλά είναι πάνω από ένα. http://www.athinorama.gr/extra/clubbing2004/comot.htm στο κάτω μέρος της σελίδας έχει μερικά.
  14. tax_opari91

    Διαιτησία

    Γενικά πάντως οι διαιτητές τσιγκουνεύονται τις κάρτες. Γι αυτό παίζει τόσο ξύλο σ' όλα τα ματς...
  • Δημιουργία νέου...