Προς το περιεχόμενο

jimmakoss E30

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    133
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με jimmakoss E30

  • Ημερομηνία γέννησης 15/11/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.763 προβολές προφίλ

jimmakoss E30's Achievements

  1. https://cormandrostenreview.com/report/?fbclid=IwAR1R2njDmBRJ6wX9DC7wW855kxnxT24VdAiOQMKx6b9vcHbz9i4MQ0oubN4 Φανταζομαι θα λογοκριθει κι αυτο αλλα τι να κανω. Σε λιγο θα μαζευω τα βιογραφικα του καθε επιστημονα για να πεισω τον τασο τον επιστημονα του insomnia. Ξαναλεω κοψτε τα βοθροκαναλα ολος ο κοσμος εχει καταλαβει τι γινεται, ολοι εχουν ξεχυθει στους δρομους και διαδηλωνουν ο ενας διπλα στον αλλον. Venceremos!!! δηλαδη για να καταλαβω... Εχεις εμβολιαστει, εχεις παρει πιστοποιητικο αλλα μπορεις να μεταδωσεις τον ιο (!!!) και μπορεις να κυκλοφορεις ελευθερος... Δεν εχεις εμβολιαστει, εχεις φυσικη ανοσια δεν μεταδιδεις τον ιο αλλα δεν εχεις πιστοποιητικο, καραντινα! ΧΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!!!!!!!!!!!! Τι να προτεινω, πραγματικο αδιεξοδο
  2. Δεν ειναι δεδομενο οτι ολοι ξερουν αλλα καλο δεν θα ηταν να μαθουν? ειμαστε στο 2021 και τα σχεδον παντα γυρω μας δουλευουν με πλακετες. Φαντασου λοιπον ενα μαθημα (οπως ανεφερε και καποιος) στο λυκειο απο μια ωρα την βδομαδα να μαθαινεις απλα χρηση πολυμετρου και κυκλωματων. Η εφαρμογη αυτων των γνωσεων σε συνδυασμο με την ευκολια στην οποιαδηποτε πληροφορια θα ηταν σωτηρια και οικονομικα και οικολογικα. Τοτε θα αρχιζε και ο καθε τεχνικος να εχει νοημα στην δουλεια του αφου θα επισκευαζε πιο εξειδικευμενα πραγματα και οχι αυτο το αστειο που σου ζητανε ενα καρο λεφτα για να αλλαγη πλακετας και για μια τετοια γνωματευση σου παιρνουν και το 50ευρο. Επισης οσο για το βουτυρο και τα 16χρονα δεν θα το λεγα. Εαν δεν υπηρχαν τα DIY θα ηταν ολες οι βλαβες και οχι οι μισες. Οι τεχνικοι χανουν πελατεια απο κατι τετοια Γιατι επικινδυνο? Αν δεν ανοιγεις λαμπατη τηλεοραση δεν υπαρχει κανενας κινδυνος για σενα. Εκτος απ το να χαλασει η χαλασμενη τηλεοραση. Πολλα μπορει να κανει κανεις οπως το να δει οπτικα κατι καμμενο και το πιο απλο να διαβασει ενα κωδικο, να το πληκτρολογησει στο google, να βρει ενα ιδιο, να το παραγγειλει, να το αλλαξε,ι και να εχει παλι λειτουργικη συσκευη. Εγω ανοιξα ενισχυτη HiFi σε ηλικια 12 χρονων γιατι οταν ανεβαζα το volume εκανε θορυβο. Σε εποχη χωρις internet του εσταξα μια σταγονα λαδι και σταματησε ο θορυβος. Στο youtube ειχα τσακωθει με τεχνικο γιατι εκραζε αλλον τεχνικο που εδειχνε στον κοσμο πως να συντηρεις και να επισκευαζεις θερμοσιφωνα χαρακτηριζοντας στον "επικινδυνο" και οτι η επισκευη πρεπει να γινεται μονο απο τεχνικο! Ατιμη φαρα οι "τεχνικοι"
  3. Να και οι haters που υποστηριζουν μια δικηγορικη εταιρια που μυριστηκε χρημα και θελει να τ αρπαξει χωρις κανενα κοινωνικο οφελος παρα μονο να βαλει λιγο απ το παραδακι στην τσεπη! Συγχαρητηρια που το υποστηριζετε αυτο. Ελπιζω να κλεισουν ολες οι εταιριες γι τον ιδιο λογο και να μεινετε με το tetris και το arkanoid. Φυσικα και οι επενδυτες χεστηκαν που "παραπλανηθηκαν" αφου ολοι τους "χεστηκαν" στο ταλιρο. Το προιον ηταν και ειναι ακομα τεραστια εμπορικη επιτυχια. Το αν ειναι playable σε ps4 η xbox ειναι τελειως ασχετο, και αφορα ΜΟΝΟ τους τεχνολογικα ασχετους που εχουν αυτες τις κονσολες, που νομιζαν οτι το παινιδι θα τρεχει ετσι σε τεχνολογια 10ετιας. Ελα... 400ευρακια ακομα ειναι ελα get it, get it good boy... Οποτε win-win κατασταση και για την sony και για την MS και την CDPR και για το δικηγορικο γραφειο, αυτους που ταιζονται απο φανατισμενους gamers..
  4. Φυσικα και υπαρχει! Οτι ειναι υποβρυχιο (πχ φακος, καμερα, φωτιστικο κ.α) εχουν ακριβως την ιδια κλιμακα μετρησης που καθοριζει την αντοχη τους στο νερο. Το IP x8 ειναι το ανωτερο επιπεδο στεγανοτητας και ακριβως μετα απο αυτο πρεπει να καθοριζεται η ανεκτικοτητα στον χρονο και στην πιεση της καθε IP xx συσκευης. Φυσικα η θαλασσα, η πισινα και η βροχη ειναι νερο, τι λεμε τωρα? Ειναι ο ιδιος ο λογος που μια συσκευη παιρνει το IPxx που αρμοζει. Για ποιον αλλο λογο να παρει IP 68? Για τι ειναι το 8 τοτε αν οχι για βροχονερο πισινα η θαλασσονερο, ε? Για ελαιολαδο και για χλεπες?? Στο εργαστηριο γινονται δοκιμες που προσομοιωνουν πραγματικες καταστασεις και η apple δεν ισχυριστηκε τιποτα. Παρουσιασε δεδομενα. IP68, 2m, 30' και τα αναγραφει στα specs της καθε συσκευης.
  5. Δεν στηριζομαι.. συγκρινω την αντιμετωπιση προς τους πελατες.. Και δεν εκνευριζομαι, γελαω μετα δακρυων!! Δες και τι ξεκαθαριζει (official μονο για σενα!!) η samsung για το θεμα... https://www.samsung.com/nz/support/mobile-devices/is-samsung-galaxy-s9-s9plus-waterproof/ This Warranty does not cover water damage to the Samsung IP67 or higher IP rated Mobile Phone where the water damage was caused by: •improper closure of the back cover of the Samsung IP67 or higher IP rated Mobile Phone; or •use of a non Samsung accessory cover; or •submersion of the Samsung IP67 or higher IP rated Mobile Phone in water for 30 minutes or more; or •the depth of the water at which the Samsung IP67 rated Mobile Phone was submerged was greater than or equal to 1 metre or submerged in water deeper than 1.5m for IP68 rated devices.
  6. Ειδες που εσυ κατι δεν καταλαβαινεις καλα?? Ολα αυτα που λες τα στηριζεις επειδη το iphone σου πηρε υγρασια και στο φτιαξαν τσαμπα??? Σε παρακαλω απαντα μου ειλικρινα!
  7. Στην ιδια σελιδα ειναι φιλε μου και η σελιδα λεγεται techguide αν σου λεει κατι... Ξεστραβωσου!! https://www.techguide.com.au/news/mobiles-news/water-resistant-iphone-not-covered-warranty-water-damage/ Πιο νιανια μπας και.... η samsung εξεταζει την καθε περιπτωση ξεχωριστα και δεν τσουβαλιαζει συσκευες των 1000ε οι οποιες επειδη βραχηκαν (εχει και αισθητηρα τρομαρα τους), δεν καλυπτονται σε καμια περιπτωση οπως αναφερει η πολυαγαπημενη σου εταιρια. Και εγω σου εξηγω οτι ΟΧΙ. Και δεν στο εξηγω εγω αλλα η ιδια η apple!!! δεν καταλαβαινω γιατι νομιζεις οτι υποστηριζεις κατι που βγαζεις απ το κεφαλι σου και ποσο μαλλον οταν αυτο το κατι ειναι εναντιον σου και εναντιον ολων των κατοχων apple συσκευων. Αυτο ειναι μαζοχισμος!
  8. Χμμμ για να δουμε και τι λεει η samsung... Samsung phones have an IP68 rating which can withstand being submerged at a depth of 1.5m for up to 30 minutes. Samsung told Tech Guide that cases of water damage are dealt with on a case-by-case basis. It takes into consideration whether the water damage is the result of customer neglect or if it is an issue with the phone. An inspection is made on the spot and if an issue falls under warranty, Samsung will endeavour to provide a loan phone for the customer until the repair is completed. Και η apple... “This is an $1800 phone. I never thought that it would have any problem at all,” our reader said. “I was just walking and it started raining, yes it rained hard. “They (Apple) just said bad luck. “It’s not a cheap phone and it is not old. I have done nothing that they don’t market you can do with the phone – less in fact.” iPhones have a Liquid Contact Indicator just inside the SIM tray. If a customer takes in a faulty iPhone, one of the first thing Apple will check is the LCI. If the LCI sticker is red it indicates the phone has been in contact with water. So for an iPhone with an IP67 (iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus) or IP68 rating (iPhone XS, iPhone XS Max), this LCI indicator is still there to detect if water has managed to somehow get past the advertised level of water resistance. On the Apple website there are images of customers standing in the rain using their iPhones. Apple’s website also says of the iPhone XR: “The most durable front glass in a smartphone, sealed and precision-fitted with the aerospace‑grade aluminium band, helps create an enclosure that’s water-resistant up to 1 metre for 30 minutes.” Previous iPhones have also been shown on the Apple website with water splashing over them and labelled as being “precision engineered to resist water and dust”. Regardless, Apple has stuck by its water damage warranty policy and our two readers must now pay for their iPhones to be repaired.
  9. Τρολαρεις ρε φιλε?? πως θα αποδειξεις οτι η στεγανοτητα χαθηκε λογω αστοχιας υλικου? Η εγγυηση ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΗ ακομα και για παιδια δημοτικου. Ειναι τοσο ξεκαθαρη που το λεει ξεδιαντροπα: Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση. (μπας και το εμπεδωσεις καποια στιγμη) Δεν αναφερει εξαιρεσεις η αστοχιες υλικου η οτιδηποτε λες εσυ απ το μυαλο σου. https://support.apple.com/el-gr/HT204104 https://gr.gizchina.com/2020/01/11/apple-iphone-xs-damage-not-in-guaranty/ https://techblog.gr/mobile/iphone-7-no-warranty-for-liquid-damage-3992/ https://www.techgear.gr/iphone-7-plus-ip67-guarantee-21207
  10. Εισαι σιγουρος? Για ρωτα ενα παιδακι να σου πει τι καταλαβαινει απο αυτο... Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση Θα εκπλαγεις!!
  11. Οντως? εσυ δλδ καταλαβαινεις οτι αν το κινητο χαλασει απο νερο, η εγγυηση που λεει οτι "Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση" σημαινει οτι σε καλυπτει??? Οντως?? Σοβαρα τωρα θελεις να γυρισουμε στην γλωσσα Α δημοτικου???? *το "καπως ετσι" που ανεφερα πριν και διαφερει για σενα τοσο πολυ απ την πραγματικοτητα μπορω να στο παραθεσω και απ την επισημη σελιδα της.. (δεν ξερω αν θα το καταλαβεις βεβαια) και ειναι εδω https://support.apple.com/kb/SP780?locale=el_GR τσεκαρε κατω κατω την πραγματικοτητα εκει που λεει 3. Αλλιως μπορεις να παρεις τηλεφωνο την apple και να τους εξηγησεις εσυ ποια ειναι η πραγματικοτητα με την εγγυηση που σου δινουν...
  12. Αυτο προσπαθουμε να σου εξηγησουμε δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη... Παρεθεσα σε προηγουμενο ποστ τις 3 εννοιες που μπορει να εχει η λεξη "αδιαβροχο" και γιατι υπαρχει επισημη κλιμακα αδιαβροχοποιησης αφου τιποτα φυσικο η τεχνητο δεν μπορει να ειναι παντελως αδιαβροχο. Οχι φυσικα και κατι τετοιο δεν μπορει να αποδειχτει εφοσον το τηλεφωνο εχει χαλασει λογω νερου στο εσωτερικο. Εαν εσυ αγορασεις ολοκαινουργιο iphone με ip68 και το βουτηξεις σε ενα ποτηρι νερο για 20 λεπτα και δεις οτι το τηλ. εχει προβλημα η δεν δουλευει, δεν παιρνεις μια. Αυτο το υπογραφεις οταν το αγοραζεις και το λεει καπως ετσι: *Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση. Δεν ξερω πως αλλιως να στο δωσω να το καταλαβεις...
  13. Τι ακριβως δεν καταλαβαινουμε με το IP68?? Πως γινεται μια συσκευη με IP68 να "γεμισει" νερο? Πως γινεται μια συσκευη με IP 68 να πεσει σε πισινα και να χαλασει???? Η να πεσει βροχη και να σταματησει να δουλευει? Το IP 68 σημαινει οτι αντεχει στα 2 μετρα υπο πιεση για μιση ωρα. Το να πεσει στα 3 μετρα για 10 δευτερολεπτα προφανως δεν θα επρεπε να χαλασει.. Λαθος! Τιποτα δεν ειναι αδιαβροχο. Ολα ειναι αδιαβροχα κατω απο ορισμενες συνθηκες. Ενα υπερσυγχρονο υποβρυχιο δεν ειναι αδιαβροχο? Αν ξεπερασει το μεγιστο βαθος θα ειναι ακομα αδιαβροχο? Εαν εννοεις "λεει" και εννοεις την apple εννοειται το λεει απλα με μπερδεμενα λογια Ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη3 Αξιολόγηση IP68 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529 (μέγιστο βάθος 2 μέτρα για έως και 30 λεπτά) *3Το iPhone XS και το iPhone XS Max είναι ανθεκτικά στο νερό και στη σκόνη και δοκιμάστηκαν σε ελεγχόμενες συνθήκες εργαστηρίου με αξιολόγηση IP68 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529 (μέγιστο βάθος 2 μέτρα για έως 30 λεπτά). Η ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί εξαιτίας φυσιολογικών φθορών. Μην προσπαθήσεις να φορτίσεις ένα βρεγμένο iPhone. Συμβουλέψου τον οδηγό χρήσης για οδηγίες σχετικά με τον καθαρισμό και το στέγνωμα. Βλάβες που προκαλούνται από την επαφή με υγρά δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
  14. Δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου, η ιδια η apple το λεει οτι δεν τα καλυπτει, εγω ξερω μονο τον Χαραλαμπο απ τα πατησια (δεν μπορω να σου πω αλλα "στοιχεια") που αφησε το τηλεφωνο στην βροχη πριν 5 μερες και τωρα χρειαζεται να παρεμβαλλω μια ντουντουκα για να συνεννοηθουμε *Δες αυτα αν σου κανουν https://www.lifelinerepairs.com/blog/statistics-on-broken-iphones/ https://web.facebook.com/ETNElectronicsRepair/posts/iphone-damage-statistics30-of-iphone-owners-have-experienced-accidental-damage-i/693709680688674/?_rdc=1&_rdr
  15. Η λεξη αδιαβροχο μαλλον μπερδευει πολυ στα ελληνικα. Οι ορισμοι ειναι: 1. Water resistant (οπου το αντικειμενο ειναι κατασκευασμενο ετσι ωστε το νερο να δυσκολευεται να μπει εντος του αντικειμενου και να μειωνει την πιθανοτητα να χαλασει. π.χ. ρολοι) 2. Water repellent (οπου το αντικειμενο χαρακτηριζεται υδροφοβικο και διωχνει το νερο απο πανω του καθιστωντας το ακομα πιο ανθεκτικο στο νερο. 3. Waterproof (οπου το αντικειμενο χαρακτηριζεται αδιαβροχο, και ειναι η ακριβης μεταφραση της λεξης. Παρολ' αυτα να αναφερω οτι ακομα και σημερα εν ετη 2020 δεν υπαρχει ακομα καποιο καθιερωμενο προτυπο με το οποιο να χαρακτηριζεται ενα προιον η μια τεχνολογια παντελως αδιαβροχη! Οτι πιο κοντινο ειναι η Ingress Protection Rating scale με κλιμακα προστασιας 1-6 για τα στερεα υλικα και 1-8 για τα υγρα. Η apple δινει για το 11αρι IP68 dust/water resistant το οποιο σημαινει οτι η συσκευη μπορει να αντεξει πανω απο 30 λεπτα στο νερο και κατω απο πιεση. Να σημειωθει οτι ολες οι εταιριες που κανουν ελεγχο αδιαβροχοποιησης τον κανουν με καθαρο νερο και μεσα σε εργαστηρια, δεν τα κανουν στην μεση του ατλαντικου ουτε μεσα σε βοθρονερα...οποτε εδω δεν υπαρχει καποια ειδηση!! Το κομματι ομως που προσπαθει η apple να αποφυγει ειναι η καλυψη ζημιας απο υγρα και εδω ειναι η αλητεια, στο οτι εαν ενα τηλεφωνο ειναι ελλατωματικο και παθει ζημια απο νερα (πχ δουλευεις σε καραβια, η πλυντηριο αυτοκινητων, η απλα επεσες σε λακουβα με νερο, βραχηκε το κινητο και χαλασε η δεν χαλασε απλα το μεγαφωνο υπολειτουργει), η apple δεν στο καλυπτει ενω ισως ο λογος που το πηρες να ηταν αυτος, οτι 10 ωρες την μερα εχεις επαφη με υγρα στοιχεια οποτε χρειαζεσαι τηλεφωνο με IP68. Τα 10 εκατομμυρια ειναι οντως ψιχουλα σε σχεση με αυτα που εβγαλε απ τα υποψηφια θυματα που το αγορασαν γι αυτον τον λογο.. Για να τα λεμε ομως και ολα και οχι μονο να κραζουμε, επειδη ειδα καποια τεστ, τα iphone 11 εχουν τρομερη αντισταση στο νερο και σε περιπτωσεις εχουν περισσοτερη μαλιστα απο αυτην που υποστηριζει η apple. Εαν δηλαδη καλυπτε τις περιπτωσεις ελλατωματικων τηλεφωνων που παθανε ζημια απο νερο τοτε πραγματικα δεν θα επρεπε να υπαρχει ουτε ειδηση ουτε προστιμο...
  • Δημιουργία νέου...