Προς το περιεχόμενο

manosnik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    291
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με manosnik

  • Ημερομηνία γέννησης 03/04/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Black μesa Research Facility

manosnik's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

325

Φήμη

  1. Αυτό ...ακόμα κλαίω με την ατάκα του freedubus
  2. Με ελληνικό Φ.Π.Α ανεβαίνει στα 1.66€. Και πάλι είναι άψογη τιμή. Βάλτε και κουπόνι DESTROYALLALIENS για ένα επιπλέον 7% έκπτωση .
  3. manosnik

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Από Greenmangaming Dishonored στα 3€ με χρήση του κουπονιου WINTER-SALE20-GROGRE και η GOTY έκδοση με το ίδιο κουπόνι στα 6,80€.
  4. Να πω κι εγώ την εμπειρία μου: Είχα επιστροφή 470€ και παρόλο που έγινε η εκκαθάριση της δήλωσης μου, τα λεφτά δεν πιστώθηκαν στον λογ/σμό που δήλωσα. Ο λογιστής μου είπε ότι αυτό συμβαίνει λόγω ΕΝΦΙΑ (παρόλο που δεν είμαι υπόχρεος και δεν χρωστάω ούτε ευρώ) και οτι έπρεπε να πάω εγώ ο ίδιος στην Εφορία. Πήγα στις Επιστροφές με το εκκαθαριστικό και μια φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου της Εθνικής, με έστειλαν σε 2-3 γραφεία για σφραγίδες και υπογραφές (αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία) και τελικά μου είπαν ότι τα λεφτά θα μπούν σε 3-4 εργάσιμες (πάιζει να ήμουν ο μόνος σε ουρά 20 ατόμων που θα έπαιρνα λεφτά από την Εφορία! -όλοι με κοιτούσαν σαν εξωγήινο )
  5. manosnik

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Πολύ δυνατό το Aftershock Bundle από τη BundleStars!
  6. manosnik

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Στερηθείτε ένα σουβλάκι και αγοράστε το Papers Please στα 2,69€ από Steam!
  7. manosnik

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Other Worlds Bundle από τη BundleStars. Καλή περίπτωση νομίζω.
  8. manosnik

    Thief 2014 Giveaway!!!

    Συγχαρητήρια στους νικητές! Και πάλι ευχαριστούμε για την ευκαιρία Zapee!
  9. manosnik

    Thief 2014 Giveaway!!!

    Προλαβαίνω να χωθώ κι εγω; Ευχαριστούμε Zapee!
  10. Σε μπαράκι βράδυ δεν το έχω δοκιμάσει, όχι για κανένα λόγο, απλά όπως είπε και ο SpirtouLiSs εδώ κάτω στο Ηράκλειο τα καλά (ροκ) μαγαζιά είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Σινεμά ειδικά θερινό το ξεκίνησα πέρισυ και το γούσταρα αρκετά! Ειδικά σε κάτι παρακμιακά που δε ψήνεται κανείς να πάει είναι ό,τι πρέπει! Για καφέ το έκανα πριν καμιά δεκαετία σαν φαντάρος και το καραγούσταρα! Κυριακή πρωί, εφημερίδα, και ένα βαρύ ελληνικό! Απόλαυση! Αν είχα καμιά κοντινή στο σπίτι καφετέρια, ενδεχομένως να το έκανα ακόμη. Και btw, κανείς δε δίνει δεκάρα για το τι κάνετε!
  11. Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά αλλά δε διαφωνούμε, ίσα ίσα αυτο του εξηγώ αν δεις. Απλά οι πιο πολλοί ξεκινάνε σε αυτά τα λίτρα που ανέφερα και το μετανιώνουν γρήγορα. Και εγώ στα 60 ξεκίνησα και σε 2 μήνες το είχα πουλήσει για να πάρω μεγαλύτερο. Σωστό αυτό που λές για τα λάθη και επίσης να προσθέσω πως άλλη άνεση κινήσεων έχεις στο μεγαλύτερο ενυδρείο.
  12. Θα συμφωνήσω με τον David20 και θα σου επισημάνω κι εγώ το νο1 κανόνα στο hobby που είναι ΠΟΤΕ μην ακούς το petshop. To 90% είναι ανίδεοι (και ίσως να είμαι επιεικής). Αντιμετώπιζε τους σαν προμηθευτές και τίποτα παράπανω. Τώρα για το θέμα σου, το forum που σου προτάθηκε είναι πολύ καλό. Επίσης αν έχεις όρεξη για διάβασμα (που χρειάζεται για το καλό των ψαριών σου) ξεκίνα με τη Βίβλο του tsamisaquarium, εκεί που λέει Θέματα Ενυδρείου. Να ξέρεις ότι αν ξεκινήσεις με πολύ μικρό ενυδρείο 30-60 λίτρα και σου αρέσει το "άθλημα" σε 2-3 μήνες θα κοιτάς πως να πας σε μεγαλύτερο. Οπότε ίσως πρέπει να το ζυγίσεις τώρα που είναι νωρίς.
  • Δημιουργία νέου...