Προς το περιεχόμενο

kapodistrias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    443
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Πατήσια

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.445 προβολές προφίλ

kapodistrias's Achievements

  1. kapodistrias

    Lenovo Thinkpad T450s fhd 20gb ram

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/04/2024 01:47 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται laptop Lenovo Thinkpad T450s σε εξαιρετικη κατάσταστη: Intel core i7 - 5600U 20gb ram 512 GB SSD Samsung 14ιντσων fhd οθόνη. Έχει 2 μπαταρίες κρατάνε περίπου στις 3 ώρες. Μαζί με office 2019 εγκατεστημένα. Δίνεται φορτιστής και καλώδιο miniDB για σύνδεση σε HDMI. Αθήνα

    180 €

  2. Προσωπικα χρησιμοποιώ linux debian λογω του οτι δεν θελω να παιρνει τα δεδομενα μου η microsoft, να τα χρησιμοποιεί, να κερδιζει και να μην μου δίνει τίποτα εμένα παρα μόνο κόστος.
  3. Οι τιμές δεν πέφτουν οσο ένα μεγάλο ποσοστό πληθυσμου να εχει την αγοραστική δύναμη και αγοράζει. Το πως, βλεπε μαύρα, pass κτλ..
  4. Δεν έχω δει καποια σταθερή τιμή μεσα σε 2 χρόνια σε σουβλατζίδικο που δεν ειναι σε efood και στα υπολοιπα στην περιοχή μου. Αντίθετα ακολουθει όλα τα υπόλοιπα που ειναι.
  5. Δεν θα ασχοληθώ γιατί εχουν ανεβάσει τοσο πολυ τις τιμές. Ειναι και θέμα πληθωρισμού και Ελληνικής νοοτροπίας. Θα ασχοληθώ πως θα ρίξω το δικό μου κόστος. Προσωπικά μαγειρεύω στο υγραέριο, βάζω δικο μου λαδι, παιρνω δικες μου πίτες και βάζω μαγιονέζα στο γυρο κοτόπουλο που τον τηγανίζω 10'. Και άντε να κόψω και καποιο κρεμμύδι.
  6. Ναι το παραθέτω για κατι καλό. Γιατι οταν η μερίδα εχει 8 ευρω αυτο σου ερχεται 4.9 (αν κανεις τις πράξεις).
  7. https://www.sklavenitis.gr/katepsygmena/katepsygmena-kreata-poylerika/paraskeyasmata-kreaton-katepsygmena/creta-farms-en-elladi-guros-hoirinos-propsimenos-330gr-240111/ https://www.sklavenitis.gr/katepsygmena/katepsygmena-kreata-poylerika/paraskeyasmata-poylerikon-katepsygmena/guros-kotopoulo-en-elladi-propsimenos-horis-glouteni-330gr/
  8. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να σετάρω σωστά την αλλαγή γλώσσας στα Ελληνικά και να κρατήσω το UK layout; Ας πουμε οτι εχω το παρακατω layout. Στις επιλογες στο KDE Ubuntu 22.04 οτι και να δοκιμάσω δεν κρατάει το UK layout στα σύμβολα. Για παραδειγμα το '@' το πάει στο '2' κουμπί με shift.
  9. H Microsoft είδε ποσο value εχει το linux για αυτό εφτιαξε και το windows linux subsystem και στο μελλον το android windows subsystem και μπράβο της. Δεν θελει ο χρήστης να αλλάζει λειτουργικό. Παρά να ακούει όλο το linux community που δεν μπορει να συμφωνήσει σε κάτι.
  10. To android αν και βασιζεται σε linux kernel κτλ εγινε δημοφιλές λόγω της Google που ασχολήθηκε σοβαρα με αυτό. Σε αντίθεση με το linux desktop, δεν εχει > 10 distributions, παιζει σε όλα τα κινητά και εχει ενα standard πακετο apk. Βεβαια ολο αυτό ερχεται σε αντίθεση με το linux community οπότε δεν ξερω πως θα παει μπροστά.
  11. Άρα δεν παίζει..😜 Με τους drivers της Intel για linux εχω μεχρι H264 και VP8. Και μην μου πεις να το κατεβαζω και να το παιζω με mplayer... Κι εγω ξενερωσα με τα παραπανω και με τα windows που τα παιζει ολα χωρις κολλήματα. Αλλά και δεν μπορώ να προτείνω σε καποιον να βαλει linux και να μου πει δεν παιζει ουτε το netflix.
  12. Εδω και 2 βδομάδες προσπαθω να βρω λύση σε ενα lenovo t450s με linux mint για το youtube που αλλαξε το codec και φτάνω 100% cpu σε 2Κ επειδη δεν βλεπει τη gpu. Διαβαζoντας καταλαβα οτι γενικά και οι nvidia καρτες γραφικών εχουν μεγαλο προβλημα και οι εταιριες δεν ασχολούνται για drivers. Και ουτε το Netflix παιζει γενικά.
  13. Δυστηχώς που θα το πω αλλα ετσι ειναι η κατάσταση με τα linux αυτη τη στιγμή. Το gpu hardware acceleration δεν παιζει ουσιαστικά και πανω απο 1080p video με πολυ μεγάλη δυσκολία.
  14. 1 στα 5 κίνδυνο εχει και τα χρήματα τα μετακινείς οπότε θελεις.
  • Δημιουργία νέου...