Προς το περιεχόμενο

mooo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    140
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mooo's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. mooo

    AVM FRITZ!Box 7490

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/04/2024 10:02 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το router όπως φαίνεται στην φωτογραφία σε άριστη κατάσταση χωρίς το κουτί του. Θα προτιμηθεί άτομο απο Θεσσαλονίκη αλλά μπορώ να το στείλω και πανελλαδικά με έξοδα του αγοραστή. Quick Specs Σύνδεση Ethernet/LAN: ✅ Ζώνη Wi-Fi: Διπλής ζώνης (2.4 GHz / 5 GHz) Top Πρότυπο Wi-Fi: Wi-Fi 5 (802.11ac) Αριθμός θυρών ethernet LAN (RJ-45): 4 Ρυθμός μεταφοράς δεδομένων WLAN (μέγιστο): 1300 Mbit/s Wi-Fi πρότυπα: 802.11a,Wi-Fi 5 (802.11ac),802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n) Υποστήριξη αλγορίθμου ασφαλείας: WPA2,WPA3,WPS

    50 €

  2. Μονο που η συνδρομη ειναι €100 το χρονο ενω με το κλειδι υποτιθεται το παιρνεις με €15
  3. Καλησπέρα Αγόρασα το office365 απο το site mmorc.com το οποίο διαφημίζεται εδω και διαπίστωσα οτι το account που μου δωσαν δεν ηταν admin account με οτι αυτο συνεπαγεται. Μετα απο επικοινωνία με το site το παραδέχτηκαν και οι ιδιοι και οταν τους ειπα οτι μπορουν να διαγραψουν το account ανα πασα στιγμη απαντησαν ''δεν προκειται να το κανουμε''. Προσοχή λοιπον οταν αγοράζετε account.
  4. Καλησπερα Ξέρει κανεις την διαδικασια για την προσθηκη τηλ. αριθμού στο παραπάνω router? Έχω συνδεθει κανονικα στο ιντερνετ, έχει εντοπισει κανονικα την συσκευη (analog phone) αλλα όταν παω να κανω register το νουμερο μεσω ιντερνετ βγαζει: The telephony check failed. Telephony provider not responding. Repeat the check at a later point in time or contact your telephony provider directly. Λογικά καποια ρυθιση δεν κανω σωστα(?) Η γραμμη ειναι isdn με 2 καναλια φωνης. Στο telephony provider δινει 4 επιλογες. εχω δοκιμασει τις 2 & 4 1) sid ddi line 2) sid trunking with various telephone numbers 3) sipgate anlagenanschluss 4) other provider
  5. mooo

    Asus mg279 Προβλημα

    καλησπέρα Όταν το μονιτορ μπαίνει σε sleep mode και το ξυπνάω, αλλάζουν οι θεσεις των εικονιδίων και γινεται resize στα παράθυρα που είχα ανοιχτά. Το κάνει μόνο με το display port, ενώ με hdmi δουλεύει κανονικά. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μονιτορ?
  6. mooo

    Codemasters' F1 2016 [PC]

    Το θέμα μπορεί να είναι με το ποτενσιόμετρο εσωτερικά των pedal. Είχα και εγώ παλιά το ίδιο πρόβλημα (έδειχνε πατημένο το φρένο) και διορθώθηκε με καθάρισμα.
  7. Τελικά προτίμησα την MG279Q. Από μια πρώτη μάτια τα χρώματα φαίνονται εξαιρετικά. Το μαύρο είναι ικανοποιητικό, υπάρχει backlight bleeding σε κάποιες γωνίες αλλά είναι εμφανές μόνο σε απόλυτο σκοτάδι. Από ότι διάβασα και άλλα σχόλια χρηστών σπάνια βρέθηκε bleeding free monitor αυτού του τύπου. Επίσης έχει αρκετό Ips glow. Σε 3 σημεία της οθόνης φαίνεται να υπάρχουν πάρα πολύ μικρά γκρι σημαδάκια, σαν βρωμιά εσωτερική τα οποία φαίνονται από πολύ κοντινή απόσταση σε ανοιχτό χρώμα βλέποντας την οθόνη κάθετα. Αν την κοιτάξεις υπό γωνία δεν φαίνονται για κάποιο λόγο. Αρχικά νόμισα ότι είναι καμένα pixels (μπορεί και να είναι), αλλά αφού κοίταξα με μεγεθυντικό φακό από κοντινή απόσταση φαίνεται το χρώμα του pixel από κάτω, και σαν μια γκρι ΄΄σκιά΄΄ από πάνω. Το freesync δεν το έχω δοκιμάσει λόγο nvidia κάρτας αλλά τα 144hz έχουν τεράστια διαφορά από τα 60hz. Η λειτουργία blue filter που έχει για ποιο ξεκούραστη θέαση κάνει όντως δουλεία. Πάντως για μια οθόνη των €660 περίμενα κάτι καλύτερο ειδικά σε θέματα bleeding και glow. Παραθέτω φωτογραφίες της οθόνης που φαίνεται το bleeding, glow και το θέμα με τα Pixels http://imageshack.com/a/img921/9240/yTWw2E.jpg http://imageshack.com/a/img924/9357/qeIMXG.jpg http://imageshack.com/a/img924/2184/mBSzTz.jpg http://imageshack.com/a/img923/9957/lEw3EJ.jpg http://imageshack.com/a/img922/7500/vJnIfG.jpg http://imageshack.com/a/img921/1643/0O0Q4M.jpg http://imageshack.com/a/img921/9920/dbBxrc.jpg http://imageshack.com/a/img924/9867/buFRAv.jpg Κάντε zoom out για φανεί καλά η θαμπάδα.
  8. mooo

    Eshop εγγυση

    Ναι αλλα οταν στο site τους γράφουν αυτό ----Το e-shop.gr θωρακίζει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το e-shop.gr οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν), μηδενίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής service για προϊόντα που δεν λειτούργησαν ποτέ. Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις---- πάει να πέι οτι καλύπτουν ολα τα προιοντα τους.
  9. mooo

    Eshop εγγυση

    Ε να μην θέλουν ένα μήνα να την στείλουν από Θεσσαλονίκη - Αθήνα και άλλο έναν στην αντιπροσωπεία? Η απάντηση είναι ότι δεν έχει το συγκεκριμένο προϊόν κάλυψη DOA, λες και το DOA εξαρτάται από το προϊόν Άσε που έχουν την ίδια οθόνη άμεσα διαθέσιμη στο site και δεν μου την αντικαθιστούν. Λένε οτι πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία οπωσδήποτε και να ελεγχθεί εκεί (μπούρδες). Υποτίθεται ότι ένας από τους λόγους που αγοράζεις από eshop είναι η άμεση αντικατάσταση ή αλλαγη σε περίπτωση DOA, αλλιώς να αγοράζουμε κατευθείαν από τις αντιπροσωπείες.
  10. mooo

    Eshop εγγυση

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ? πως τα κατάφερες? ποιο είναι το μυστικό? Εγώ εδώ και ένα μήνα παιδεύομαι με μια οθόνη που ήρθε ελαττωματική από την πρώτη ημέρα και δεν μου δίνουν ούτε πιστωτικό! Θα περιμένεις μου λένε άλλες 30 ημέρες να την στείλουμε στην αντιπροσωπεία και βλέπουμε.
  11. Δεν ξέρω και κατα ποσο θα ειναι χρησμιο το freesync ή gsync οταν παιζεις σε 27 με αναλυση 2560x1440 που τα fps δεν μπορεί να ειναι και πολλά. Και μονο με τα 144hz θα πρπ να ειναι οκ. Αν τα fps είναι λιγοτερα των hz δεν υπαρχει το tearing όπως στην αντιθετη περιπτωση?
  12. Θέλω αγορά απο ελλαδα γιατι δε θα βγαζω ακρη με την εγγυηση (σε περιπτωση που χρειαστεί) ειδικά για μονιτορς τα οποία έχουν συχνά θέματα. Πιο πάνω που αναφέρεις οτι σε πρίπτωση που πεσουν τα hz κατω απο 140 θα αυξηθει το ms. Πως γινεται να πεσουν αν το έχεις προεπιλογη στα 140? Λογικα θα εννοεις οτι οταν εχεις ενεργοποιημενο το sync και πεσουν τα fps κατω απο 140 αυτοματα θα πεσουν και τα hz
  13. Απο οτι φαινεται τα νουμερα ξεφευγουν για gsynch monitor. μάλλον θα παω στην lg. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα χωρις gsync-freesync κτλ?
  14. η μόνη διαφορά δηλαδή μεταξύ pg279q και mg279q είναι το gsynch αντι του freesynch? και μόνο +€200 διαφορά
  • Δημιουργία νέου...