Προς το περιεχόμενο

teo20net

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.762
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με teo20net

  • Ημερομηνία γέννησης 1 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Messinia, Peloponisos

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

teo20net's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 02:30 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η κάμερα του τίτλου, στην αρχική της συσκευασία με όλα τα παρελκόμενα & εγχειρίδια, με απόδειξη αγοράς. Περιέχονται: - Φακός 12-60 (3.5-5.6) - Λουράκι Lumix - 2 φορτιστές μπαταρίας (ο γνήσιος και ένας extra δεύτερος) - 3 μπαταρίες - Dummy μπαταρία για χρήση με εξωτερικό φορτιστή & εξωτερικός φορτιστής - Μικρόφωνο πέτου με σύνδεση 3.5mm συμβατό με την κάμερα - Mini Hdmi to Hdmi Adaptor για παροχή εικόνας σε εξωτερική οθόνη Έχει σχετικά λίγη έως ελάχιστη χρήση κατα κόρον (95%) σε εσωτερικό χώρο και αυτός είναι ο λόγος πώλησης (μηδενική χρήση). Δεν δίνεται τμηματικά αλλά όλα μαζί όσα αναγράφονται παραπάνω. Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά.

    620 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 10:15 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η κάρτα γραφικών του τίτλου σε άριστη κατάσταση, στο κουτάκι της με απόδειξη αγοράς από E-Shop.gr. H κάρτα έχει χρήση 10-12 ημερών και εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται στο κουτί της γι' αυτό και πωλείται. Περιοχή Μεσσηνία. Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά.

    90 €

  3. teo20net

    Οικονομική 40"

    Διαθέσιμο budget : Έως 200-210€ Απόσταση και γωνία θέασης : 1-2m και 90 έως 50 μοίρες θέαση Χρήση και τι μας ενδιαφέρει : Pc Monitor / Games / Ψηφιακά κανάλια τηλεόρασης (περιστασιακά) Προτίμηση σε μέγεθος : 40-43 (κυρίως 40) Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Περιορισμένος χώρος Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Τουλάχιστον 60Hz Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Έχω ρίξει μια ματιά στις φθηνές της αγοράς. Η Arielli 43DN5ND που είδα από κοντά δεν με ικανοποίησε και δεν γνωρίζω αν είναι 60Hz.
  4. teo20net

    Αγορα τηλεορασης!

    Επαναφέρω το θέμα γιατί ενδιαφέρομαι για την συγκεκριμένη. Την αγόρασες τελικά; Αν την έχεις δοκιμάσει, πως είναι η εικόνα της; Στα παιχνίδια είναι αποδεκτή η κουράζει λόγω χαμηλού refresh rate; @pngts1996
  5. teo20net

    AMD Ryzen Threadripper 1920X 430€

    Γενικά η ενότητα "προσφορών" αν δεν κάνω λάθος αφορά το θέμα της τιμής αποκλειστικά. Το αν αξίζει ένα προϊόν η αν ταιριάζει στον καθένα, είναι περιεχόμενο που ανήκει σε άλλη ενότητα και είναι σχεδόν αυτονόητο ότι ο καθένας πρέπει μόνος γούνα εξετάσει αν του κάνει η όχι ένα "σε προσφορά" προϊόν. Αν πιάνουμε εδώ το αν αξίζει, σε ποιούς προορίζεται κλπ, θα γράφαμε επί ώρες πράγματα αδιάφορα για τους περισσότερους ή τουλάχιστον ξεκάθαρα από πριν και θα χάνονταν σημαντικές πληροφορίες όπως αλλαγές στην τιμή, λεπτομέρειες ως προς διαθεσιμότητα κλπ. Εκεί νομίζω ότι το πάει ο Spank και μεταξύ μας, δεν έχει και άδικο.
  6. Είμαι σε κατάσταση "Pending delivery date" λόγω παραγγελίας σε Out of stock. Υπάρχει κάποιος που ήταν σε τέτοιο status και του το ακύρωσαν; (για να έχω μια εικόνα αν υπάρχουν πιθανότητες να προχωρήσει η όχι). Αν τελικά δεν θέλει το γκρί ο zoocra77 και ισχύει ότι μπορείς να το παραχωρήσεις, ενημέρωσε με μιας και είμαι σε status αναμονής.
  7. teo20net

    Amazon Prime Day

    Έχω χάσει τις εξελίξεις τον τελευταίο χρόνο με τα Android phones. Υπάρχει κάτι άλλο στα 250-300 max ως καλύτερη εναλλακτική, αναλογιζόμενος ότι η εταιρία (μάλλον) κλείνει; Μια γνώμη θα με βοηθούσε πολύ.
  8. Όπως είπε και ο Zacharis παραπάνω, δεν γίνεται.
  9. Την κατεβάζω κι εγώ τώρα. Ευχαριστώ Μάριε! ✌
  10. Για γέλια και για κλάματα. Εφόσον δεν παραβιάζεται κάποιος κανόνας του forum, πόσο μάλλον όταν η πλειοψηφία θέλει να μαθαίνει νέα υποθέτω, τα post είναι 100% ευπρόσδεκτα απο εμένα. Όσοι δεν γουστάρουν, να πάνε να διαβάσουν το μπλα μπλα forum. @Panos : Το στόμα σου ώρες ώρες δεν έχει μέτρο. Καημένε που έχεις δεχτεί και φασισμό. Πολύ μεγάλες κουβέντες. Κρίμα.
  11. Εσύ τι κάθεσαι και ασχολείσαι;
  12. Ευτυχώς που όσοι έχουμε συνδρομή στο θέμα, ειδοποιούμαστε για λεπτομέρειες σχετικές με τον τίτλο.
  13. Χωρίς rgb...δεν πας πουθενά.
  • Δημιουργία νέου...