Προς το περιεχόμενο

elena blue

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με elena blue

  • Ημερομηνία γέννησης 12/08/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

elena blue's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχε απελευθερωθεί η αγορά της σταθερής τηλεφωνίας, ακόμη θα χρυσοπληρώναμε για την isdn. Το θέμα, όμως, με τους εναλλακτικούς είναι πως αρκετές φορές σου δίνουν την εντύπωση πως ιδρύθηκαν για να ΜΗΝ παρέχουν τηλεφωνία και ίντερνετ. Είμαι στον ΟΤΕ, γιατί οι ιστορίες των φίλων και των συγγενών μου με τους εναλλακτικούς θα μπορούσαν να είναι Σοφόκλεια δράματα. 3 μήνες χωρίς τηλέφωνο; 3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ; ή για έναν ολόκληρο μήνα να έχεις μόνο εξερχόμενες κλήσεις και όχι εισερχόμενες; Το ίντερνετ να έχει καταλήξει τελετή αφής αγίου φωτός, δλδ μια στο τόσο; Δε γίνεται να φταίει για όλα ο ΟΤΕ. Οι επιχειρήσεις οι σωστές γίνονται με σχέδιο, οργανόγραμμα, με επένδυση κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό και έπειτα στις υποδομές, με προσοχή και σοβαρότητα και όχι με νοοτροπία βαλκάνιου κλεφτοκοτά.
  2. Θα συμφωνησω με τον Pigeon. Η εξαπατηση των υγειων πελατων απεδειξε την αιωνια βαλκανικη νοοτροπια των κλεφτοκοταδων. Το εχω ξαναναφερει το περιστατικο με "επιχειρηματιες" της επαρχιας, οι οποιοι νοικιαζαν πειραγμενες κοπιες που αντεγραφαν αυτοι. Το αποτελεσμα ηταν οι ανυποψιαστοι πελατες και την ταινια να μη χαιρονται και να πληρωνουν τα σπασμενα καθως μεταφεροταν η ευθυνη σε εκεινους για τη φθορα του DVD!! 50 euros το προστιμο παρακαλω!! Και δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι την τεχνογνωσια για να διακρινουν απο την αρχη τα ελαττωματα. Οι αμαρτιες πληρωνονται. Οι καλοι επιχειρηματιες θα επιβιωσουν. Οι υπολοιποι rost in peace.
  3. Μακραν το πιο ευστοχο μηνυμα μαζι με του Directx. Η κακοηθεια σε ολο της το μεγαλειο, καθως καθε πιστοποιημενη γνωση σε οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο ουσιαστικα δεν υφισταται. Μεχρι και σε αποφοιτους αει και τει πληροφορικης τα πρωτα χρονια το δημοσιο ζητουσε ecdl!μονο στο ελλαντα ολα αυτα.Ουσιαστικα εφοσον δεχτηκαμε το ecdl, δλδ επισημα ενα μονο λειτουργικο και μαλιστα οχι ελευθερο λογισμικο, επομενο ηταν να υπαρξει η εν λογω συμφωνια, η οποια θα απομυζησει σημαντικα κρατικα κονδυλια. Οσοι (δειχνουν να) σοκαρονται στην πιο καλοπροαιρετη περιπτωση ονομαζονται αφελης. Οσοι γνωριζαν καλυτερα να παψουν να χυνουν κροκοδειλια δακρυα και να κορυβαντιουν...
  4. Οι Κυπριοι επιχειρηματιες ειναι τσακαλια και οχι βαλκανιοι κλεφτοκοταδες. Ποσο μαλλον οταν προκειται για την κρατικη εταιρια τηλεπικοινωνιων ΑΤΗΚ CYTA, η οποια σε μια περιορισμενη πληθυσμιακα και κατα συνεπεια αγοραστικης δυναμης χωρα των 800χιλ κατοικων, παρειχε ψηφιακες υπηρεσιες απο το 1986 και κινητη τηλεφωνια απο το 1988. Στην ελλαδα της τοτε ΕΟΚ και των 11εκατ κατοικων ποτε ακριβως αποκτησαμε τις εν λογω υπηρεσιες; το 1993. Σιγουρα εχουν κανει ενδελεχη ερευνα αγορας και εχουν εξετασει ολες τις παραμετρους ωστε να προχωρησουν στην επενδυση στην ελλαδιτικη αγορα. Βεβαια το ποσο αποτελεσματικη θα ειναι, θα το δουμε στην πραξη .
  5. δυστυχως υπαρχουν και αναξιοπιστες εταιριες και αναξιοπιστοι ασφαλιστες, οι οποιοι αμαυρωνουν το επαγγελμα. αλλα ουτως η αλλως, οταν θες να κανεις μια ασφαλιση, υποτιθεται πως εχεις ενημερωθει για τα του χωρου. και παλι , ομως, ο ανασταλτικος παραγοντας στο να κανεις μια ασφαλιση π.χ. ζωης η υγειας δεν ειναι καποιοι επιτηδειοι ασφαλιστες, αλλα η οικονομικη δυσπραγια.
  6. επειδη οι σπουδες μου ειναι πανω και στο αντικειμενο της ασφαλισης, να εισαι προετοιμασμενος για π-ο-λ-υ τρεξιμο και αγχος. οι ασφαλιστικες, οταν μιλαν για μεγαλο πελατολογιο, δεν αστειευονται. ακομη θα αναγκαστεις να γινεις τσιμπουρι στους γνωστους σου για να τους πεισεις να κανουν ενα προγραμμα ασφαλισης. ο κοσμος τα τελευταια χρονια ειναι πολυ επιφυλακτικος, συν του οτι προσπαθει να περιορισει τα εξοδα του και παραμενει μονο στην ασφαλιση αυτοκινητου, επειδη ειναι υποχρεωτικη απο το νομο. επισης, δεν δινουν ολα τα συμβολαια καλα λεφτα. οταν ειχα παει για δουλεια σε μια απο τις τρεις εταιριες που ανεφερες (δε λεω το ονομα της για ευνοητους λογους), μου ειχαν πει πως για καθε ασφαλεια αυτοκινητου (η πιο συχνη μορφη ιδιωτικης ασφαλ) εχει αμοιβη ... 5 ευρω. σκεψου τωρα, να καθεσαι εσυ και να προσπαθεις να πεισεις τον αλλο να σπασει το υπαρχον συμβολαιο του για να ερθει στην εταιρια σου και να παρεις μονο 5 ευρω... να προσθεσω ακομη πως το βασικο μισθο δεν τον παιρνεις αμεσως, συνηθως υπαρχουν καποιες προυποθεσεις οπως ενας ελαχιστος αριθμος συμβολαιων. και τελος, η ιδιωτικη ασφαλιση ειναι ,μια πολυ καλη επενδυση τοσο για μια επιπλεον συνταξη οσο και για ιατροφαρμακευτικη καλυψη. ομως η οικονομικη κριση εχει χτυπησει για τα καλα τον κλαδο. οταν δε σου φτανει ο μισθος να πληρωσεις τις αναγκες και υποχρεωσεις του μηνα το τελευταιο που θα σκεφτεις ειναι μια ιδιωτικη ασφαλιση- δυστυχως.πολλοι γνωστοι μου που ηταν χρονια ασφαλιστες, το εχουν εγκαταλειψει. τα λογια μου μαλλον ακουγονται αποθαρρυντικα, αλλα καλο ειναι να εχεις μια πληρη εικονα της υπαρχουσας καταστασης.
  7. [και μη μου πεις τώρα ότι η φράση "τι κάνεις στη ζωή σου" σημαίνει για σένα να μου αραδιάσεις το βιογραφικό σου και πόσα λεφτά βγάζεις γιατί θα βάλω τα γέλια ... (κάθε νοήμων άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι ρωτάω ξανά με τι ασχολείσαι για βιοπορισμό και όχι τη λίστα με τα χόμπι σου).] ασε μας ρε tzoyka..δλδ τι ηθελες να ακουσεις (η μαλλον να διαβασεις) , για να ικανοποιηθεις; πως το παιδι δουλευει λουστρακος το πρωι και λαντζα το βραδυ για να τα βγαλει περα; και απο ποτε τα χομπι δεν περιλαμβανονται στο βιογραφικο ενος ατομου; δλδ εσυ σε κανενα βιογραφικο δεν τα προσεθεσες; κανενας υποψηφιος εργοδοτης δε σε ειχε ρωτησει με το τι ασχολεισαι στον ελευθερο χρονο σου; κι επιτελους παρτε το αποφαση: καποιοι ισως και να βγαζουν περισσοτερα απο εσας. δεχτειτε το και πορευτειτε αναλογως. μην το παιζεται ρομπεν των δασων. ημαρτον...
  8. να μελετησει ο tzoykas την εννοια της θετικης σκεψης;;:lol::lol: (πραγματι επικο...) ακομη και ο κροποτκιν φανταζει ψυχραιμος διαμεσολαβητης μπροστα του:mrgreen::mrgreen:
  9. χμ...λαθος συνειρμος... Στρουμφοπια-Στρουμφακια = S.M.U.R.F. :rolleyes::rolleyes:
  10. pull over, μην το παιρνεις προσωπικα. και συν τις αλλοις στην ινσομνια μπορουμε ακομη να εκφραζομαστε ελευθερα μεσα στα ορια των κανονισμων του φορουμ. διχως να συμφωνω πληρως μαζι σου -αλλα ουτε και να διαφωνω 100%- θελω να σου πω πως εισαι πολυ ρομαντικος (δεν το λεω σκωπτικα, ετσι ημουν κι εγω καποτε) να πιστευεις πως η ρηση του Βολταιρου "δε συμφωνω με τα λεγομενα σου, αλλα θα υπερασπιζομαι το δικαιωμα να εκφραζεσαι ελευθερα" εχει θεση στον μικρομεγαλισμο του νεοελληνα. για να καταλαβεις, σωστος και ευσυνειδητος πολιτης για τη μαζα θεωρειται αυτος που ειναι μονιμως καχυποπτος, εχει καταγγελτικο υφος και κατακεραυνωνει τους παντες και τα παντα, διεκδικωντας μονιμως το αλαθητο του παπα, ειναι παντα με το μερος του "λαουτζικου" και εναντιωνεται στον οποιονδηποτε αναζητα και επιδιωκει ενα καλυτερο βιοτικο επιπεδο (ποσο μαλλον καλυτερο απο το δικο του..). τουλαχιστον κερδιζει δικαιοτατα τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που του αναλογουν... βεβαια, το πως ο ιδιος "ρασκολνικωφ" μακρια απο τα "φωτα της δημοσιοτητας" ειναι ο πρωτος ο οποιος θα κρινει τον συνανθρωπο του απο τη φυλη, την καταγωγη, το οικονομικο του επιπεδο -κυριως!-, ειναι εκεινος που θα κανει φτηνα παζαρια στους οικονομικους μεταναστες για να εργαζονται στη δουλεψη του 7 μερες/ εβδ με εξευτελιστικους μισθους και χωρις ασφαλιση, ειναι ο πρωτος ο οποιος θα τρεξει στα ιδιωτικα κολεγια, για να καυχηθει πως εγινε αποδεκτης "καλυτερης" παιδειας, ειναι εκεινος που θα "λαδωσει" και θα "λαδωθει", για να γινει η δουλεια του απο την πισω πορτα προσβαλλοντας ταυτοχρονα τα εννομα συμφεροντα και δικαιωματα των συμπολιτων του, ειναι μια εκφανση της ανθρωπινης συμπεριφορας, την οποια κανενας Φρουντ η Βιγκοτσκι δεν καταφερε να αποκρυπτογραφησει (ενας Ενγκελς κατι ψελλισε, αλλα δεν "βολευε" και γι'αυτο"κοπηκε απο το πλανο").
  11. κοιτα manifest, ειναι λογικο-και σωστο εν μερει- να εισαι θυμωμενος. ομως, οι ευθυνες ανηκουν σε καθε πλευρα. οι πολιτικες-κομματικες συζητησεις η αναφορες απαγορευονται συμφωνα με τους κανονες του φορουμ. ομως, πρεπει να σου τονισω, ως μεγαλυτερη σου, πως δε μπορω να βλεπω αρκετους- οχι ολους, το τονιζω- κοκκινους να κραζουν και να απαιτουν να εχουν το αλαθητο του παπα και απο την αλλη να ειναι οι πρωτοι που θα τρεξουν στο ιδιωτικο κολεγιο για "master απευθειας απο τα καλυτερα πανεπιστημια της ευρωπης και των ΗΠΑ", να ειναι εκεινοι οι οποιοι θα κρινουν στεγνα και στυγνα τον συνανθρωπο τους απο το ποσα εχει στην τσεπη του, να κανουν επιδειξη χυδαιου νεπολουτισμου και να παρκαρουν στις διαβασεις για ΑΜΕΑ. το ξαναλεω για να μην παρεξηγηθω: δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. δεν κατακρινω μια πλευρα μονο. κρετινοι θα υπαρχουν παντου και παντα, σε ολες τις κοινωνικες ομαδες. το θεμα ειναι ενα: διορατικοτητα, περισσοτερη διορατικοτητα (goethe).
  12. [2. Η Ελλάδα 25η ε; μάλλον μόνο εσύ τον νοιώθεις αυτό τον πλούτο. Μήπως θέλεις να το πεις και στη μάνα μου που παίρνει 320 ευρώ σύνταξη αυτό; γιατί είναι τουλάχιστον αστείο αυτό που έγραψες .... και προσβάλλει και όλους αυτούς που δουλεύουν σαν τα σκυλιά για ένα κομμάτι ψωμί. ] Διχως να συμμεριζομαι πληρως τα λεγομενα του pull over , δε μπορω να μη σταθω στα δακρυβρεχτα λογυδρια καθε λογης "επαναστατων", οι οποιοι κατακεραυνωνουν ολη την ωρα τους παντες και τα παντα -ατιμη κοινωνια-, αλλα μολις "φυγουν οι καμερες" ειναι οι πρωτοι που θα προσβαλλουν με περισσιο κυνισμο τους συμπολιτες τους, οι οποιοι σε καποια δεδομενη στιγμη θιγονται απο κυβερνητικες πολιτικες και γενικοτερα απο τις εκαστοτε κοινωνικοπολιτικες συγκυριες..:mad::mad:
  13. ερασιτεχνικος. λιγο απο opera, λιγο απο firefox, λιγο safari for windows... λιγο απ' ολα και πολυ απο το τιποτα... αν δεν υποστηριζεις ουτε το logout στο gmail....
  • Δημιουργία νέου...