Προς το περιεχόμενο

pth76

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    467
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με pth76

  • Ημερομηνία γέννησης 07/11/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Ioannina

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Γιαννενα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pth76's Achievements

  1. pth76

    Apple iPhone 13 Pro Max (Γραφίτης/128 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 10:11 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση χωρίς ίχνος γρατσουνιας, πάντα με προστασία οθόνης( την φοράει στη φωτό της αγγελιας) και θήκη. Δώρο διάφορες θήκες. Περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα και υπόλοιπο εγγυησης. Βρίσκομαι Ιωάννινα. Μεταφορικα δικά μου με Acs στην πόρτα σας. Quick Specs Οθόνη: 6.7" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Γραφίτης Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 128 GB Βάρος: 240 g

    700 €

  2. pth76

    iPhone 13 Pro Max 128gb

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/02/2024 12:45 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άριστη κατάσταση χωρίς ίχνος φθοράς, πάντα σε θήκη και tempered glass. Με υπόλοιπο εγγύησης από ελληνικό κατάστημα. Υγεία μπαταρίας 88%. Φωτό σε οποίον ενδιαφέρεται με πμ. 730€ με τα μεταφορικά δικά μου σε Acs αντικαταβολή ή box now και κατάθεση.

    1 €

  3. pth76

    Μετά το mate 20 pro.. Τι;

    Αν θες μικρή αναβάθμιση σε σημεία όπως κάμερα, μνήμη, καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα αλλά να παραμείνεις στα gms και στα υπόλοιπα καλά της huawei πήγαινε στο p30pro. Εγώ ειλικρινά το κραταω σαν βασικό και δοκιμάζω αλλά μήπως με βολεψουν αλλά δεν βρίσκω αντικαταστάτη.
  4. Λάθος. Η απαγόρευση έχει να κάνει με την αδειοδότηση όσο αναφορά το νέο hardware( όσα πήραν μέχρι τότε οκ) και αυτό πάντα για τα gms, όχι το android. Αν θέλει να βγάλει πχ p50 και να έχει το ίδιο hardware με το p30 (που είχε άδεια) τότε μπορεί. Αλλά δεν θα πουλήσει..
  5. Στην δική μου philips smart δουλεύει μόνο στο skai το αντίστοιχο. Στα κανάλια της ΕΡΤ παπαλα...
  6. Η δική μου άποψη είναι ότι δεν περιμένει μια εταιρεία κολοσσός να κρέμεται από κάτι τέτοιο. Έχει ήδη προβλεφθεί από τότε που της απέκλεισαν τον εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών στο αμερικανικό κράτος. Κάτι θα μαγειρέψουν και θα βολεψουν την κατάσταση πχ με google Taiwan. Τώρα όσο αναφορά τα περί όταν μιλάει ο πρόεδρος και τέτοια έχω να πω ότι είναι κουραφεξαλα. Διακυβευονται δις εκεί.
  7. Το mi8 έχει amoled και στο νέο αναφέρουν super amoled. Επισης αναβάθμιση θεωρείται τα περισσότερα mah. Και σαν σύνολο με τον 855, ναι θα είναι κάτι καλύτερο.
  8. Το να λέτε ότι έχει τραγικές ελλείψεις μια τέτοια συσκευή η είναι τραγική γενικά το θεωρώ εμπάθεια. Αναβάθμιση σε οθόνη βλέπω, κάμερα, επεξεργαστή , μπαταρία και όλα αυτά με τιμή εκκίνησης 460. Μετά το εξάμηνο θα το πάρουμε από Κίνα στα 350-400. Και δεν είναι εντάξει? Σαν κάτοχος mate 10 και mi8 γέρνω προς το δεύτερο λόγω ευχρηστίας. Άρα θα το χτυπήσω αργότερα το νεότερο. Πιστεύω θα χει τρύπα στην οθόνη
  9. Καλά πολύ αυστηροί γίνατε! Εχουμε κάνει συμβιβασμούς σε πάρα πολλές άλλες συσκευές για χάρη ενός νέου χαρακτηριστικού νομίζω!
  10. Και το q σε τι θα παραπέμπει από γλυκό?
  • Δημιουργία νέου...