Προς το περιεχόμενο

katsouras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    606
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Syros

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.153 προβολές προφίλ

katsouras's Achievements

  1. katsouras

    Ps5 games πώληση - ανταλλαγή

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/01/2024 02:15 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Σε κατάσταση καινουργιου (ζελατίνα) τα - Spider-Man miles morales ps5 25 - ghostbusters spirits unleashed ps5 new 25€ ελάχιστα χρησιμοποιημένο - hello neighbour 2 ps5 used 20€ - cyberpunk ps4 used 25€ πωληση η ανταλλαγή με παιχνίδια ps5 και switch. περιοχή περιστερι η Κολωνάκι

    20 €

  2. Καλησπερα, εχω εναν φορο εισοδηματος τον οποιο δεν πληρωσα για καποιους μηνες με αποτελεσμα να μου δεσμευσει τον λογαριασμο και στην τραπεζα που ειχα δηλωσει να με παει - (μειον). Εγινε η πληρωμη μου απο την δουλεια σε αυτον τον λογαριασμο και τα πηρε αυτοματα τα χρηματα ομως ειναι ακομα στο -. Στην μηνιαια ενημερωση φορολογικου λογαριασμου που βγηκε σημερα το ποσο αυτο δεν το εχει συμψηφισει ομως και ειναι σαν να μην εχω πληρωσει. επισης σε αλλο λογαριασμο αλλης τραπεζας δεν μπορω να κανω τιποτα με τα λεφτα μου , ουτε μεταφορα ουτε αναληψη. Πωσ θα ξερω αν εχει συμψηφιστεί το ποσο? επισησ τι πρεπει να κανω ωστε να μην ειναι δεσμευμενο? Τελος του μηνα θα παψει να ειναι μειον το ποσο λογο του μισθου μου. Πρεπει να κανω κατι αλλο? Ευχαριστω.
  3. Καλησπέρα, έχω τον παραπάνω αφυγραντήρα εκτός εγγύησης. Ξαφνικα σταματησε να λειτουργεί, σάν να μήν έχει ρεύμα, νεκρός. Που μπορω να απευθυνθώ να μου πούν τί έχει και άν αξίζει τα όποια λεφτά της επισκευής? Μένω Περιστέρι, Αθήνα.
  4. katsouras

    Nintendo Switch Topic v3

    Καλησπερα παιδια, σκοπευω να πουλησω αμεσα το switch μου δινοντας μαζι και τον λογαριασμο με τα παιχνιδια που εχω αγορασει. Εκτος απο αλλαγη στοιχεων δλδ να βαλουμε του αγοραστη το ονομα, μειλ κλπ γινεται μηπως με αλλο τροπο?
  5. Παιδιά καλησπερα, εχουμε στο σπιτι εδώ και 3 χρόνια περίπου τον αφυγραντηρα morris mdb 12100 hi και ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί. Δεν ανάβει δεν δείχνει τροφοδοσία τπτ νεκρός. Το πρωί δούλευε τον σταμάτησα και δεν ξαναδούλεψε ποτε. Δεν βρήκα κάτι να μπορώ να του κάνω σαν reset οτιδήποτε μιας και δεν δείχνει να έχει ρεύμα.παίζει να είναι πλακέτα; Σέρβις επίσημο η της προκοπής αθηνα υπάρχει; Βλέπω επίσημος εισαγωγέας είναι ο αμοιριδης στην Θεσσαλονίκη.
  6. Καλησπερα παιδιά, χρειάζομαι ένα κλιματιστικό για ενιαίο σαλόνι κουζίνα όπου υπάρχει και διάδρομος..κυρίως για ψύξη. ο χώρος αυτός είναι κάπου 50τμ στο σύνολο. Θα ήθελα ένα πακέτο με εγκατάσταση ιδανικά και όχι να πληρώσω έξτρα άνθρωπο.
  7. katsouras

    Nintendo Switch Topic v3

    Καλησπέρα, φίλος ψάχνει το oled να το πάρει με πιστωτική και άτοκες δόσεις , όμως είναι εξαντλημένο απο παντού. Έχετε κάποια ιδέα? Σε περίπτωση που δέν να πάει στην λύση του απλού που το έχει και προσφορά ο Γερμανός?
  8. Η επιστροφή 20% πχ στον Γερμανό πως λειτουργεί; Αγοράζεις κάτι και το 20% είναι διαθέσιμο για αγορές σε υποστηριζόμενα καταστήματα;
  9. katsouras

    Android to iOS

    Δυστυχώς δεν έχω βρει κανένα τρόπο και δοκίμασα κάποιες free εφαρμογές.τώρα να πληρώσω χωρίς να ξέρω αν θα κάνω δουλειά δεν παίζει. Τα sms δεν τα πέρασε όταν σεταρα το iPhone για πρώτη φορά. για να μην ανοίγω άλλο θέμα, υπάρχει ασφαλής φάκελος όπως έχει η Samsung να κλειδώνει με βιομετρικά η έστω κωδικό; Για φωτογραφίες και αρχεία;
  10. katsouras

    Android to iOS

    Καλησπέρα, πήγα από Android σε iOS και έχω το εξής θέμα. Μηνύματα,viber και WhatsApp...υπάρχει τρόπος να έχω (ανακτήσω στο iPhone)τις συνομιλίες μου; Δοκίμασα πολλά πράγματα αλλά τζίφος..
  11. Καλημέρα.Σε λίγες μέρες θα είμαι κάτοχος του MacBook air m1 μοντέλου. Είναι πρώτη μου φορά σε max os και γενικά σε apple πέραν από μικρά διαστήματα που είχα iPhone στο παρελθόν. Το επέλεξα για επαγγελματικούς λόγους και αν μείνω ευχαριστημένος ίσως πάω σε iPhone στο μέλλον. Αυτήν την στιγμή έχω ένα Samsung S10 plus και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω την καλύτερη δυνατή και πιο άμεση συνδεσιμότητα ανάμεσα σε αυτά τα δύο..ένα αρχείο από το ένα να περνάει αυτόματα και στο άλλο ας πούμε (έγγραφα όχι φωτογραφίες κλπ) είναι η λύση το Google drive? Υπάρχει κάτι πιο άμεσο? Ευχαριστώ.
  12. katsouras

    S10 + backup

    Καλημέρα.εχω ένα S10+ πουμαλλον σύντομα θα πουλήσω.μπορω να κάνω τα πάντα backup με κάποιο τρόπο και να τα επαναφέρω αν το επόμενο μου είναι απλά ένα android και όχι Samsung?επίσης συνομιλίες από εφαρμογές όπως whats app,Viber κλπ θα χαθούν? Για media τα περνάω απλά στο λάπτοπ τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, ευχαριστώ.
  13. Καλημέρα, Απαντάω στην ερώτηση μου και παραθέτω το κομμάτι από τον ΟΑΕΔ που έλαβα σε mail. "Υπενθυμίζεται πως δικαιούχοι είναι μόνο όσοι παραμένουν άνεργοι κατά την περίοδο που αντιστοιχεί η παράταση και δεν έχουν επωφεληθεί από τις προηγούμενες παρατάσεις του πρώτου 8μηνου του 2020." Δηλαδή σου λέει αν είχες πάρει Ιανουάριο -φεβρουαριο τώρα δεν έχεις καμία βοήθεια ένα χρόνο μετά.Η λογική είναι έχω κλειστά τον κλάδο σου εδώ και 2 μήνες, θα είναι σίγουρα άλλους 2-3 αλλά εσύ πλήρωνε τα πάντα με μαγικά λεφτά..Καλή χρονιά παιδιά και ελπίζω να μην ξαναχρειαστουμε να περιμένουμε λεφτά από το μπουρδέλο το κράτος και απλά να δουλεύουμε,να μας αφήνουν δηλαδή..
  14. Νομίζω ότι καλύφθηκα με τις απόψεις σας..προφανώς και ζούμε σε μια δύσκολη εποχή και αναγκαζόμαστε να κάνουμε πράγματα που ειδάλλως δεν θα κάναμε.Φυσικα και το σωστό θα ήταν να ενημερώσω μήνες πριν όμως αν ήξερα τέλη Σεπτέμβρη ότι η κατάσταση θα ήταν έτσι προφανώς και δεν θα είχα υπογράψει νέο συμβόλαιο..Καλή πρωτοχρονιά σε όλους με υγεία και μακάρι να τελειώσει αυτό το παραμύθι και η χούντα που σου απαγορεύουν να δουλέψεις αλλά δεν σου δίνουν και εφόδια για να ζήσεις..
  15. Καλησπέρα, περίοδος ισχύος είναι μέχρι Οκτώβριο του 21.Το πρώτο συμβόλαιο που είχαμε κάνει ήταν για 2 χρόνια και έπειτα κάθε χρόνο ανανεωναμε από κοινού για 1.Και στο συμβόλαιο που έκανα αποδοχή και γραπτά και ηλεκτρονικά λέει μέχρι 14-10-2021.
  • Δημιουργία νέου...