Προς το περιεχόμενο

antonis75x

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    91
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με antonis75x

  • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1975

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    VOLOS

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.522 προβολές προφίλ

antonis75x's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 11:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε άψογη κατάσταση το mini pc με CPU amd sempron(4 core 1.3ghz) + ssd PNY 120GB + Μητρική (asrock AM1H-itx)+8GB ram + τροφοδοτικό ρεύματος 90 watt. Κατανάλωση ρεύματος 10~15 watt .Ιδανικός για ελαφριές δουλειές γραφείου ή αναπαραγωγή μουσικής λόγω της optical out της μητρικής. Εγώ το έφτιαξα πριν χρόνια για να το βάλω σε καμπίνα με MAME EMULATOR άλλα δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Λογισμικό έχει τα Windows 10pro ειδική μικρή έκδοση(lite) . Μένω στον Βόλο άλλα μπορώ να το στείλω με boxnow οπουδήποτε. Αντώνης.

    80 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 11:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Το GoPro Head Strap + QuickClip σας επιτρέπει να στερεώσετε τη κάμερα σας στο κεφάλι χάρη στον ελαστικό ιμάντα ή στο πίσω μέρος ενός αθλητικού καπέλου τύπου 'baseball'. O ελαστικός ιμάντας του Head Strap είναι πλήρως ρυθμιζόμενος ώστε να μπορεί να φορεθεί κατευθείαν στο κεφάλι ή ακόμη και πάνω από το κράνος σας. Με το QuickClip μπορείτε να στηρίξετε την κάμερα σας με διακριτικό τρόπο στο πίσω μέρος του καπέλου σας ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια πάχους 3-10mm.Το GoPro Head Strap + QuickClip είναι συμβατό με όλες τις κάμερες GoPro. Μένω στον Βόλο οπότε εάν είστε από εδώ μπορείτε να τον δοκιμάσετε στην πράξη. Μπορώ να το στείλω με boxnow(δικά μου μεταφορικά) εάν προηγηθεί κατάθεση. Αντώνης.

    20 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 11:49 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    2 ρολόγια από την συλλογή μου σε άψογη κατάσταση!! Το Festina είναι αυτόματο με δερμάτινο μαύρο λουράκι από την αγορά του. Πανέμορφο και σπάνιο ρολόι. Δίνεται στα 180 ευρώ. Το Gant είναι με μπαταρία και δερμάτινο καφέ λουράκι όπως αγοράστηκε με καφέ καντράν. Τιμή στα 100 ευρώ.

    180 €

  4. H οθόνη του Realme9 Pro είναι IPS ενώ του plus super amoled. Επίσης βασικό ότι το plus τραβάει βίντεο 4k ενώ το απλό περιορίζεται στην full hd ανάλυση (1920X1080).Επίσης το pro έχει καλύτερο soc. Βασικές διαφορές για εμένα ώστε το plus να είναι καλύτερη επιλογή.
  5. Και εγώ που τυχαίνει να φορτίζω 2 ή 3 συσκευές ταυτόχρονα θα πρέπει τώρα να αγοράσω 3 ασύρματους φορτιστές?? Ας έχουν όλα θύρα USB-C και να είναι και υποχρεωμένοι να βάλουν ασύρματη φόρτιση σε όλα τα κινητά!!
  6. Η θύρα φόρτισης πρέπει να είναι κοινή για όλες της συσκευές ώστε ο καθένας να μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο καλώδιο οπουδήποτε.Τόσα χρόνια ο καθένας έκανε του κεφαλιού του (micro usb - USB-C - Lightning) με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούμε διαφορετικά καλώδια.Επιτέλους έπρεπε να λυθεί το βάσανο αυτό και από την στιγμή που οι περισσότερες συσκευές χρησιμοποιούν USB-C πολύ σωστά πήρανε την απόφαση για καθιέρωση της USB-C θύρας.Έχω την εντύπωση ότι η USB-C θύρα μπορεί να επιτύχει και μεγαλύτερες ταχύτητες από τις άλλες δύο.Επίσης είναι και θέμα ασφάλειας όπως στις περιπτώσεις που υπάρχει άμεση ανάγκη για φόρτιση και ο άλλος για να σε βοηθήσει θα πρέπει να έχει το ανάλογο καλώδιο!! Τώρα όσο αφορά την Apple είναι ικανή προκειμένου να χάσει την κονόμα να πληρώνει πρόστιμα που θα της βάζει η Ευρωπαική Ένωση!! (Το είχε κάνει και παλιότερα θυμάμαι όταν είχα το iphone 4 που ενώ έπρεπε να δίνει 2 χρόνια εγγύηση αυτή έδινε 1 χρόνο και πλήρωνε πρόστιμα για τον λόγο αυτό).
  7. Πολύ όμορφο κινητό με ωραία οθόνη αλλά η απουσία 4G εν έτη 2014 είναι μεγάλο μειονέκτημα!!!
  • Δημιουργία νέου...