Προς το περιεχόμενο

AquaBoy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    189
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με AquaBoy

  • Ημερομηνία γέννησης 07/05/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

AquaBoy's Achievements

  1. το γνωριζω αυτο,μετα το προγραμμα αν το προχωρησω θα προχωρησω και σε ανακαινιση,θα βαλω πλακακι!
  2. 12kw αν δε κανω λάθος θα μιλήσω μαζί του ακόμα δεν εχει γίνει αίτηση,Δευτέρα για Αθήνα
  3. Αυτο ναι ισχυει ¨) Κατσε γτ με εβαλε σε σκεψεις ο φιλος πιο πανω
  4. Ειλικρινά έμενα μου είπε ολο το πακέτο τοποθετημένα. Θα μιλήσω πάλι μαζί του!
  5. το εξοικονομώ με ενδιαφέρει σωστά ναι, μου ειπε οτι είναι όλο το πακέτο μέσα στο πρόγραμμα. Και απο τι ειδα λόγω το 70% επιδότησης με συμφέρει Ουτοσι άλλως στο πάτωμα εχει μωσαικό που θα ξηλωθεί μου πε για περαστούν σωλήνες
  6. Μου πρότεινε και ενδοδαπέδιου άλλα κάτι άκουσα για υγροποίηση πατώματος κάπως έτσι αν δε κάνω λαθος και δεν αξιζει. Ο μηχανικός με έβαλε να επιλέξω να βάλω ότι θέλω εγώ, με την γνώμη την δικιά του καλύτερα αντλία. με ενδοδαπέδιου ή φαν κοιλ Τώρα για τον θόρυβο δε ξέρω, με θερμοσυσωρευτές 35 χρονιά δε με κούραζε ο θόρυβος Παντός ο μηχανικός φαίνεται καλος, έχω ακούσει και από άλλους ότι είναι καλος στην δουλειά του και δεν είχαν παράπονο!!
  7. λόγο του ποσοστού μου συστήνει καλύτερα αντλία, χωρίς επιδότηση έχει απλησίαστο κόστος. μου πρότεινε και ενδοδαπέδιου άλλα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.και γω για φαν κοιλ με βλέπω. Μετα από πολύ διάβασμα αντλία η αέριο έχουν και τα 2 τις ζημίες τους.
  8. Δίπλα απο το σπίτι μείνουν αλλοι οπότε μόνο για μπαλκόνια μόνωση. Το θεμα είναι σε τι απο τα 2 να προχωρήσω, ο μηχανικός συστηνει καλύτερα αντλία εχει καλύτερη απόδοση λέει,αν και μεταξύ μας όποιο και να επιλέξω ως προς το κόστος κατανάλωσης μικρές οι διαφορές πιστεύω!!
  9. καλήμερα θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα σχετικα με το πρόγραμμα που θα ανοίξει σκέφτομαι για Α/Θ Σκεφτομαι να κανω αιτηση για το πρόγραμμα σε σπιτι του 1982 100τμ 2ο ορόφου απο πάνω και απο κάτω μενουν αλλοι(σοι) Στην Αθηνα(Αγιους Αναργυρους), το σπιτι δεν εχει μόνωση και αλουμινια του 1982 και απο θεμρνση εχει τωρα 3 θερμοσυσσωρευτες(εχει νυχτερινο). Μετα απο επικοινωνία που είχα με έναν μηχανικο,μου πρότεινε να κάνω την αιτηση με επιδότηση 70% εχω και 2 παιδια αλλάζοντας αλουμινια(ευρωπα),θερμομόνωση στα 2 μπαλκόνια που εχω, ηλιακό 160λιτρα και επισης μου προτεινε να βαλω αντλια θερμοτηταςτης LG με φαν κοιλ. μου ειπε και ενδοδαπέδιου αλλα δεν εχω ακουσει τα καλυτερα οποτε μενω στα φαν κοιλ. Η ερωτηση μου ειναι αξιζει τον κοπο γτ ελεγα να βαλω φυσικο αεριο,περναει στην οδο μου ,ο μηχανικος μου ειπε οτι για την Αθηνα καλυτερα αντλια αλλα δε ξερω περιπου τι κατανάλωση θα εχω την μερα,επίσης μου ειπε και για ψυξη εχω παλια κλιματιστικά.
  10. Καλησπερα σκεφτομαι να κανω ανακαινιση στο σπιτι και εχει τωρα 3 θερμοσυσωρευτες 1 σωμα 4000 βατ για σαλονι κουζινα και τα αλλα 2 μικροτερα στα υπνοδωματια,1 υπνοδωματιο δεν εχει αλλα ποτε δεν υπηρχε θεμα κρυου,ολο το σπιτι ειναι 100τετραγωνικα και μονωση δεν εχει, κατασκευη του 82, παλια αλουμινια εκεινης της εποχης που τωρα θα τα αλλαξω,προβλημα δεν ειχαμε ποτε απο θεμα θερμανσης,οι λογαριασμοι της δεη στο 6μηνο ερχονταν περιπου κανα 1000ικο ολα μαζι εχει και νυχτερινο. Η ερωτηση μου ειναι λογο της ανακαινισης που θελω να κανω να βαλω σωληνες για καλοριφερ σκεφτομαι στο μελλον για φυσικο αεριο η και αμεσα, δε ξερω. Αξιζει τετοια αλλαγη?Συντηρηση δεν εχει γινει ποτε γτ δε χρειαστηκε ακομα δουλευουν ρολοι(ισως το ενα κανει λιγο θορυβο). Αποτι διαβαζω και σε αλλα φορουμ το φυσικο αεριο θελει ετησια συντηρηση + αμα σου βγαλει καποια βλαβη. Ευχαριστω.
  11. Καλησπέρα, θέλω να πάρω μια τηλεόραση, σχετικά με το dvb-t2 και dvb-t2 HD τι να προσέξω? Η μήπως είναι το ίδιο?
  12. Έχουμε κάνα νεότερο με την ώρα που θα γίνει διαθέσιμο?
  13. AquaBoy

    Αποριες για viber

    Εκανα εγκατασταση το viber για windows και δουλεψε ¨)
  14. AquaBoy

    Αποριες για viber

    Ρε παιδια να κανω και γω μια ερωτηση σχετικα με viber, σε galaxy note 4 δεν μου εχει το εικονιδιο GIF τι παιζει? Ενω μου στελνουν και τα βλεπω κανονικα εγω πως το ενεργοποιω? Εχω περασμενο την τελευταια εκδοση viber
  15. AquaBoy

    ξεκλειδωμα συσκευης

    καλημέρα να σαι καλά φίλε ευχαριστώ!!
  • Δημιουργία νέου...