Προς το περιεχόμενο

superstarr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    62
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με superstarr

  • Ημερομηνία γέννησης 01/03/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ._.
  • Ενδιαφέροντα
    Music

superstarr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. superstarr

    AEK

    Δηλαδή να ασχοληθούμε με το προφιτερόλ που έφτιαξες και για τα περιστέρια που χέζουν στο μπάλκονι μου κάθε μερα τσιμουδιά; Ε βέβαια, μη χαλάσουμε την εικόνα των τέλειων "πουλιών".. Και οι μανάδες τους ουτε μια παρατηρηση για να σταματησουν.. αυτά ειναι..
  2. http://supermegaultragroovy.com/products/Capo/ Παιζει αυτο για mac os x.
  3. superstarr

    Ντραμς ή Ηλεκτρική?

    http://www.youtube.com/watch?v=d9IhooeeDYg&list=LL3KshLev2f_dNSvFwmqRDjg&index=1
  4. Κανείς σοβαρός άνθρωπος φαντάζομαι..
  5. Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.. Κι εγω καπου εκεί εχω καταλήξει.. 'Η η cpu εχει κάποιο πρόβλημα ή η κάρτα γραφικών.. Για logic board εχω τσεκάρει και κοστίζει περίπου 900 δολλάρια.. Σχεδόν ενα καινούργιο macbook δηλαδή, οπότε δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω.. Software δεν ειναι σίγουρα, το εχω τσεκάρει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους.. Εγγυηση οχι, δεν εχω.. Μάλλον πάει για πέταμα το macbookακι μου..
  6. Εχω κανει clean install. Σίγουρα δε φταίει κάποιο 3d party app.. Τους πήρα και μου είπαν να το πάω για service, αλλα αυτοί οτι και να τους πείς αυτο σου λένε..
  7. NVIDIA GeForce 9400M: Chipset Model: NVIDIA GeForce 9400M Type: GPU Bus: PCI VRAM (Total): 256 MB Vendor: NVIDIA (0x10de) Device ID: 0x0863 Revision ID: 0x00b1 ROM Revision: 3427
  8. Λοιπόν.. Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω.. Έχω ενα macbook pro 13" mid 2009 A1278 (2,53GHz Intel Core 2 Duo, 4GB RAM). Εδώ και κανένα 3μηνο όποτε κάνω το λάθος να δω κάποιο βίντεο, να ανοίξω τίποτα flash ή χρησιμοποιήσω κάμερα (είτε την ανοίξω εγω ή αλλος) το macbook μου αρχίζει και σέρνεται FULL και υπερθερμένεται χωρίς λόγο. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.. Απο τα γνωστά repair permissions, SMC resets, PRAM resets, διάφορα tests με onyx κτλ., clean install mac os x, εχω βάλει lion 10.7 gm μήπως και το πρόβλημα ηταν στα snow, έχω αλλάξει σκληρό δίσκο, εχω αλλάξει μπαταρία γιατι η παλιά έλεγε service battery και είπα μήπως το πρόβλημα ηταν αυτό, έχω βγάλει εντελώς την μπαταρία και το δούλευα μόνο απο το ρεύμα και άλλα τέτοια ωραία πράγματα.. Εχω αγανακτήσει γενικά.. Εννοείται στο service δεν το δίνω με τίποτα γιατι εκτός το οτι θα το κρατήσουνε κανα 3μηνάκι χαλαρά (και έχουμε και δουλειές), δε θα εντοπίσουν και το πρόβλημα, ειμαι σίγουρος. Και παίζει να μου ρίξουν και καμιά καμπάνα για το -και καλα- service. Πλέον θεωρώ πιθανότερο να εχει πάθει κάτι η cpu και το macbook να ειναι για πέταμα.. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει, περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας..
  9. superstarr

    Mac OS X 10.7 Lion

    Εμένα μια χαρά δουλεύει ο transmission..
  10. Soundcloud ή Facebook Οποιος θέλει ας αφήσει κανα feedback. Θα ξεκινήσουμε να ψάχνουμε για label σε λίγες μέρες..
  11. Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα.. Δηλαδη οι boards of canada ας πουμε γραφουν τραγουδια και οχι μουσικη και οι μελισσες και τα κοκκινα χαλια γραφουν μουσικη επειδη εχουν κιθαρα και drums. Αυτο θες να πεις αν καταλαβα καλα..
  • Δημιουργία νέου...