Προς το περιεχόμενο

lamdami

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    95
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lamdami's Achievements

  1. lamdami

    DJI AIR 2S Fly More Combo

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/03/2024 11:03 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη κατάσταση με ελάχιστη χρήση. Είναι η πλούσια έκδοση με extra μπαταρίες κλπ. Είμαι απο Αθήνα, στέλνω με αντικαταβολή στην επαρχία σε μέλη με αξιολογήσεις. Quick Specs Χρώμα προϊόντος: Άσπρο Megapixel: 20 MP Μέγιστη ταχύτητα: 19 m/s Αναλύσεις βίντεο: 1920 x 1080,2704 x 1524,3840 x 2160,5760 x 2880 Μέγιστη ανάλυση βίντεο: 5376 x 2688 pixels

    690 €

  2. lamdami

    Ψησταρια Υγραεριου

    Όντως είναι εντυπωσιακή και αξίζει την υπέρβαση. Στην έκθεση επειδή ήταν δίπλα στη 665 pro δε φαινόταν τόσο τεράστια. Μόνη της στο σπίτι θα φαίνεται κτήνος. Σούβλα θα πάρω οπωσδήποτε, μπορεί και κάνα μαντεμι για smash burger. Ξεκίνησα για μια απλή ψησταριά και θα καταλήξω με την Prestige Pro όπως και εσυ. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω εσένα και τόσους συμφορουμιτες που ξεκίνησαν για μικρή-απλή ψησταριά και κατέληξαν με κάποια υπερτουμπανη ψησταριά.
  3. lamdami

    Ψησταρια Υγραεριου

    Είσαι σε άλλο επίπεδο.. Μπράβο σου είσαι μερακλής! Λουκούμι θα βγήκε και σε σχετικά λίγο χρόνο. Σφαχτά δεν είχα φανταστεί καν πως θα μπορούσα να ψήσω! Κοντοσούβλι σίγουρα θα ψήσω ίσως και κάποιο κοτόπουλο αλλά μέχρι εκεί. Σε τραπέζι με 25 άτομα θα πήγαινα σε μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα κλπ που θα ήθελαν λιγότερο χρόνο και με την ελπίδα οτι η 500 θα με έβγαζε ασπροπρόσωπο. Απλώς επειδή θα κάνω την υπέρβαση σκεφτόμουν αν οι 5 εστίες θα ήταν χρήσιμες σε κάποιες μεγάλες μπριζόλες ή για έμμεσο ψήσιμο. Διάβαζα σε ένα post σου πως η 665 είναι για μεγάλη και “δυνατή” παρέα που τρώνε και τα τραπέζια αλλα δεν μου ήταν ξεκάθαρο η δυναμική της σε σχέση με την 500.
  4. lamdami

    Ψησταρια Υγραεριου

    Με ενημέρωσαν πως η φιάλη της Coral gas έχει την νέα βαλβίδα Flow Limiter Valve - FLV, η οποία περιορίζει τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση εκτεταμένης διαρροής, καθώς και σε περίπτωση εμπλοκής τής στρόφιγγας σε ανοιχτή θέση. Η συγκεκριμένη ασφάλεια αν ενεργοποιηθεί δε επιτρέπει στη φιάλη να λειτουργήσει για 15’. Έχει τύχει σε κάποιον; Είναι λογος να την προτιμήσω σε σχέση με της perrogaz; Την 525SE την απέρριψα απο το μυαλό μου, και είμαι ανάμεσα απο Prestige 500 Pro που μου αρέσει παρά πολυ και την Prestige 665 που θα πρέπει να συμβιβαστώ ότι δεν είναι pro. Ποια θα προτείνατε; Σπάνια θα ψήσω για περισσότερα απο 10-12 άτομα.
  5. lamdami

    Ψησταρια Υγραεριου

    Θερμόμετρο και cover θα πάρω οπωσδήποτε απο την αρχή, για τα κρέατα δε το συζητώ! Τα αξεσουάρ μάλλον θα τα πάρω απο Napoleon, το θερμόμετρο θέλω να το ψάξω λίγο παραπάνω - ίσως καταλήξω στο Meater που έχει το homming. Διάβασα την ιστορία σου (δεν κατάλαβα γιατί ήθελες με φυσικό αέριο) και πραγματικά σε καταλαβαίνω! Ξεκίνησα για kenton και τελικά με βλέπω να καταλήγω στη 525 SE. Δε θεωρώ πως οι διαφορές της Prestige 500 με την 525 SE είναι μεγάλες, ενώ η Prestige Pro που έχει σημαντικές διαφορές ξεφεύγει τελείως σε τιμή. Φοβάμαι πως μελλοντικά θα το μετανιώσω αν δεν πάω στη Prestige Pro αλλά σκέφτομαι απο ποιο price range ξεκίνησα και που θέλω να φτάσω και κάνω δεύτερες τρίτες.. όγδοες σκέψεις.
  6. lamdami

    Ψησταρια Υγραεριου

    Πήγα να δω απο κοντά τις ψησταριές πριν προχωρήσω στην αγορά και μπήκα στον πειρασμό για την Prestige 500 Pro, είναι πανέμορφη! Η διαφορά τιμής με την 525 SE είναι πολύ μεγάλη και δεν ξέρω αν θα αξίζει να ξεφυγώ τόσο πολύ. Η 525 SE φαίνεται η πιο λογική αγορά. Απο αξεσουάρ day one τι θα χρειαστώ και απο που να τα προμηθευτώ; Αξίζει να τα πάρω όλα απο Napoleon;
  7. lamdami

    Ψησταρια Υγραεριου

    Σας ευχαριστώ πολυ, ήσασταν κατατοπιστικότατοι. Η Phantom είναι πανέμορφη ψησταριά, αλλά σε αυτό το budget έχει 3 καυστήρες και πιστεύω πως θα το μετάνιωσω οσο περνάει ο καιρός και ασχολούμαι με το bbq. Η 525 SE οπως αναφέρεται και εσείς είναι πληρέστερη. Το infrared εκτός απο θωράκισμα του κρέατος σε τι άλλο το χρησιμοποιείς; Τα λίπη που πάνε; Σούβλα εχεις της napoleon;
  8. lamdami

    Ψησταρια Υγραεριου

    Χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στο bbq, σκέφτομαι να αγοράσω κάποια απο τις παρακάτω ψησταριές: Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Phantom Rogue 425 SE / Napoleon Rogue 425 SE Stainless Steel η διαφορά με την 425SE είναι το χρώμα; Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Rogue 525 SE Stainless Steel Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Rogue 625 XT Stainless Steel Ψησταριά Υγραερίου Napoleon Rogue 525 XT Stainless Steel Την σειρά SE την προτιμώ για την ευκολία καθαρισμού των σχαρών (ανοξείδωτο ατσάλι) που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Ποιά προτείνεται;
  9. Δηλαδή περιμένω και πριν λήξει το δωρεάν τρίμηνο της ultimate ακυρώνω την αυτόματη ανανέωση, περνάω 1 ή 2 12 μήνα και στην συνέχεια ενεργοποιώ μόνο για ένα μήνα με 13€?
  10. Νομίζω πως το Call of Duty®: Vanguard δεν υπάρχει στο game pass.
  11. Δυστυχώς σταμάτησε στα 720x480. To tv box είναι το Zidoo X9S. Θα προσπαθήσω με άλλο apk. Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο tv box και φτάσει 1920x1080 ας μας ενημερώσει.
  12. Έπαιξα τα pattern αλλά δε κατάλαβα αν παίζει 1080p. Δεν βρήκα pattern για 1080 αλλά 4κ... Έπαιζε μια χαρά και οι σταυροί που ειχε φαινόντουσαν μια χαρά. Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες ?
  13. Είμαι γραμμένος και η εικόνα που βλέπω σε μικρή tv που δοκιμάζω δεν μου φαίνεται 480p.. Προσπαθώ να βεβαιώθω για την ανάλυση.. Αλλά είναι το test pattern εινα χρήσιμο για την δοκιμή τον apk.
  14. Πώς θα μπορούσα να δοκιμάσω το Test Patterns στο netflix? Δεν έχω βεβαιωθεί αν παίζει στα 480p ή 1080p..
  • Δημιουργία νέου...