Προς το περιεχόμενο

psycoclan1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με psycoclan1

  • Ημερομηνία γέννησης 14/09/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

psycoclan1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. τα αγγλικά σου στο φόρουμ δεν βγάζουνε πολύ νόημα. Τί ακριβώς θέλεις να κάνεις?
  2. ubnt unifi LR.... 2 Virtual APs + Bandwidth limits Η εύκολη λύση και παίζει απροβλημάτιστα. Θα πηγαίνεις για καφέ και θα στον κερνάνε
  3. Καλησπερα παιδια, εχω αχμ...ενα προβληματακι. Παιζω τωρα τελευταια κατι ραλακια, grid2 και dirt3 και πανω στο 10λεπτο αρχιζω να τα βλεπω ολα σε καρε. Αρχικα κατεβασα gputemp και ειδα τις θερμοκρασιες μου. Σε idle ο πυρηνας ειναι στους 57 και το board στους 50. Μολις βαλω να παιξω παει 102-103, ε εκει το κλεινω επειδη δε μπορω να συνεχισω και παρατηρω τις θερμοκρασιες που πεφτουν σε 2ψηφιο. Πριν λιγο εκανα τεστ με το OCCT και στο 3λεπτο επανω αφου ανοιγοκλεισαν οι drivers 5-6 φορες, μου πεταξε μπλε οθονη. Η τελευταια θερμοκρασια που ειδα ηταν 106 βαθμους. Το συστημα μου ειναι καινουργιο, η καρτα ηταν μεταχειρισμενη πριν 2 χρονια την ειχα παρει. Εχω i7-3820 με gigabyte x79-ud3 μητρικη. 8gb ram της crucial και το "απαραιτητο" ψυγειο αυτοκινητου της corsair H55 καρφωμενο στη cpu. Ολα αυτα ειναι μεσα σε ενα thermaltake armor και το τροφοδοτικο μου ειναι της thermaltake επισης. Τι κανω? Παω για αλλαγη ή βλεπω κατι στη καρτα?
  4. ειμαστε ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ΖΩΑ που ανεχομαστε να μας φερονται σαν ΖΩΑ!!!! παιρνω τηλεφωνο στους κ@ργ10λ1δ3ς γιατι απο το Σαββατο δεν παιζει η νοβα full pack PVR 70ευρω το μηνα! Παιρνω στο μαγαζι forthnet που πληρωσα και μου λεει εδω βλεπω ενα υπολοιπο 25 ευρω αλλα δε ξερω γιατι. παρε λεει στη νοβα να σας πουνε. 35 λεπτα αναμονη βγαινει μια πορνη του ελεους και μονο που δε με εβρισε! Και ειχε κ το θρασσος να μου πει οτι "ναι απο εμας ειναι το προβλημα, υπαρχει προβλημα στο συστημα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΓΕΙ ΚΙΟΛΑΣ" Και για 1 δευτερολεπτο μενω μλκας και γυρναει το μυαλο μου και της ριχνω καντηλια!!!! Ρε δεν παιζονται! Σε λιγο οι ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΕΣ θα μας λενε "και τι θελετε τωρα??? επειδη πληρωσατε να δειτε? Εχει ωραια μερα....καντε μια βολτα" Τους κοβω και βαζω σπασμενο τους αλητες!
  5. psycoclan1

    EchoLife HG520c Internet+IPTV

    Καλησπερα παιδια, εχω την εξης απορια. Εχω ενα EchoLife HG520c και εχω συνδεδεμενη την STB θυρα σε ενα ubiquiti και ασυρματα "οδηγω" την πορτα STB σε ενα δευτερο σημειο και κατεβαζω καλωδιο στον δεκτη του connx-tv. Σημερα προσπαθησα να παρω και ιντερνετ στο δευτερο σημειο. Αγορασα ενα switch 100mbit εβαλα το καλωδιο του STB στο switch και ενα δευτερο καλωδιο απο μια θυρα ethernet στο switch. Με ενα 3ο καλωδιο "οδηγησα" τα 2 σηματα στο POE του Ubiquiti, αλλα οταν γινεται αυτο το EchoLife HG520c ειναι απροσιτο. Πως μπορω να το διορθωσω αυτο? Υπαρχει τροπος ωστε να εχω ταυτοχρονα internet και connx-tv στο απεναντι μερος? Ευχαριστω!
  6. Και TP-link να βαλεις θα το βγαλεις το Link. Ρε papajohn σορρυ κιολας γιατι ειναι αποψη σου, αλλα για 2χμ λινκ αν χρειαζοταν 60dbi ενισχυση ενα σημα στους 2.4 ή και στους 5, ζητω που καηκαμε!!!! Η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις 2 Nanostation loco M5 με 16dbi κεραια. Αυτο θα σου φερει ενα σημα με απωλειες ~ -65db και ειναι αρκετα ικανο για να δουλευεις χωρις κανενα προβλημα. Αν επειτα μειωσεις και το BW του καναλιου σου, θα μπορεις μεν να περασεις λιγοτερη πληροφορια (λιγοτερα mbps) αλλα θα τελειοποιησεις τη ζευξη σου. Αν για παραδειγμα η dsl σου ειναι 10mbps, ενα λινκ 15mbps ειναι υπεραρκετο για να φουλαρεις τη dsl σου με κινηση και επισης δεν θα φουλαρεις το λινκ. Οποτε δε θα χανεις σε αποδοση. Προτινω 5αρι το λινκ για να μην ειναι ορατο απ τους πολλους χρηστες με κινητα, λαπτοπ κλπ. Του βαζεις και ενα WPA2 και παιζει για μια ζωη! ΥΓ : απαραιτητη προυποθεση για να βγει το λινκ ειναι η αριστη οπτικη επαφη. Πανω απ το 60% της δεσμης πρεπει να "φτανει" στο αλλο σημειο. ΥΓ2 : Τωρα ειδα και το λινκ που παραθετεις για τη ζευξη. Στο προτινα χωρις να δω τι εχεις επιλεξει. Πολυ καλη επιλογη και πολυ καλο μηχανημα!
  7. psycoclan1

    προβλημα με δικτυο

    δεξι κλικ Ενεργοποιηση? Δεν εχει?
  8. psycoclan1

    προβλημα με δικτυο

    Να κανει εγκατασταση ξανα τα ανανεωμενα drivers της ασυρματης καρτας. Την αναγνωριζουν τα windows ως συσκευη στη διαχειριση?
  9. Μετα το switch off σε Υμιττο και Χορτιατη, ακολουθοντας τα trends της αγορας, τωρα switch off και στη NOVA!!!! Η μοναδικη εταιρια παγκοσμιως που με τις μ@λ@κιες της σου προκαλει γελιο και αυθονες ατακες! Καλα ρε νοβα σας πλερωνω 70ευρω το μηνα και μου κοψατε το σημα πανω στο καλυτερο? Δηλαδη γιατι μου κοβεις το 2μετρο ξανθο στη μεση??? Ευτυχως το Dorcel εχει σημα και τη βγαλατε καθαρη! Ρε μπας και δεν πληρωσατε τη συνδρομη στον δορυφορο και σας εκοψαν τη συνδρομη σε βολικη ημερομηνια και ωρα? Καλα να παθετε γιατι και εμενα μου εχετε κοψει τη νοβα μου κυριακη μεσημερι πριν τη μπαλα! Ρε μπας και παιρνετε και εσεις με card sharing και το μοιραζετε σε εμας? Μηπως να....αλλαξω server? Να παω στον OTE?? Μετα απο μιση ωρα βλεπω μπαρες στη TV μου! Κατι ειναι κ αυτο!!! Και μολις επαιξαν για 2 λεπτα ολα τα καναλια free for all και τα απληρωτα HD....Και ξανα σκοταδια.... ΥΓ : για οποιον προσπαθησει να πει τιποτα δε θα βρειτε λογικη σε καποιον που 4:30 το πρωι βλεπει tv και ειναι μπροστα στο PC. ΥΓ2 : προχθες πηρε ακροατης στον Χατζηνικολαου στον Real FM και εκανε παραπονα οτι κοροιδευει το κοσμο η νοβα. Ο ρεαλ και η νοβα εκαναν μια συμφωνια. Δωρεαν διαφημιση στον ρεαλ η νοβα για 1 βδομαδα και η νοβα δωρεαν εκπτωση μεσω κουπονιων στη real news. Πηγαν οι αναγνωστες της real να παρουν φτηνο δεκτη και τους ειπαν την ιδια τιμη που λενε σε ολους μετα την "εκπτωση". Δηλαδη 50ευρω!!! Και φωναζε ο χατζηνικολαου..... Ε ρε ΤΖΑΜΠΟ που σας χρειαζεται!!!!!
  10. Ισως ειναι και στο βιντεο που παιζουν, γιατι οντως τα πιξελιασματα εμφανιζονται μονο σε ορισμενα ντοκυμαντερ, παντως μια αναβαθμιση των καναλιων θα ηθελα να δω αλλα δυσκολοι καιροι... Θα ικανοποιουσαν ικανο αριθμο συνδρομητων αν προσθεταν παραπανω αθλητικα καναλια για καποια αλλα ξενα πρωταθληματα...
  11. Λαθος λυση το καρντ σερινγκ! Πρωτα απ ολα επιβαρυνεσαι ενα μεγαλο ποσο για την αγορα του εξοπλισμου και μετα εισαι στο "ελεος" της νοβα αν θα σε "αφησει" να δεις καιρο με το ιδιο συστημα χωρις να αλλαξει κωδικοποιησεις κλπ, οποτε δεν ξερω αν αξιζει να προπληρωσεις κατι "φτηνο" το οποιο δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα το αποσβεσεις! Και φυσικα ειναι παρανομο γιατι κανενας δε σε υποχρεωνει να πληρωσεις την νοβα. Αλλα προφανως αν θελεις να χρησιμοποιεις την υπηρεσια θα πρεπει να την πληρωσεις! Αν αξιζει ή οχι τα λεφτα της, ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο. Σου προσφερουν πολυ υλικο να δεις οσον αφορα τα αθλητικα και τα ντοκυμαντερ. Εγω ειμαι συνδρομητης τους, πληρωνω 62.93ευρω το μηνα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν σε 1-2 μηνες απο τωρα θα συνεχισω να ειμαι συνδρομιτης. Εχω απογοητευτει με τα πιξελιασματα που κανει στα ντοκυμαντερ λογω κακης ποιοτητας, ενω το ελληνικο πρωταθλημα εχω σταματησει εδω και καιρο να το βλεπω. Ταινιες δε με ενδιαφερουν γιατι τις κατεβαζω , ελληνικα καναλια δεν εχουν τπτ να δειξουν, και τα μουσικα καναλια σχεδον ποτε. Επισης δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το ραδιοφωνο. Οσον αφορα τα HD και το 3D. Το HD ειναι αχρηστο μιας και παιζει το ιδιο προγραμμα με το SD με λιγο καλυτερη ποιοτητα και το 3D καναλι δεν λειτουργει. Δεν τα εχω διαθεσιμα αλλα μου εχουν πει οτι ειναι ετσι. Τωρα για να βλεπεις σε παραπανω απο 1 tv το ιδιο, εγω εχω παρει ενα ασυρματο video sender και βλεπω, αλλα χανει σε ποιοτητα.
  12. Καλησπερα παιδια, ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχουν στη Θεσσαλονικη μαγαζια με στολες για καρναβαλι αυτο το καιρο? Δλδ εκτος εποχης!
  13. που να εβλεπες πως εκαναν στο αγιο ορος οταν ο οτε τους εβαλε και καλα "πυλωτικα" wimax εξοπλισμο με συνδεση στο ιντερνετ και voip! οσον αφορα τα ψηφιακα αν κ δε με πολυ ενδιαφερει το ζητημα αφου εχω nova, αλλα και γτ δεν βλεπω τις ππριες τους, σκεφτομαι μηπως μπορει να γινει firmware update σε μερικες tv με ενσωματομενο mpeg2 δεκτη, ωστε να ενημερωθουν για το mpeg4. υπαρχει δυνατοτητα?
  14. που να εβλεπες πως εκαναν στο αγιο ορος οταν ο οτε τους εβαλε και καλα "πυλωτικα" wimax εξοπλισμο με συνδεση στο ιντερνετ και voip! οσον αφορα τα ψηφιακα αν κ δε με πολυ ενδιαφερει το ζητημα αφου εχω nova, αλλα και γτ δεν βλεπω τις ππριες τους, σκεφτομαι μηπως μπορει να γινει firmware update σε μερικες tv με ενσωματομενο mpeg2 δεκτη, ωστε να ενημερωθουν για το mpeg4. υπαρχει δυνατοτητα?
  15. εγω εχω τα vista ultimate 64bit και το pc μου οχι απλως πεταει, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα οποιασδηποτε φυσης! το εχω συνδεδεμενο σε μια 40αρα σονυ fullhd παιζω τα παιχνιδια μου σε 1080p χωρις κοληματα (9600gt οχι τπτ high-end) ο επεξεργαστης μου ειναι ο c2d 6750 (2,66ghz) και εχω 4gb ραμ στα 800mhz. οποτε δε χρειαζεται να ανησυχειται για τπτ! πιστευω οτι τα 7 θα τρεχουν ακομα καλυτερα αλλα στη φαση που βρισκεται το δικο μου pc δε θελω να μπω στη διαδικασια νεου λειτουργικου! θα τα δοκιμασω ομως καποια στιγμη στο αμεσο μελλον! ΥΓ : προσωπικη παρατηρηση αν και δε νομιζω να συμφωνειται οι περισσοτεροι, η microsoft απο τα xp sp2 και μετα εχει κανει σοβαρη δουλεια. ακομα και τα vista που στους περισσοτερους δεν αρεσαν εμενα μου φανηκαν πολυ καλα ΥΓ2 : βλεποντας το απο αλλη οπτικη γωνια η Microsoft με τα vista αναγκασε τον κοσμο να αγορασει εκ νεου καινουργια μηχανηματα με υψηλες αποδοσεις και μετα απο 2 χρονια τα απεσυρε και εβγαλε τα 7 με νορμαλ απαιτησεις....μηπως τους πιεσαν οι εταιριες hardware?
  • Δημιουργία νέου...