Προς το περιεχόμενο

sixamenos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    164
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sixamenos

  • Ημερομηνία γέννησης 22/03/1983

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sixamenos's Achievements

  1. Θα του ρίχνουν Panay-ες από την Microsoft άραγε;
  2. Εδώ δεν θα γίνεται μέσω της κίνησης από Google Maps η ρύθμιση. Προφανώς θα είναι λίγο εξεζητημένο. Είχε υπογραφεί αντίστοιχη συνεργασία με Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα https://www.arabianbusiness.com/industries/transport/uae-to-use-google-ai-to-control-traffic-lights-and-slash-congestion Αρκετά ενδιαφέρον πάντως.
  3. Οντως το turn based combat του Royal είναι απο τα καλύτερα. Απλά μου άρεσε εξίσου και το να έχεις ορδές απο shadows και να πολεμάς 🙃. Γούστα είναι αυτά. Αντικειμενικά βεβαια για το RE8 ίσως και εγώ να είχα άλλες προσδοκίες. Αντικειμενικά μιλώντας είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με ωραία στοιχεία. Το μόνο που μίσησα ήταν το bonus mode Mercenaries, όπου για να πάρω το trophy μου βγήκε η πίστη.
  4. Δύο παιχνίδια τον τελευταίο καιρό: - Persona 5 Strikers: Για όσους λάτρεψαν το Persona 5, είναι η συνέχεια της ιστορίας. Βέβαια αλλάζει το στυλ του παιχνιδιού από turn based RPG. με ανάπτυξη social skills και relationships σε ένα real time action hack 'n' slash παιχνίδι. Αν και στην αρχή ήταν περίεργο, το συνηθίζεις τόσο πολύ που σου φαίνεται ότι αυτό θα πρέπει να είναι το μέλλον των Persona franchise (ή τουλάχιστον και αυτό). Το story παραμένει σε αρκετά καλό επίπεδο, η μουσική επίσης φανταστική. Σε όσους άρεσαν τα προηγούμενα, χτυπήστε το με κλειστά τα μάτια. - Resident Evil 8: Όπως προείπε και ο jerry banana, συνεχίζει στο ίδιο στυλ του RE7. Δεν θα έλεγα πως σεναριακά με τρέλανε, αλλά χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι καλό (ίσως να περιμένα κάτι διαφορετικό). Συνδιάζει πολλά στοιχεία και ιδέες (σε ένα σημείο βέβαια θυμίζει εντελώς Silent Hill και πάει το τσισάκι σύννεφο), και γενικά δένει ωραία σαν συνέχεια της ιστορίας. Στους fan της σειράς, και ειδικά σε όσους άρεσε το 7, ναι με τα μάτια κλειστά.
  5. sixamenos

    Red Dead Redemption 2 [PS4][Xbox One]

    Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη. Το άξιζε μόνο και μόνο για τον Arthur.
  6. Χθες τελείωσα (και πλατίνιασα) το Death Stranding. Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, και με αρκετά αργό ξεκίνημα για να σε βάλει στο ρυθμό του. Αν και καταλαβαίνω τι ήταν αυτό που αποθάρρυνε αρκετούς παίχτες, αυτό που εκτίμησα ήταν το σενάριο του (που όσο προχωράει βγάζει όλο και περισσότερο νόημα), την εξέλιξη των χαρακτήρων και πόσο πολύ προσπαθεί το παιχνίδι να σου περάσει την λογική πως δεν είσαι μόνος στα δύσκολα, οι άνθρωποι γύρω σου (ή τα connections όπως τα λέει) είναι εκεί για σένα. Πραγματικά εξαιρετικό με ακόμα καλύτερες ερμηνείες.
  7. sixamenos

    The Last of Us Part II [PS4]

    Το part 2 δεν είναι για όλους γιατί οι δημιουργοί του αποφάσισαν να πάνε με διαφορετική κατεύθυνση. Θα μπορούσαν να εφτιαχναν ένα δεύτερο LoU και να ήταν μια απο τα ίδια, ο κόσμος να χαιρόταν και να πιανόμασταν όλοι χέρι χέρι και να τραγουδούσαμε Kumbaya. Απο τη στιγμή όμως που αποφάσισαν (και προφανώς πήραν το ρίσκο) να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας, τότε δεν έγινε για όλους. Και στο τέλος της ημέρας, είναι το παιχνίδι και η ιστορία που ο/οι δημιουργός/οι ήθελαν να φτιάξουν. Plain and simple. Για τα νούμερα πωλήσεων πέραν των αρχικών πωλήσεων δεν έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο, οπότε άμα έχεις κάποια επίσημη πηγή με χαρά να την δώ. paraskevas.mp4
  8. sixamenos

    The Last of Us Part II [PS4]

    Συμφωνώ στο ότι σε αυτό το κομμάτι είναι σε αντίθεση (ή τουλάχιστον το παρουσιάζει πιο εύκολο) με το πρώτο μέρος. Βέβαια κάνοντας το δικηγόρο του διαβόλου, σίγουρα μιλάμε για ανθρώπους που έχουν μάθει να επιβιώνουν σκοτώνοντας clickers και hunters (διαβάζοντας το journal της ellie το βλέπεις) και πρακτικά στο περνάει σαν δεδομένο. Απλά να κλείσω πως σίγουρα έχει κάποια θεματα με κάποιες επιλογές κλπ (όπως και αρκετές άλλες ιστορίες στο χώρο της ψυχαγωγίας). Το θέμα είναι αν το τελικό impact που σου άφησε σε ικανοποίησε ή όχι. Όσοι το λάτρεψαν καλώς, όσοι το μίσησαν καλώς επίσης. Δεν είναι όλα για όλους, και αυτό είναι καλό. (αρκεί να μην συνεχιστεί αυτό που κάνουν κάποιοι εδώ και αμα διαφωνείς με την άποψη τους σε στήνουν στον τοίχο)
  9. sixamenos

    The Last of Us Part II [PS4]

    Κοίτα η όλη λογική δεν είναι τα 5 λεπτά. Είναι πως λόγω των αποφάσεων της για εκδίκηση, και βάζοντας αυτό σε απόλυτη προτεραιότητα πάνω από τους δικούς της ανθρώπους, αποφασίζει να φύγει, να τους απομακρύνει και να τραβήξει μόνη της το δρόμο αυτό. Και όσο για το ραβασάκι, δες όλο το context. Είναι απο το σοκ του τι έκανε και τι έγινε η ίδια. Σαφώς μπορούμε να αποδομήσουμε και να ευτελίσουμε την πλοκή παιχνιδιών και ταινιών με το να λέμε είναι απλά τα πράγματα και να στεκόμαστε μόνο στις πράξεις που έκαναν, αλλά για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο δημιουργός πρέπει να συνυπολογίσεις την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου αυτού τη στιγμή εκείνη. (και πάλι δεν στο λέω για να αλλάξεις γνώμη για το παιχνίδι, απλά για να είμαστε δίκαιοι).
  10. sixamenos

    The Last of Us Part II [PS4]

    Το σκέφτηκα και εγώ αυτό. Πρακτικά αν υπάρξει τρίτο μέρος, να κλείνει η ιστορία καταφέρνοντας να κάνουν οι Fireflies αυτό που ξεκίνησαν. Νομίζω πως θα δώσουν τώρα προτεραιότητα στην τηλεοπτική μεταφορά του Last of us. Μπορεί να είναι επιτυχημένο, αλλά μόνο σαν game. Εδώ έχουν την ευκαιρία να πάνε το brand σε ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα αναγνώρισης (που σίγουρα θα τους ασκήσει και μεγαλύτερη πίεση για την δομή της ιστορίας αν ποτέ υπάρξει part 3)
  11. sixamenos

    The Last of Us Part II [PS4]

    Με την ίδια λογική και το Players Choice ήταν στημένο. Πως ακριβώς; 2 Ημέρες πριν λήξει το Gamers Award η κατάσταση ήταν έτσι Εκεί λοιπόν ανέβασε το χαζό tweet ο Druckmann και είχε σαν αποτέλεσμα "κινητοποίησης" στο 4chan/reddit να ψηφίσουν το Ghost of Tsushima. (για παράδειγμα) Αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί πείραγμα ψηφοφορίας και αποτελεσμάτων; Το κρίνεις σωστό και πιο αξιόπιστο απο τα αποτελέσματα των κριτικών; Προφανώς και ο καθένας έχει τη δική του γνώμη, αλλά καταλαβαίνεις πως έχουμε φτάσει σε ακρότητες. Πλέον αυτό που επικρατεί δεν είναι "μου αρέσει ή όχι" ένα παιχνίδι, αλλά ¨αν δεν μου αρέσει, πρέπει να καεί". Οπότε ας αφήσουμε τα θέματα περι στημένων ψηφοφοριών, γιατί αν μπορούμε να κρίνουμε κάτι είναι πως η αντιμετώπιση του κόσμου έδειξε απλά το χειρότερο πρόσωπο της.
  12. sixamenos

    The Last of Us Part II [PS4]

    Όπως είχα πει στο παρελθόν, δέχομαι πως σε κάποιους δεν αρέσει το παιχνίδι ή ότι δεν τους έκανε κλικ. Απολύτως λογικό και σεβαστό. Αν κάποιοι επιμένουν ότι η ιστορία είναι κακογραμμένη, ή ότι δεν εχει λογική το τέλος κλπ, τους παρακαλώ να διαβάσουν το παρακάτω (θέλει χρόνο) για να καταλάβουν το πραγματικό βάθος πίσω από αυτό. https://www.reddit.com/r/thelastofus/comments/k6oudg/the_last_of_us_part_ii_ending_explained_a_purpose/?utm_medium=android_app&utm_source=share
  13. Χαίρομαι που ακόμα και σε ένα τέτοιο θέμα δεν διαλέγουμε στρατόπεδα, και δεν ακολουθούμε τη λογική "η εταιρία της οποίας αγόρασα την κονσόλα/ υπηρεσίες είναι καλύτερη απο την κονσόλα/ υπηρεσίες που εσύ διάλεξες". Για αυτό μας τρολάρουν οι PC Gamers τους κονσολάκηδες. Στο θέμα μας, και σαν κάτοχος και των δυο κονσολών προηγούμενης γενιάς πλέον (One X & Ps4 Pro), το μόνο που μπορώ να πω είναι ΜΑΚΑΡΙ να ανοίξουν τη βεντάλια με τις υπηρεσίες αυτές και οι δύο εταιρίες (αν το εκανε και η Nintendo θα ήταν καλά, αλλά δύσκολο) και να δώσουν στους gamers τη δυνατότητα να έχουν με μικρό κόστος την εμπειρία από όλο και περισσότερα games. Έαν και εφόσον μπορεί να δώσει κα παλιότερα παιχνίδια μέσω της πλατφόρμας αυτής (μπαστάρδεμα με το Ps Now Που σου δίνει δυνατότητα να παίζεις PS3 παιχνίδια Online) θα είναι μεγάλο συν. Τώρα για όσους ξεκίνησαν να λένε PS5 vs XBSX, παιδιά ξεκολλάτε. Πέραν του ότι είναι νωρίς και ακόμα οι κονσόλες έχουν να φάνε μπόλικα updates, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι άμα η μια βγάζει 2 FPS παραπάνω. Το θέμα είναι να τις χαρούν και να τις ευχαριστηθούν οι χρήστες και να δώσουν κάτι παραπάνω στο gaming σα μορφή ψυχαγωγίας. Μακάρι σε αυτή τη γενιά να μην είναι μονόπλευρα τα αποτελέσματα με πωλήσεις όπως στην προηγούμενη, γιατί τελικά ο gamer χάνει απο αυτό. Μόνο αν μια εταιρία νιώθει την ανάσα του ανταγωνιστή δίπλα της φροντίζει να αναβαθμίσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.
  14. Υπέροχα. Περισσότερος κόσμος να με αντιπαθήσει δηλαδή.
  • Δημιουργία νέου...