Προς το περιεχόμενο

paul_w810i

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    312
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με paul_w810i

  • Ημερομηνία γέννησης 21/02/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

paul_w810i's Achievements

  1. paul_w810i

    Samsung Galaxy Tab S3 με πρόβλημα (4/32)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 11:37 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται για επισκευή ή ανταλλακτικά. Ξαφνικά πάγωσε η οθόνη και δεν ανταποκρινόταν ενώ έκανε το ίδιο λίγα δευτερόλεπτα μετά από επανεκκίνηση. Δοκίμασα μέχρι φλασαρισμα μέσω odin, εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα όμως δε φαίνεται να το παθαίνει σε recovery mode. Μάλλον πρόβλημα στη μνήμη του, περισσότερες πληροφορίες δεν έχω. Εμφανισιακά σε πολύ καλή κατάσταση αφού χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά στο σπίτι για πολυμέσα και ως e-reader. Θα σταλεί με το κουτί του, το S Pen του αλλά χωρίς φορτιστή. Στέλνω παντού με αντικαταβολή. Specifications Οθόνη: 9.7" Αποθ. Χώρος: 32 GB Οπίσθια κάμερα: ✅ Βάρος: 429 g

    60 €

  2. Παιδια μια ερωτηση, εκανα την αιτηση 9 Φεβρουαριου στα Public και ακομη δεν εχω νεα. Δεν ειναι πολυς ο χρονος που εχει περασει; Ειναι εφικτο να τους πω ακυρο, παιρνω τα χαρτια που σας εδωσα και παω σε αλλο καταστημα μπας και ξεμπερδεψει η δουλεια σε διαστημα λιγων ημερων;
  3. Απο την εξυπηρετηση πελατων Public μου ειπαν οτι το mobile internet της Wind διακοπτεται χωρις επιβαρυνση οποιαδηποτε στιγμη πριν την ολοκληρωση των 24ων μηνων. Φυσικα οπως αναφερθηκε πανω θα ζητησω να το δω γραπτα στο συμβολαιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
  4. paul_w810i

    Αυτό είναι το OPPO Find 7

    Θα μου πεις ναυαρχιδα με 720ρ δε λεει. Οντως.
  5. paul_w810i

    Αυτό είναι το OPPO Find 7

    Το οτι βρισκω την 720ρ αναλυση σε 5.3" οθονη υπεραρκετη με κανει τρελο δηλαδη..
  6. Προσεξα οτι η το NT Kernel & System χρησιμοποιει περισσοτερο cpu οταν ανανεωνω ή φορτωνω σελιδες και φαινεται να ειναι αναλογο με το κολλημα που εμφανιζεται.
  7. Τα απενεργοποιησα ολα στον firefox και το προβλημα υπαρχει και με φρεσκια εγκατασταση οποιουδηποτε αλλου browser.
  8. εχω κανει τα παντα και το μονο που μου μενει ειναι το format απ' ο,τι φαινεται. απλα ανησυχω αν ειναι καποιο hardware προβλημα και δεν λυθει.
  9. Defrag θα του κανω σε λιγο αλλα για ας υποθεσουμε οτι δε θα δω διαφορα μετα το defrag, τι αλλο μπορει να φταιει; Απο χωρο εχω 4GB ελευθερα στο partition που εχω το λειτουργικο αλλα και παλαιοτερα ημουν παντα στο οριο να το γεμισω και δεν αντιμετωπιζα τετοιο προβλημα. edit: Εκανα defrag και το προβλημα παραμενει.
  10. Το θεμα ειναι ομως οτι αυτα τα προβληματα εχουν εδω και περιπου εναν μηνα, για τη δουλεια που τον θελω ειναι αρκετος, δε πολυπιστευω οτι δικαιολογειται η μετρια αποδοση του.
  11. Πολυ χρησιμες πληροφοριες, κατεβαζω το Crystal Disk Mark και θα κανονισω αργοτερα μια ανασυγκροτηση. Το format το αφηνω για τελευταια λυση μιας και θελει πολλη δουλεια να δω τι εχω για backup και τι οχι. Μια ερωτηση, καθε φορα που εγκαθιστουσα windows κατα την εγκατασταση ειχε επιλογη για format και γινοταν πολυ γρηγορα, υπαρχει αλλος πιο αποτελεσματικος τροπος; Ή ειναι το ιδιο πραγμα; Επισης με το Crystal Disk Mark πως βλεπω την ταχυτητα;
  12. Το οτι ειναι ταλαιπωρημενος ο σκληρος ειναι αληθεια αλλα θα μπορουσε οντως να προκαλει τετοιου ειδους προβληματα;
  • Δημιουργία νέου...