Προς το περιεχόμενο

manifesto_gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με manifesto_gr

  • Ημερομηνία γέννησης 23/12/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα/Σαντορίνη

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.961 προβολές προφίλ

manifesto_gr's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλημερα παιδια. Εχω ενα Macbook Pro 13" mid 2012. Εχει πανω 16gb ram και 256gb ssd και τρεχει τα sierra. Αγορασα χθες εναν ssd 480gb και εκανα clone του ειδη υπαρχον με το προγραμα superduper. Ενω ολα ειναι κομπλε,οταν αλλαζω το δισκο και κανει το boot, κολλαει λιγο πριν ολοκληρωθει η μπαρα με το μηλο. Το αφησα για καμια ωρα και ακομα δεν κανει τιποτα. Εκανα και clone με το CCC και παλλι τα ιδια. Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω να δουλεψει για να μη χρειαστει να κανω restore με maverick και να ξανακατεβαζω παλι τα παντα;
  2. Το κουμπακι του wifi ειναι γκρι?? Εαν ναι,εχει καει το τσιπακι και θελει επισκευη/αντικατασταση. Κλασσικο προβλημα με το τσιπακι του wifi στο 4s..
  3. Παρα πολυ καλη!!σευχαριστω πολυ!! Sent from my iPhone using Insomnia
  4. Ρε παιδες,μια γνωμη; Sent from my iPhone using Insomnia
  5. Παιδια,ποια εφαρμογη αξιζει να αγορασω για να κρυβω τις φωτογραφιες μου στο iphone4??Δε με απασχολει εαν ειναι free ήεαν πληρώσω.Απλα θελω γνωμες για την καλυτερη! Sent from my iPhone using Insomnia
  6. Τελικα αλλαξα pc,δεν το αναγνωριζε ουτε ο αλλος Η/Υ,παρολαυτα,το εθεσα dfu mode και μεσω itunes του εκανα το recovery το οποιο στο δευτερο pc δουλεψε μια χαρα..Πλεον,το iPhone το αναγνωριζουν και τα 2 pc!Οποτε για μενα το προβλημα λυθηκε!Σας ευχαριστω ολους!!Ευτυχως και με το icloud ειχα κανει backup οποτε,ολα κομπλε πλεον. Υ.Γ. Πως την επαθα?Περασα μεσω του source dmytro το usbhdd η καπως ετσι.Με το που το ανοιξα,το τηλεφωνο επαψε να εχει ανταποκριση με το itunes.Απλα το αναφερω!Σε περιπτωση που παθει καποιος το ιδιο..
  7. ναι αλλα πως μπορω να τα εξαφανισω απο το μενου τελειος?Την επαναφορα δεδομενων και ρυθμισεων δεν την ολοκληρωνει..Κολαει..Την επαναφορα ρυθμισεων,την εκανε μια χαρα παρολαυτα..Τι να πω..Εαν παω Γερμανο,λετε να παιχτει προβλημα που θα δουν το Cydia?Επισης,βρηκα αυτο http://www.iphone-sos.gr/ .Αξιζει να παω η τσαμπα τα χρηματα μου??
  8. Παίδες,κατάφερα,απο dfu να πάω σε recovery και απο κει,exit recovery.ολα καλά,το τηλεφωνο δουλευει και δεν έχω χάσει τίποτα.η σύνδεση βέβαια με pc ,ανύπαρκτη..οπότε πήγα να κανω f Restore απο της ρυθμίσεις τηλεφώνου.και εκεί που κανω επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων,μου βγάζει το σήματακι με τις κύκλικες γραμμές που σημαίνει,wait..και εκεί κολλάει..η γραμμές τρέχουν αλλα όσο και να το αφήσω,δεν έχει αποτέλεσμα.και τωρα το safari και το cydia,δεν ανοίγουν..θα με τρελαίνει!!πως να κανω αυτό το restore για factory 5.0.1??και να βγάλω και το cydia!!να το πάω στο Γερμανό?? Sent from my iPhone using Insomnia
  9. Την εκανα τη μ...α μου.. Εκανα restore,το itunes μου εβγαλε error 21,1603 και τωρα εχει κολλησει στο error 1600.Δουλευω με το iReb R5,εχω μπει σε recovery,εχω μπει σε DFU αλλα το καταραμενο 1600error ειναι ακομα εκει..(Προσπαθω να κανω restore ξανα σε 5.0.1).Εχει κανεις καμια γνωμη??
  10. Καλησπερα σε ολους.θελω να ζητησω τη βοηθεια σας.εδω και δυο μερες,συνδεω το iphone 4 (5.0.1) με το laptop μου (windows 7 64bit) και δε μου το αναγνωριζει..ουτε στον υπολογιστη μου,ουτε στο itunes,ουτε σαν υλικο προς εγκατασταση..δεν φορτιζει κλπ κλπ παντα στο λαπτοπ,διοι στην πριζα ειναι ολα οκ.ενα επανεηκαταστησει το itunes,αλλα τπτ..παρακαλω μια βοηθεια.σκεφτομαι να κανω hard restore το iphone αλλα χωρις backup,δεν το ρισκαρω!! (συγνωμη εαν δημοσιευσα σε λαθος πεδιο..) Sent from my iPhone using Insomnia
  11. manifesto_gr

    The official Nintendo DS topic

    Παιδια,εχω μια m3i zero την οποια δε χρησιμοποιω και τη δινω στα 15ε (την εχω flashαρει να παιζει στο νεοτερο λογισμικο).Εχει ομως προβλημα το καλωδιο με το οποιο γινεται το flashαρισμα.Εξου και η τιμη που τη δινω.Οποιος θελει,πμ.Btw,χθες πηρα το Pokemon Heart Gold.Πραγματικα πολυ καλο.Εχει φαση και το PokemonWalker..
  12. manifesto_gr

    The official Nokia "Nseries" topic

    Καλημερα και καλη χρονια σε ολους.Εχω και γω μια ερωτησουλα να κανω.Στο Ν85 μου εχει χαλαρωσει λιγο ο slide μηχανισμος.Λετε αν το παω σε κανα καταστημα Νοκια να μου το σφιξουν λιγακι (και τι μπορει να μου κοστισει)?Μπορω να το κανω μονος μου? Ευχαριστω προκαταβολικα!! Την αγαπη μου σε ολους/ολες!
  13. manifesto_gr

    Playstation 3 Topic v1

    Ωραια.Σευχαριστω πολυ!
  14. manifesto_gr

    Playstation 3 Topic v1

    Ρε παιδια,χθες απεκτησα ενα PS3(απο το site!! ) και θελω να ρωτησω 2 πραγματακια. 1)Θελω να αγορασω σκληρο.Μπορω να παρω το σκληρο (2.5inch Sata 5400PRM) απο καταστηματα υπολογιστων? 2)Αξιζει να παρω εξωτερικο ανεμιστηρακη?
  15. manifesto_gr

    The official Nintendo DS topic

    Εγω ρε παιδια αγορασα τη M3i Zero (Sakura) απο εδω game-play.gr.Εχει περασμενο το τελευταιο λογισμικο το οποιο δουλευει αψογα σε v1.4 DSi.Βεβαια ειχα παραγγειλει μεσο ενως φιλου αλλη μια M3i Zero οποτε μου εχει μεινει.Οποιος ενδιαφερεται..
  • Δημιουργία νέου...