Προς το περιεχόμενο

chrism4111

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    321
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με chrism4111

  • Ημερομηνία γέννησης 30/12/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Βολος

chrism4111's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

30

Φήμη

  1. Δες άμα θες και τo Corona SDK, γράφεις σε Lua που αν ξέρεις να γράφεις C# ή Javascript δεν νομίζω να σε δυσκολέψει. https://coronalabs.com/products/corona-sdk/
  2. Thnks για τον χρόνο σου, (και για το pen), Είχα φτιάξει καμιά δεκάρια helpers και για άλλες συσχετίσεις αλλά μάλλον θα γίνουν ένας. Προφανώς και ο helper που έγραψες κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω. (Είμαι νέος ακόμη στο handlebars). Thnks και πάλι.
  3. Παρακαλώ λίγο τα φώτα σας εδώ. Ας δούμε τώρα τι εννοώ Χρησιμοποιώ Handlebars για να ορίσω κάποια templates ή τελος πάντων κάποια partials κάποιων templates. Στην περίπτωση μου το datasource το οποίο εφαρμόζετε πάνω τους και εν τέλει να κάνει compile το handlebars το template είναι κάπως έτσι. $datasource = { offers: { 1: {id: 1, unit_id: 101}, 2: {id: 2, unit_id: 122} }, units: { 101: {id: 101, name: 'UNIT101'}, 122: {id: 122, name: 'UNIT122'} } }; Δυστηχώς δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω το datasource διότι έτσι μου το στέλνει ο Server και να το κάνω χειροκίνητα δεν θα έχει νόημα περισσότερο λόγο Performance. Οπότε και το πρόβλημα μου είναι το εξής: Στο template θέλω να εκτελέσω μια each στο offers και να έχω μέσω στοιχείων του offer πρόσβαση στο units object λίγο πολύ φαίνεται ότι τα δύο αυτά objects έχουν συσχέτιση μεταξύ τους. Ξέρω ότι μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση στο units με τον εξής τρόπο {{../units}} Αλλά δεν μπορώ να καλέσω δυναμικά κάποιο κλειδί του Object αυτού. Έχω προσπαθήσει να κάνω αυτό <ul> {{#each offers}} <li>{{../offers.[this.id].name}}</li> {{/each}} </ul> Αλλά για κάποιον περίεργο λόγο μου βγάζει error το handlebars. Ευχαριστώω
  4. Τώρα σοβαρά μιλάς? Υποστηρίζεις την άποψη να γίνουν οι πολίτες ρουφιάνοι (Άλλα 30 Χρόνια πίσω)?
  5. Συμφωνώ απόλυτα εκτός από το κομμάτι με την πειρατεία. (Δεν είμαι υπέρ της αυθεντικά Windows είχα πάντα) Γνώμη μου είναι ότι πλέων δεν μετράνε η πωλήσεις σε ένα λειτουργικό αλλά η εγκαταστάσεις (Είτε δωρεάν είτε με πληρωμή, αν είναι δωρεάν οι εγκαταστάσεις θα υπερδιπλασιαστούν ).
  6. ??????????????????????????? Ποιος μίλησε για άφεση αμαρτιών????? Μήπως το είπα και δεν το κατάλαβα??????? Σαν Έλληνες φίλε, είμαστε πολύ "Εγωιστές". Δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα "ΜΑΣ" αλλά αντιθέτως ασχολούμαστε με τα προβλήματα των γύρω μας μπας και νοιώσουμε καλύτερα επειδή εμείς είμαστε σε καλύτερη / πλεονεκτική θέση. Όταν η κατάσταση ανατρέπεται τότε νιώθεις ΜΑΛΑΚΑΣ (Και καλά κάνεις). Αλλά αυτό είναι ένα δικό σου προσωπικό πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να λύσεις μόνος σου, και όχι να αλλάξει το Σύστημα για να σε φέρει στην αρχική σου κατάσταση. *Την προσφορά αν αυτή υφίσταται πρέπει να την επιβραβεύεις. ** Και αν η Κυρία ( Microsoft ) αποφασίσει να κάνει την διανομή της Open Source και προφανώς δωρεάν πως θα νοιώθετε?
  7. Επιβράβευση για σένα είναι ότι στην επόμενη έκδοση δεν θα πληρώσεις τίποτα. Τι σε ενδιαφέρει? Αν και στον γείτονα τα δώσει δωρεάν? Εσύ την δουλειά σου θα την κάνεις? Το σκεπτικό αυτό είναι καθαρά σκεπτικό Ελλήνων το οποίο μας πήγε χρόνια πίσω.. Μπράβο και πάλι μπράβο.
  8. Έλα τώρα που είναι ωραία η PHP. Τι να πουν και η Ruby, Javascript και Python τότε! :)
  9. Μήπως θες κάτι τέτοιο? https://jsfiddle.net/490t09pr/ παίξε και λίγο με το background-position
  10. chrism4111

    MySQL Query

    Αυτό δεν βολεύει? SELECT t3.threadid, t3.outbid_threadid FROM `yourtable` as t3 WHERE t3.threadid NOT IN ( SELECT t2.outbid_threadid FROM `yourtable` as t1 INNER JOIN `yourtable` AS t2 ON t1.threadid = t2.outbid_threadid ) Όπως είπα και παραπάνω καθώς όπως είπε και ο Defacer θα πρέπει να ορίσεις indexes **** Διόρθωση Ποια πεδία δεν θες Duplicate και θες να είναι UNIQUE ξεκαθάρισέ το λίγο αυτό? Τέλος τώρα αφού δεν έχεις το ID λογικά μπορείς να βάλεις : PRIMARY_KEY (threadid, outbid) - UNIQUE (threadid) ή PRIMARY_KEY (threadid) - UNIQUE (threadid, outbid) Τι ενvoείς οτι δεν θες να λαμβάνεις σφάλμα για τα DUPLICATES Μήπως λες οτι αν είναι DUPLICATE μια εγγραφή στο INSERT να κάνει UPDATE? Πολύ γενικά νομίζω πως θα μπορούσες να κάνεις κάτι τέτοιο INSERT INTO `table` (threadid, outbid) VALUES (336,306) ON DUPLICATE KEY UPDATE outbid = 306; Το παραπάνω αν βρεί DUPLICATE αυτή την εγγραφή για οποιοδήποτε λόγo πήγαινε και κάνε UPDATE στην εγγραφή αυτήν που βρήκε DUPLICATE και κάνε το outbid = 306. Αν δε βρει DUPLICATE τότε κάνε κανονικά την εισαγωγή. Εαν κάνω λάθος για το παραπάνω διορθώστε με. Δεν θυμάμε καλά έχω καιρό να μπλεξω βαθιά με την SQL
  11. chrism4111

    MySQL Query

    Όπως λέει και ο Defacer φρόντισε να έχεις index σε όλα τα πεδία Αυτό που κατάλαβα και θα έκανα στην θέση σου : primary key - id auto increment unique_id_1 - threadid, outbid_threadid unique_id_2 - outbid_threadid Το id ίσως να χρειάζεται για άλλη συσχέτιση με κάποιον άλλον πίνακα. Αν δεν υπάρχει κάποια συσχέτιση τότε το id δεν έχει λόγο ύπαρξης.
  12. chrism4111

    MySQL Query

    Για δοκίμασε το παρακάτω: SELECT t3.id, t3.threadid, t3.outbid_threadid FROM `yourtable` as t3 WHERE t3.threadid NOT IN ( SELECT t2.outbid_threadid FROM `yourtable` as t1 INNER JOIN `yourtable` AS t2 ON t1.threadid = t2.outbid_threadid ) Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά νομίζω είμαι κοντά
  13. chrism4111

    Pop Up

    Στο jsfiddle πάτα Run ίσως να κρατάει το Instance το δικό μ Επίσης μήπως ο Chrome σου blockαρει τα Popup? Στο πρώτο Link χρησιμοποιώ τον κώδικα popup που έχεις επισυνάψει εσύ. Στο δεύτερο link έχω ένα άλλο που είναι Popup 500x500. Σε μένα δουλεύει.
  14. Chrome χρησιμοποιείς ? Πάτα όταν έχεις ανοιχτό τον Chrome τον συνδυασμό πλήκτρων ctrl + shift + n Θα ανοίξει μια νέα καρτέλα Ιδιοτικής περιήγησης. Κάνε εκεί τις δύο αναζητήσεις σου. Ποια είναι τα αποτελέσματα?
  15. chrism4111

    Pop Up

    Μα πως δεν δουλεύει??????????????? https://jsfiddle.net/821wc7vq/ Δες και αυτό https://jsfiddle.net/821wc7vq/3/
  • Δημιουργία νέου...