Προς το περιεχόμενο

yassan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    266
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με yassan

  • Ημερομηνία γέννησης 08/02/1963

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

yassan's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. καλησπέρα , εβαλα στο kodi 17 , το diamond build και τώρα δεν βρίσκω το σύστημα , για να εγκαταστήσω colossus και άλλα καλούδια. μπορέί να βοηθήσει κανείς ? καλησπέρα , εβαλα στο kodi 17 , το diamond build και τώρα δεν βρίσκω το σύστημα , για να εγκαταστήσω colossus και άλλα καλούδια. μπορέί να βοηθήσει κανείς ?
  2. καλησπέρα, εδώ και λίγες μέρες στο exodus, δεν μου βρίσκει καθόλου υπότιτλους. Ακόμα και επεισόδια που είχα δει πριν με υπότιτλους, τώρα μου λέει δεν υπάρχουν. (τσέκαρα στις ρυθμίσεις , όλα είναι σωστά ).
  3. καλησπέρα, μετά απο πολύ διάβασμα στο φόρουμ, μπερδεύτηκα. θέλω μια τιβι για το σαλόνι , απόσταση θέασης 3μέτρα. τιμή 650 εως 700 ευρώ, θα προτιμηθεί κατάστημα με άτοκες δόσεις. να είναι 4k και smart. έχω δει μια lg 49'' , αλλά μάλλον είναι IPS Panel. οπότε , ακούω προτάσεις....
  4. yassan

    Ψάχνω για...

    καλησπέρα , ψάχνω για οικονομική smart tv , ή σε προσφορά, γύρω στις 48 ίντσες. ε, να μην είναι και 4k ?
  5. yassan

    δωρεαν vpn

    οχι δεν θέλω για τόρρεντς. απλά θέλω να μπαίνω σε διαφορα site / παιχνίδια με διαφορετική IP.
  6. yassan

    δωρεαν vpn

    μέχρι σήμερα , δούλευα το cyberghost, αλλά ξαφνικά δεν έχει διαθέσιμους free servers. υπάρχει κάποιο αξιόπιστο free vpn, για γρήγορη αλλαγή διεύθυνσης IP και ανώνυμο σερφάρισμα ?
  7. ok, βάζω τα 7αρια στον 500 , ενεργοποίηση, μετά με το tool αναβάθμιση σε 10, και μετά , καθαρή εγκατάσταση. ευχαριστώ.
  8. καλησπέρα, φίλος έχει παλιο σκληρο 80άρι, με windows 7. θα αλλαχτεί με νέο 500άρι , και θέλει να αναβαθμιστεί στα windows 10. ποιά είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε ?
  9. καλησπέρα, θέλω να περάσω πολλά mp3 σε στικάκι και να τα κάνω αναπαραγωγή σε mp3 player. Με ποιό πρόγραμμα μπορώ να σταθεροποιήσω / ομαδοποιήσω την ένταση ώστε να μην έχω σκαμπανεβάσματα και ακραίες αυξομειώσεις ? Η αναπαραγωγή δεν θα γίνεται σε υπολογιστή. ευχαριστώ.
  10. yassan

    αλλαγή touch

    ευχαριστώ. έγινε σιγά σιγά, μέχρι που σταμάτησε εντελώς...
  11. yassan

    αλλαγή touch

    καλησπέρα, έχω ενα galaxy s4, στο οποίο η αφή δεν αποκρίνεται καθόλου. πέρασα το τελευταίο λογισμικό , και δεν πατιέται καν το πιν για να ανοίξει. πρέπει να πάω υποχρεωτικά σε αλλαγή οθόνης η αλλάζω μόνο το touch ?
  12. yassan

    Android Applications

    καλησπέρα, αλλάζω κινητό , και θέλω να μεταφέρω ορισμένες ρυθμίσεις / δεδομένα εφαρμογών. τι χρειάζομαι ?
  13. να ρωτήσω κι εγώ. μια κάρτα pci express 3.0 είναι συμβατή με κάρτα μητρική pci 2.0 ? υποθέτω ναι ?
  14. καλημέρα , 'εχω την Philips 220EW , και εδώ και 1-2 μήνες , μου έχει εμφανίσει πάνω δεξιά , κάτι πρασινίλες / κιτρινίλες μόνιμα. Με την πάροδο του χρόνου δε , μεγαλώνουν. Δεν είναι η κάρτα γραφικών , έχω τσεκάρει και με άλλη. Τί φταίει ?
  • Δημιουργία νέου...