Προς το περιεχόμενο

Par1s*

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    275
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Par1s*

  • Ημερομηνία γέννησης 03/08/1987

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μπουγάτσα, Αλοιφή, Φούιτ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.674 προβολές προφίλ

Par1s*'s Achievements

  1. Σκέφτομαι να πάω από Θεσσαλονίκη στη Σόφια, Βουλγαρία. Και ψάχνοντας πληροφορίες μπερδεύτηκα. Είναι υποχρεωτικά τα χιονολάστιχα στη Βουλγαρία; Μπορώ να οδηγώ με τα κανονικά λάστιχα αν έχω μαζί μου αλυσίδες; Και συμπληρωματικά σε αυτή την απορία 24-26 Δεκεμβρίου που είδα τον καιρό η πρόβλεψη είναι καθαρός 7 με 0 C. Οι πιθανότητες να χρειαστεί να τοποθετήσω αλυσίδες είναι μεγάλες; Δεν θα πάω σε χιονοδρομικό.
  2. Par1s*

    Εφορευτικη επιτροπη

    Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίρνουν άτομα που είναι εγγεγραμένα ως άνεργοι, να τους δώσουν κι από ένα ποσό για την δουλειά τους, 20 ευρώ ας πούμε το άτομο. Τον άλλον που έχει ένα ΣΚ ή μόνο μία Κυριακή βρήκαν να βάλουν; Για όποιον δεν πηγαίνει, η γνώμη μου είναι πως καλά κάνει αφού δεν θέλει. Δεν είναι σκλάβος.
  3. Λογικά έχει απαντηθεί κάπου στο παρελθόν, όμως σε 101 σελίδες είναι δύσκολο να βρω. Αξίζει να αγοράσω επαναγεμιζόμενες μεταλλικές κάψουλες, έχουν καλή ροή; Αν αξίζει, ποια είναι η πιο αξιόπιστη από τις τόσες διαφορετικές; Αν κάποιος έχει και χρησιμοποιεί θα με βοηθήσει πολύ ένα σύντομο review! Τελευταία αγόρασα κάποιες Lavazza σε κόκκινη συσκευασία και τις μισές τις πέταξα γιατί τις κατέστρεφε η μηχανή, λες και είχαν λάθος σχήμα και δεν μπορούσε να τις τρυπήσει.
  4. Par1s*

    εργασία στη wolt

    Όπως ακριβώς και οι ημεδαποί, δεν αλλάζει κάτι βάση υπηκοότητας. Δηλαδή είτε έχουν γίνει ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε έχουν προσληφθεί από κάποιο διαχειριστή στόλου.
  5. Όχι, έδωσα το nmax και πήρα sr gt 200. Το έκανα test drive και μου φάνηκαν πολύ καλύτερες οι αναρτήσεις του. Αφού το αγόρασα και έκανα αρκετά χλμ κατάλαβα πως τελικά ίσως ήταν ιδέα μου. Είναι καλύτερο, αλλά όχι τόσο πολύ. 2.9/100χλμ έκαιγε το nmax μέσα στην πόλη σταμάτα ξεκινά. Άνετα το πας και με λιγότερη κατανάλωση.
  6. Par1s*

    Εξοικονομώ κατ' οίκον

    Με αφορμή του εξοικονομώ θα κάνω πλήρη ανακαίνιση το σπίτι (Μονό τοίχοι θα μείνουν). Τραβάει πολύ όμως αυτό το πράγμα! Η αίτηση μου φαίνεται να είναι στο στάδιο 04.α Επιλογή Χρηματοδοτικού Σχήματος (Η επιλογή υποβολής αιτήματος για δανειοδότηση είναι προσωρινά μη ενεργή). Απλά περιμένουμε τώρα; Υπάρχει καμία εκτίμηση χρόνου;
  7. Par1s*

    Ζωή χωρίς αυτοκίνητο

    Σκέφτομαι σοβαρά να πουλήσω το δικό μου τώρα που έχει αξία ακόμα, καινούριο το πήρα το 13. Όσο πήγαινα στην δουλειά ήταν απαραίτητο, πλέον εργάζομαι από το σπίτι και έχω και μηχανάκι. 18 μήνες έχω κάνει μόνο 3000 χλμ, με το αμάξι. Έχει τύχει να το έχω στην ίδια θέση 20 μέρες! Δυσκολεύομαι να το πάρω απόφαση όμως γιατί είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
  8. Αυτό λέω, μπορεί πολύ απλά να μην έκαναν σωστά τη δουλειά τους και στην περίπτωση της ξαδερφης του θέματος.
  9. Μια πολύ απλή περίπτωση είναι να άλλαξε πάροχο και αυτόματα ο νέος πάροχος να έβαλε το δικό της όνομα. Στο δικό μου σπίτι πριν αλλάξω ο λογαριασμός ερχόταν στο όνομα του παππού μου. Μετά την αλλαγή έρχεται στο δικό μου όνομα, χωρίς να μου ζητήσουν διακαιολογιτικά ή ότιδήποτε.
  10. Par1s*

    Γνήσιο παρμπριζ Opel

    Το 2013 αγόρασα καινούριο το corsa d μου. Από το πρώτο ή δεύτερο έτος έχω ένα ράγισμα στο κέντρο σχεδόν του παρμπρίζ, διαμέτρου περίπου 1 εκατοστού. Ενώ όλα αυτά τα χρόνια πληρώνω θραύση κρυστάλλων δεν το έχω αλλάξει γιατί μου είχαν πει ή είχα διαβάσει πως σαν το εργοστασιακό δεν θα μπει. Πολύ πιθανόν να μην ισχύει. Να να το αλλάξω ή έχουν δίκιο σε αυτό που λένε;
  11. Το άτομο που κάνει καταγραφή έχει άδικο. Η διάταξη λέει να φέρει έγγραφο, δεν λέει έγχαρτο ή ψηφιακό. Αλληλοσυμπληρονωνται οι νόμοι, δεν ακυρώνει ο ένας τον άλλον. Δεν είναι θέμα οπτικής. Είναι πολύ απλό.
  12. Πήγα το επόμενο πρωί και την έσβησα. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω όσο κι αν είχα νευριάσει για το κόμπλεξ που έβγαλαν.
  13. Η μοναδική άλλη περίπτωση είναι να μην είχα δίπλωμα μαζί μου, ούτε wallet ούτε την φυσική κάρτα και να έγραψα εδώ ψέματα και να μην πήρα τηλέφωνο την αστυνομία όπως λέω ότι έκανα. Τώρα τι κερδίζω με αυτό δεν ξέρω. Ο μόνος λόγος που πόσταρα το γεγονός είναι πως γύρισα σπίτι μου 2κ30 το βράδυ και ένιωθα πως θέλω να το μοιραστώ. Δεν είναι κάτι που θα μου επηρεάσει την ζωή ακόμη κι αν πληρώσω 10€ που είναι το πρόστιμο. Η συμπεριφορά απέναντι μου από κάποιον άγνωστο χωρίς καμία αιτία είναι αυτό που με ενόχλησε.
  14. Δεν γνώριζα τι; Τις συνέπειες ποιας πράξης μου; Πήγα έκανα ένσταση όπου έγραψα αναλυτικά τι συνέβη και ζήτησα εγγραφή απάντηση, αν και δεν χρειάζεται να την ζητήσεις είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να απαντήσουν εγγράφως στην ένσταση. Θα δείξει. Αλλά το να μη μου την σβήσουν δεν νομίζω ότι έχει και πολλές πιθανότητες. Δεν γράφει "Δεν έφερε άδεια οδήγησης", αλλά "Δεν έφερε άδεια οδήγησης (πρωτότυπη)". Προφανώς και δεν ήμουν προετοιμασμενος για κάτι τόσο παράλογο, αν συνέβαινε σήμερα θα ζητούσα να έρθει περιπολικό.
  • Δημιουργία νέου...