Προς το περιεχόμενο

macabre_sunsets

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.025
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με macabre_sunsets

  • Ημερομηνία γέννησης 23/10/1984

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.macabre-sunsets.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

macabre_sunsets's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

152

Φήμη

  1. Αυτό που ψάχνεις νομίζω λέγεται "Masonry grid".
  2. macabre_sunsets

    Μικρό έπιπλο ράφι/ντουλάπι

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/02/2024 02:12 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το εικονιζόμενο έπιπλο στα 15€. Οι διαστάσεις που φαίνονται στην αντίστοιχη εικόνα ενδέχεται να έχουν κάποιες αποκλίσεις (±1cm). Η αρχική μορφή του επίπλου φαίνεται στην αντίστοιχη εικόνα, αλλά έχει κοπεί το επάνω μέρος ώστε να λάβει την τρέχουσα μορφή του. Δεν περιλαμβάνονται τα ροδάκια. Χρώμα: Οξιά Υλικό: Μελαμίνη Πάχος: 15mm Χέρι-χέρι μόνο, ώστε να το ελέγξετε από κοντά πριν την παραλαβή. Περιοχή Αργυρούπολη, Αθήνα.

    15 €

  3. Ας ελπίσουμε να βγει καλός! Ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια.
  4. Δεν το είχα δει, οπότε παίρνει και αυτός υποψηφιότητα. Σχετικά με τα συμβατά μελάνια, για ποιό λόγο; Δεν αποδίδουν καλά ή κολλάνε το μηχάνημα; Γενικά πάντα έπαιρνα γνήσια μελάνια, εκτός από την τελευταία φορά, εδώ και μερικούς μήνες. Δεν ξέρω αν φταίει αυτό κι όλας για το ότι εμφάνισε πρόβλημα ο εκτυπωτής.
  5. Έχοντας αυτό κατά νου, κοιτάω κάπως πιο ακριβά (για τα δικά μου δεδομένα) μοντέλα με την ελπίδα να αντέξουν στο χρόνο όσο γίνεται. Δυστυχώς η μπροστινή τροφοδοσία είναι μονόδρομος, καθώς εκεί που βρίσκεται ο εκτυπωτής δεν βολεύει και ίσως δεν χωράει και σε ύψος το να μπαίνουν τα χαρτιά στο πίσω μέρος. Όσον αφορά τις λύσεις ink tank, δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Απλά τους σκέφτόμουν με την λογική τι να πάρω έναν εκτυπωτή με 100€ και τα μελάνια του να έχουν άλλα 100€, τι να πάρω έναν ink tank με 200€. Οπότε long term να είναι πιο οικονομικός ο ink tank. Οι laser εκτυπωτές έχουν, δυστυχώς, απορριφθεί λόγω κόστους, αλλιώς νομίζω ότι θα ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο PIXMA TS8350 απορρίπτεται λόγω τροφοδοσίας χαρτιού, ο MAXIFY MB5150 απορρίπτεται λόγω ύψους ενώ ο Epson XP-6000 φαίνεται να είναι η επικρατέστερη επιλογή για τώρα. Είχα πάρει τον HP 6830 και μου χάλασε νομίζω στα 3 χρόνια, πρόβλημα με το printhead. Έπειτα από επικοινωνία με την HP, μου έστειλαν άλλο ο οποίος έπαιζε μέχρι τώρα, γύρω στα 4-5 χρόνια. Οι καινούριοι εκτυπωτές είναι όντως τόσο "αναλώσιμοι"; Για τον HP OfficeJet Pro 8022e έχετε κάποια γνώμη; Σαν "ποιότητα" μάλλον είναι πιο κάτω από τις προτάσεις σας, αλλά καλύπτει τις "απαιτήσεις" μου (ethernet, εκτύπωση διπλής όψης, feeder μπροστά) και με το cashback της HP βγαίνει αρκετά πιο κάτω από το budget μου - λογικά τα υπόλοιπα χρήματα θα γίνουν μελάνια.
  6. Καλησπέρα, Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για αγορά πολυμηχανήματος για απλή, οικιακή χρήση, για να αντικατασταθεί το υπάρχων (HP OfficeJet 6830). Οι εκτυπώσεις κατά μέσο όρο θα είναι λίγες σελίδες ανά εβδομάδα (ίσως λιγότερες από 10) και κυρίως ασπρόμαυρες. Παρόλα αυτά, θα ήθελα έγχρωμο εκτυπωτή γιατί χρειάζονται και οι έγχρωμες εκτυπώσεις μια στο τόσο. Από "απαιτήσεις" θέλω η τροφοδοσία του χαρτιού να είναι στο μπροστινό μέρος του εκτυπωτή και να μπορεί να δεχτεί αρκετές σελίδες καθώς επίσης και να έχει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Από συνδεσιμότητα σίγουρα WiFi και θα ήταν ένα plus το ethernet, αν και βλέπω ότι ανεβαίνουν αρκετά οι τιμές με αυτό. Όσον αφορά την ποιότητα των εκτυπώσεων, δεν με ενδιαφέρει να είναι κορυφαία αλλά να μην είναι και χάλια (κυρίως για τις έγχρωμες εκτυπώσεις). Ο εκτυπωτής θα μένει μόνιμα ανοιχτός, οπότε καλό θα είναι να έχει κάποιο sleep mode (αν δεν έχουν όλοι έτσι κι αλλιώς). Από διάφορα που διαβάζω, πολλοί αναφέρουν ότι οι Eco/Ink tank εκτυπωτές έχουν χαμηλό κόστος μελανιών και έχω αρχίσει να κοιτάω κάποιους. Αξίζει η αγορά ενός τέτοιου εκτυπωτή; Εκτός από το κόστος των μελανιών έχουν κάποια άλλα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα συγκριτικά με τους εκτυπωτές με τα cartridges; Όσον αφορά τους laser εκτυπωτές, βλέπω ότι οι έγχρωμοι είναι ακριβοί και δεν θέλω να πάρω κάποιον ασπρόμαυρο μόνο. Το budget μου είναι γύρω στα 150€, ίσως και λίγο παραπάνω, με σκοπό το μηχάνημα που θα αγοραστεί να μπορέσει να αντέξει για κάμποσα χρόνια.
  7. Ειδικός στις αντοχές δεν είμαι αλλά δεν πιστεύω ότι είναι επίφοβο, τουλάχιστον όχι με "απλή", καθημερινή χρήση. Εξαρτάται βέβαια και από άλλους παράγοντες όπως την ποιότητα της προέκτασης, την παλαιότητά της, την κατάστασή της, πόσο την προσέχουμε (πχ/ μην την κλωτσάνε/χτυπάνε τα παιδιά συνέχεια), κλπ.
  8. Αν δοκιμάσεις να την "φας" λίγο;
  9. macabre_sunsets

    Πρώτο αυτοκίνητο

    Μπορεί να εκδοθεί "Σήμα κυκλοφορίας εντός δακτυλίου" οπότε και να κυκλοφορεί ελεύθερα. Δεν γνωρίζω βέβαια αν αυτό είναι υποχρωτικό για όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν εντός των ορίων του ή είναι κάποιο επιπλέον "χαρτί".
  10. macabre_sunsets

    Πρώτο αυτοκίνητο

    Μπορεί να μπει στο δακτύλιο και το Mild hybrid.
  11. Δεν θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα αν έχεις τόσο τη ζώνη του αυτοκινήτου όσο και τον ιμάντα. Προσφέρει κάποια (ουσιαστική αλλά και ψυχολογική) σταθερότητα παραπάνω ο ιμάντας, ειδικά αν μπορέσεις να τον σφίξεις αρκετά, αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να μπουν 2 ανά κάθισμα.
  12. CCleaner Pro 1€ για 1 χρόνο με τη χρήση του κουπονιού CCP01D-H61A-118W. Το κουπόνι το είχα βάλει και σε άλλο θέμα υποθέτοντας πως είναι μιας χρήσης. Όμως, παρόλο που κάποιο μέλος ανέφερε ότι το χρησιμοποιήσε βλέπω πως είναι ακόμα ενεργή η προσφορά. Ελπίζοντας να μπορέσουν να το χρησιμοποιήσουν και άλλοι, το παραθέτω και εδώ.
  13. CCleaner Pro 1€ για 1 χρόνο με τη χρήση του κουπονιού CCP01D-H61A-118W. Υποθέτω ότι το κουπόνι θα είναι για μια χρήση, οπότε όποιος το χρησιμοποιήσει ας το αναφέρει.
  14. Όπως είναι τώρα, βρίσκονται σε Hyundai Tucson 2022. Τα 2 Peg Perego μαζί με ένα απλό αυγό (από καρότσι, χωρίς βάση) χώραγαν τόσο σε Ford Fiesta 2018 όσο και στο Tucson (πάντα με Isofix). Δεν νομίζω πως είχαν ιδιαίτερη διαφορά, οπότε ίσως τα 3 καθίσματα να χωράγαν και στο Fiesta, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.
  • Δημιουργία νέου...