Προς το περιεχόμενο

doupiaki_ole

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    105
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με doupiaki_ole

  • Ημερομηνία γέννησης 13/05/1987

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Καστοριά
  • Ενδιαφέροντα
    Αυτοκίνητα
  • Απασχόληση
    Φοιτητής

doupiaki_ole's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. doupiaki_ole

    overclocking E4500

    Μαλλον ειναι απο μητρικη! ειδα στο μανουαλ μεγιστο memory clock 266. αν ομως βαλω τη μνημη λιγοτερο απο 1:1 τραβαει κολληματα. Ευχαριστω παντως για την προθημεια σου! Να 'σαι καλα.
  2. doupiaki_ole

    overclocking E4500

    Θα το δοκιμασω! Ευχαριστω πολυ!
  3. doupiaki_ole

    overclocking E4500

    Στο 261 οχι αλλα ακριβως πανω απο 266 εχω προβλημα (αν και πανω στα 261 βγαζει μπλε οθονη κατα τη διαρκεια του στρεσαρισματος)
  4. doupiaki_ole

    overclocking E4500

    Τωρα ανοιγει το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ανεβω πανω απο 260 με 200 που ειναι εργοστασιακο.
  5. παιζει το τροφοδοτικο να ειναι μουφα??? διαβασα και θεματα σαν την μητρικη μου
  6. Καλησπερα Λοιπον εχω το εξης συστημα. cpu: Intel E4500 mobo:GIGABYTE GA-945P-S3 ram: 1x2GB Apacer pc-5300 667Mhz, 1x 1GB Twinmos pc-5300 667Mhz cooler: coolermaster hyper 212 evo gpu: GIGABYTE Geforce GTX650 και PSU: nod psu-002 550w (μουφα το ξερω) Ξεκινησα να κανω overclocking πριν απο λιγες ημερες. Διαβασα τον οδηγo: οδηγος overclocking για core 2 Duo & Quad cpus. Εψαξα και στο φορουμ για προηγουμενα θεματα για τον επεξεργαστη μου και για τη μητρικη μου για overclocking. To προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ξεπερασω τα 260 bus speed.Να πω οτι εχω κλειδωμενο πολλαπλασιαστη στα x11. Ανεβασα τo vcore Μεχρι 1,49. Η intel δινει μεχρι 1,5. Τσιμπισα και το ΝΒ overvoltage μεχρι +0,2. Το ram multiplier το αλλαζω ωστε η ram να μην ξεπερασουν τα 667Mhz. Tα CAS τα εχω 5-5-5-15 και refresh rate 15,κατι. Ομως το pc δεν λεει να στρωσει. Τι εννοω;;; Αν μπορεσει και μπει στα windows και δεν κολλησει, τρεχοντας το prime95 πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση (αν δεν κολλησει και στην μπλε οθονη). Βλεπω ομως οτι στο φορουμ καποιοι ανεβαινουν μεχρι 3,2 και 3,4 με ιδιο cpu. Επισης σε αλλα θεματα του φορουμ με την ιδια mobo με αλλο επεξεργαστη βλεπω μεγαλη αυξηση του bus speed. Διαβασα κιολας καποιο μελος ελεγε οτι πιανει ανετα μεχρι 333 bus speed με μικροτερο πολλαπλασιαστη (ο δικος μου οπως ειπα ειναι κλειδωμενος οποτε και 300 καλα θα ημουν). Να αναφερω οτι οταν ξεκινησα ειχα ενα θεμα με το BIOS και δεν με αφηνε να κανω o/c (στην επανεκκινηση γυριζε στις αρχικες ρυθμισεις εστω και με ελαχιστη αυξηση του fsb). Εβαλα ενα πιο παλιο και εστρωσε. Να φταει το BIOS, το τροφοδοτικο ειναι μεγαλη πατατα η να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο 3 φορες οπως λεει και ο οδηγος για πατατες cpu;;; Ευχαριστω.
  7. Καλησπερα Λοιπον εχω το εξης συστημα. cpu: Intel E4500 mobo:GIGABYTE GA-945P-S3 ram: 1x2GB Apacer pc-5300 667Mhz, 1x 1GB Twinmos pc-5300 667Mhz cooler: coolermaster hyper 212 evo gpu: GIGABYTE Geforce GTX650 και PSU: nod psu-002 550w (μουφα το ξερω) Ξεκινησα να κανω overclocking πριν απο λιγες ημερες. Διαβασα τον οδηγo: οδηγος overclocking για core 2 Duo & Quad cpus. Εψαξα και στο φορουμ για προηγουμενα θεματα για τον επεξεργαστη μου και για τη μητρικη μου για overclocking. To προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ξεπερασω τα 260 bus speed.Να πω οτι εχω κλειδωμενο πολλαπλασιαστη στα x11. Ανεβασα τo vcore Μεχρι 1,49. Η intel δινει μεχρι 1,5. Τσιμπισα και το ΝΒ overvoltage μεχρι +0,2. Το ram multiplier το αλλαζω ωστε η ram να μην ξεπερασουν τα 667Mhz. Tα CAS τα εχω 5-5-5-15 και refresh rate 15,κατι. Ομως το pc δεν λεει να στρωσει. Τι εννοω;;; Αν μπορεσει και μπει στα windows και δεν κολλησει, τρεχοντας το prime95 πεταει μπλε οθονη και κανει επανεκκινηση (αν δεν κολλησει και στην μπλε οθονη). Βλεπω ομως οτι στο φορουμ καποιοι ανεβαινουν μεχρι 3,2 και 3,4 με ιδιο cpu. Επισης σε αλλα θεματα του φορουμ με την ιδια mobo με αλλο επεξεργαστη βλεπω μεγαλη αυξηση του bus speed. Διαβασα κιολας καποιο μελος ελεγε οτι πιανει ανετα μεχρι 333 bus speed με μικροτερο πολλαπλασιαστη (ο δικος μου οπως ειπα ειναι κλειδωμενος οποτε και 300 καλα θα ημουν). Να αναφερω οτι οταν ξεκινησα ειχα ενα θεμα με το BIOS και δεν με αφηνε να κανω o/c (στην επανεκκινηση γυριζε στις αρχικες ρυθμισεις εστω και με ελαχιστη αυξηση του fsb). Εβαλα ενα πιο παλιο και εστρωσε. Να φταει το BIOS, το τροφοδοτικο ειναι μεγαλη πατατα η να βαρεσω το κεφαλι μου στον τοιχο 3 φορες οπως λεει και ο οδηγος για πατατες cpu;;; Ευχαριστω.
  8. Αρα δεν υπαρχει περιπτωση για clockαρισμα????? Σαλταρα τωρα! Τζαμπα και τα φραγκα για την ψυκτρα... Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου και την υπομονη σου! To βρηκα!!!! Εφταιγε το BIOS version. Ειχα στην αρχη το FE. Εβαλα το FFf και τπτ. Τωρα εβαλα το ενα προηγουμενο και απο τα 2 το FD και ολα κομπλε! Σε ευχαριστω και παλι ομως για τη βοηθεια και την υπομονη σου.
  9. 945P ειναι. Εκανα και αυτα που μου ειπες. Να βαλω κανα πιο παλιο BIOS? Για το CPU Clock Ratio γραφει στο manual μητρικης: This item will show up when you install a processor which supports this function. Παιζει ο CPU μου να μη σηκωνει overclocking? Να ειναι με καποιο τροπο κλειδωμενος???
  10. To BIOS σημερα το ενημερωσα. Οι αλλες 2 επιλογες του robust graphic booster ειναι fast και turbo. Δεν εχει ενσωματομενη καρτα γραφικων.
  11. Ρυθμισεις BIOS Site: http://imageshack.us/g/547/img20121230233829.jpg/">BIOS
  12. Παλι τα ιδια! Ανοιγει και κολλαει στο σημειο που κανει τεστ τη ραμ! Χωρις ομως να κανει το τεστ. Μηπως το No-Execute Memory Protect να το εχω Enable για να μη κανει ελεγχο τις RAM??? To δοκιμασα και αυτο και τιποτα. Κολλησε στην αρχη, αναβοσβησε η οθονη, ανοιξε αλλα ειναι με τις αρχικες ρυθμισεις? Να πεταξω τον υπολογιστη απο το μπαλκονι? Κριμα να τον φαει κανεις στο κεφαλι... ΥΓ ο πολλαπλασιαστης για το CPU δεν εμφανιζεται παλι. Ο πολλαπλασιαστης που ανεφερα ηταν για τις RAM. Θελεις να βγαλω φωτος απο BIOS να ανεβασω μηπως εχω κατι λαθος?
  13. Δηλαδη να ριξω τον πολλαπλασιαστη τους ωστε να ειναι στα 533 η και χαμηλοτερα. Ευχαριστω πολυ! Θα δοκιμασω και θα σου πω.
  14. Καλα δεν περιμενα τοσο γρηγορη απαντηση. Δεν παιζεστε εδω! Πατησα και CTRL +F1 και δεν το εμφανιζει. Ειναι σταθερα το CPU host frequency στο 210x11. Οι μνημες ειναι στα 667 και με το multiplier τις κραταω λιγο λιγοτερο αν και δοκιμασα και λιγο περισσοτερο. Ναι εβαλα και τις υπολοιπες ρυθμισεις που αναφερεις. Αν και στο στο PCI μου βγαζει 32 αντι 33. Στα 5ΜΗz αυξηση ανοιγει. Στα 10ΜΗz οχι δεν μπουταρει!
  • Δημιουργία νέου...