Προς το περιεχόμενο

dumakos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    108
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dumakos

  • Ημερομηνία γέννησης 28/07/1974

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.998 προβολές προφίλ

dumakos's Achievements

  1. Ρε παίδες, εγώ είμαι στην ΔΕΗ από αρχές Ιανουαρίου στο αέριο, αλλά ακόμη δεν μου έχει εκδοθεί λογαριασμός οπότε δεν μπορώ να πάρω την προσφορά. Τι πρέπει να κάνω για να το τρέξω μπας και προλάβω?
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/02/2024 07:06 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    1. Εκρού μίνι φούστα, μάρκας Abercrombie & Fitch, με δανδέλα το εξωτερικό ύφασμα και βαμβακερή φόδρα εσωτερικά. Λάστιχο στη μέση. Το μήκος από το ξεκίνημα του λάστιχου μέχρι το τελείωμα της δανδέλας είναι 35cm. Το νούμερο είναι XS. Τιμή=13€ 2. Ανδρική (ή και unisex), λεπτής πλέξης μπλούζα, μάρκας H&M. Ακανόνιστα μπλε, μπορντώ και γκρι σχέδια σε μαύρο φόντο. Το νουμερο της είναι M. Σε πολύ καλή κατάσταση Τιμή=8€ 3. Παντελόνι Zara, μαύρο, σε φαρδιά & ίσια γραμμή, με τσέπες. Size M. Μήκος ζωνάρι με τελείωμα 100cm και καβάλο με τελείωμα 83cm. Τιμή=13€ 4. Πουκάμισο καρώ, μάρκας Hollister. Unisex, όχι μόνο γυναικείο. 100% βαμβακερό. Το μήκος από τον ώμο μέχρι το μακρύτερο σημείο του κάτω μέρους (το τελείωμα των κουμπιών), είναι 60cm. Size M. Τιμή=13€ 5. Σετ 2 βαμβακερών τεμαχίων μάρκας HOLLISTER. Το μπλουζάκι έχει ροζ-σομόν χρώμα, με λευκή δανδέλα στο μπούστο και είναι Μ νούμερο. Το σορτάκι είναι χρώματος μολυβί και XS νούμερο. Τιμή σετ=15€ 6. Σορτσάκι Λευκό, μάρκας Karl Lagerfeld, νούμερο 25 ή αλλιώς XS, με χαριτωμένες λεπτομέρειες (μία μπροστά-παγωτό και μια στο πίσω μέρος-γυαλιά) και ρεβέρ (προαιρετικά). Έχει ένα μικρό σημαδάκι στο πίσω αριστερό μπατζάκι. Λόγω μεγέθους, κατάλληλο όχι μόνο για γυναίκες αλλά και για κορίτσια μικρότερης ηλικίας. Τιμή=13€ 7. Πλεκτό, ιριδίζον (ασημί ίνες), φόρεμα Guess. Από 46% μαλλί. Γράφει size L αλλά ουσιαστικά είναι M. Κάνει για κάποια που είναι 1,60cm, 58 κιλά, και έχει στήθος 75-80B/C. Από το τελείωμα της τιράντας μέχρι το τελείωμα του φορέματος, το μήκος είναι 70cm. Τιμή=20€ Μπορεί να γίνει αγορά μεμονωμένων κομματιών, δεν τα πουλάω σετ απαραίτητα. Αποστολή μέσω box now. Στους ενδιαφερόμενους μπορώ να στείλω περισσότερες φωτογραφίες.

    13 €

  3. Εγώ πάλι πήγα στο benefit από ζενίθ στις 8 Ιανουαρίου και ακόμα δεν έχει έρθει λογαριασμός,και χωρίς αυτόν δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο mydei για να πάρω δώρο το ant1+. Τι να κάνω?
  4. @infin1tyGR @Starback @Dinoel Σας ευχαριστώ Δλδ παίρνω τηλέφωνο, τους λέω να μου το αλλάξουν ,ενεργοποιώ το DCHP ,επανεκκίνηση και τέλος. Ότι συσκευές είναι συνδεδεμένες ήδη ,παραμένουν χωρίς θέμα(και είναι πάρα πολλές) Την διαχείριση του wifi την κάνει ήδη το tp-link
  5. Καλημέρα σε όλους Να ρωτήσω κάτι. Εχω ενα tp-link σε DMZ πάνω στο 611και δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Για να κάνω bridge που όπως λέτε είναι καλύτερα ποια είναι η διαδικασία(εκτός από το τηλέφωνο στην HCN)?
  6. Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Έχει κανείς πρόβλημα με εγγραφή στο myelin? Μου είπαν να κάνω σύνδεση μόλις βγει ο λογαριασμός Ο λογαριασμός βγήκε εδώ και 5 μέρες και ακόμα Μου βγάζει μνμ λάθους. Και mail έστειλα και τηλέφωνο πήρα αλλά τπτ. Ιδέα κανείς?
  7. Αποκατασταθηκε χθες βράδυ η επικοινωνία. Έστειλε και δεδομένα μέσω του rover.
  8. Εγώ πάντως που έκανα στην ελιν 3/1 μου έστειλαν την επόμενη τα συμβόλαια τα υπέγραψα μέσω gov τα έστειλα απευθείας πίσω και σήμερα ήρθε μνμ ότι από 6/1 είμαι πελάτης τους. Ταχύτατοι
  9. Να ρωτήσω λίγο. Για να κάνω αίτηση στην ΔΕΗ πρέπει να πάω σε κατάστημα ή μπορώ και μέσω web? Στην σελίδα τους δεν βρήκα κάτι εκτός από τηλέφωνα και κατάστημα.
  10. Εμένα πάντως Θεσσαλονίκη σε 3 μέρες την έφεραν. Αφού δεν το πίστευα με τόσα που είχα ακούσει για καθυστερήσεις.
  11. Οπότε με βλέπω για Δεή.Εκλεισα ραντεβού για να κάνω την αλλαγή. Γενικώς με την Ζενίθ δεν ξαναμπλέκω.Την είχα βγάλει τζάμπα για 2 χρόνια και μετά με ξεσκίσανε. Φταίω και εγώ φυσικά που τους πίστεψα.
  12. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το έχω δει το excel και δεν κατάλαβα και πολλά για να πω την αλήθεια . Και γω στην αρχή για Δεη έλεγα αλλά μετά είδα της Ελίν που έλεγε για dual energy και έκπτωση και αναρωτιόμουν αν συμφέρει περισσότερο.
  13. Καλησπέρα σε όλους Μια μικρή βοήθεια γιατί έχω χαθεί στην μετάφραση. Είμαι στην Ζενιθ με ρεύμα και αέριο. Έφυγα από το ρεύμα γιατί πήγα σε σταθερό της Ελιν που είναι πιο φθηνό και η κατανάλωση που έχω είναι περίπου στις 220 κιλοβατώρες και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τώρα είναι η σειρά του αερίου. Σας επισυνάπτω τους περσινους λογαριασμούς με τις υψηλές καταναλώσεις για να μου πείτε και σεις τι είναι συμφέρον. Το πρόγραμμα που είχα ήταν σταθερό Με συμφέρει να μεταφέρω και το αέριο στην Ελίν (gas on!home easy)για να επωφεληθώ από το dual energy? Ευχαριστώ
  14. Εγώ αυτό που βλέπω εδώ και διαβάζω στο forum, είναι ότι όταν κάνει καμία τρανταχτη προσφορά (τελευταία το air fryer της xiaomi) ξεχνάτε και τα 0.50 και την αργοπορία στις εκτελέσεις των παραγγελιών. Οπότε ή οι μισοί λέτε ψέματα ή οι άλλοι μισοί δεν λέτε την αλήθεια.
  • Δημιουργία νέου...