Προς το περιεχόμενο

epsilon753

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    508
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με epsilon753

  • Ημερομηνία γέννησης 21/03/1984

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.806 προβολές προφίλ

epsilon753's Achievements

  1. Μια γρήγορη ενημέρωση πριν το Starfield για όσους δεν έχουν Game Pass ή δεν πρόλαβαν τις 3μηνες Live Gold από eneba που πλέον έχουν ανέβει στην τιμή. Στο eneba αυτή τη στιγμή έχουν κόστος 8.3 ευρώ, εμείς θα πάρουμε με 6.3 ευρώ. Θα κερδίσουμε άρα 2 Χ 12 = 24 ευρώ συγκριτικά με eneba. Ίσως και κάτι παραπάνω λόγω χαμηλότερων fees. Βάζουμε 36 μήνες Gold από gameseal.com χρησιμοποιώντας 3μηνες Global και μετατρέπουμε το 36μηνο σε 25αρι Game Pass Ultimate κανονικά με 15 ευρώ από το λογαριασμό μας. Σύνολο περίπου 95 ευρώ. Δηλαδή παίρνουμε Ultimate συνδρομή με 3.8 ευρώ το μήνα Μέσος όρος κόστους της τρίμηνης Live Gold την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι 6.3 ευρώ Λοιπόν δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες: - ΔΕΝ χρειάζεται VPN αφού αγοράζουμε global κάρτες και τις βάζουμε κανονικά στο λογαριασμό μας - Το gameseal επιτρέπει την αγορά 3 τρίμηνων καρτών σε κάθε παραγγελία άρα = 9 μήνες. Θα χρειαστούμε 4 παραγγελίες. 4 Χ 9 = 36 μήνες. Το συγκεκριμένο site από ότι βλέπω βάζει χρέωση σε Πολωνία - EE. Η αποστολή της παραγγελίας είναι άμεση με paypal. - Αυτή τη στιγμή έχει τιμή 7 ευρώ και με τον κωδικό AKS12SEPTEMBER αφαιρεί 12% και πάει στα 6.15. Μαζί με τα fees βγαίνει τελική τιμή στα 20 ευρώ - Αφου πάρουμε τις πρώτες 3 τρίμηνες. Μπορούμε να επαναλάβουμε την παραγγελία με τον κωδικό SCHOOLBACK που αφαιρεί 8% (ο προηγούμενος κωδικός του 12% λειτουργεί μόνο μια φορά - άρα συνολικά αγοράζουμε τους 6μηνες με έκπτωση 12+8/2=10% έκπτωση, οπότε και προκύπτει η τιμή 6.3 ευρώ) οπότε πάλι περίπου στα 20 ευρώ βγαίνει - Άρα μέχρι τώρα έχουμε πάρει 18 μήνες με 40 ευρώ (μέσω paypal πάντα) - Σε αυτό το σημείο εμφανίστηκε σε εμένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν θα αντιμετωπίσετε και εσείς. Στην τρίτη παραγγελία που ήθελα να βάλω τα fees ανέβαιναν από 1 ευρώ στα 8.5 (προφανώς για προστασία από abuse και μεταπώληση των καρτών). - Έβαλα άλλες δυο παραγγελίες από διαφορετικό λογαριασμό και paypal (της συζύγου στην περίπτωση μου) με χρήση ξανά των εκπτωτικών κωδικών και πήρα άλλους 18 μήνες με 40 ευρώ. - Μπήκα στο https://account.microsoft.com/billing/redeem και πέρασα τους κωδικούς κανονικά - Έκανα την αναβάθμιση του Gold σε GamePass Ultimate. Τελικό κόστος 95 ευρώ για 25 μήνες. Κόστος ανά μήνα 3,8 ευρώ. Αρκετά καλά για Σεπτέμβριο 2023 με τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί. - Εννοείται όποιος θέλει παίρνει λιγότερους μήνες Live Gold και τους μετατρέπει σε Game Pass Ultimate με την αναλογία 3 προς 2 που ισχύει πλέον από τη Microsoft. Για μεγιστοποίηση όμως του οφελους συμφέρει να στακάρουμε 36 μηνες Live Gold πριν τη μετατροπή - Στη συνέχεια όποιος θέλει αγοράζει επιπλέον 3μηνες Live Gold και τις βάζει στο 25μηνο του Game Pass Ultimate παίρνοντας για κάθε 3μηνη 50 ημέρες επιπλέον συνδρομή.
  2. Ξέρουμε τι ισχύει για αναβάθμιση του GoT στην PS5 έκδοση;
  3. Για πρώτη επαφή με παιχνίδι της From δεν τα πήγα και άσχημα… 115 ώρες μετά… 90 ώρες το πρώτο playthrough και άλλες 25 μετά για την πλατίνα
  4. Ρε παίδες χρειάζομαι βοήθεια. Κάτι μου διαφεύγει. Πήρα ένα quest αν καταλάβα καλά που ο NPC μου ζητάει να κάνω invade σε άλλους παίκτες. Δεν μπορώ να το προχωρήσω καθώς αν και χρησιμοποιώ το bloody finger δεν με συνδέει με κανέναν άλλο παίκτη. Τι κάνω λάθος; Επισης τις 35 ώρες που έχω παίξει μέχρι τώρα δεν με έχει κάνει invade κανένας. Από τα settings τα έχω όλα ανοιχτά στο multiplayer. Παίζω σε PS5 και εννοειται εχω PS Plus.
  5. Update Day 2 στο πρώτο μου Soulsborne game Μετά από 19 ώρες παιχνιδιού έφαγα τον Godrick το δεύτερο μεγάλο boss. Ο πρώτος ο Margit με ζόρισε χθες πολύ περισσότερο. Μετά τη μάχη αυτή και με τα runes που έδωσε έφτασα level 40. Παράλληλα ότι cave και mini dungeon είχα βρει σταδιακά επέστρεφα και τα έβγαζα για περισσότερα runes και leveling up. Εντυπώσεις λοιπόν μετά από περίπου 20 ώρες: - Αν δεν έχετε παίξει ξανά Soulsborne παιχνίδι, μπορείτε να το δοκιμάσετε. Ως αρχάριος το παιχνίδι δεν είναι impossible… έως τώρα βέβαια. - Θέλει αφοσίωση. Τα λάθη πληρώνονται. Το παιχνίδι είναι σχεδόν δίκαιο. Σου δίνει πολλά εφόδια για να τα καταφέρεις: companions, spells, spirits, crafting, αναβάθμιση εξοπλισμού, enchantments στα όπλα, throwing weapons για ranged attacks και αλλά πολλά. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις όλους τους μηχανισμούς που σου δίνει. Μακάρι να μπορούσα να μάθω να κανω perfect parry αλλά δυστυχώς μάλλον δεν το ‘χω. - Στην εξερεύνηση θυμίζει πολυ breath of the wild αναμφισβήτητα. - Σε PS5 που το παίζω και σε performance mode, τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αν και το art και τα set pieces είναι εκπληκτικά. Τα frames δυστυχώς πάσχουν αλλά το πιο εκνευριστικό για μένα είναι το pop up. Δυστυχώς η συνέχεια το άλλο Σαββατοκύριακο καθώς τις καθημερινές δύσκολα θα βρεθεί χρόνος.
  6. OK, το ομολογώ. Είναι το πρώτο μου Soulsborne game. Αυτή τη φορά ανέβηκα στο Hype Train και έχω το παιχνίδι από day one. Για όσους το παίζουν και εχουν προχωρήσει ρωτώ το εξής: Μετά από 10 ώρες παιχνιδιού κατάφερα τον Margit the Fell Omen και ήμουν level 23. Έχω ελπίδες για παρακάτω;
  7. Το Dual Sense στα 50 είναι προσφορά της Sony για τα Χριστούγεννα. Επισης τα ασύρματα Pulse 3D στα 70.
  8. Μέχρι να μπει η είδηση στο insomnia (έχει μέρες που τελείωσε η δημοπρασία), το ρεκόρ σύμφωνα με το verge έχει καταρριφθεί. 1,5 μυριο για Μάριο 64 https://www.theverge.com/2021/7/11/22572688/super-mario-64-most-expensive-video-game-ever-heritage-auctions
  9. Σήμερα παρέλαβα και εγώ από Πλαίσιο με εκδήλωση ενδιαφέροντος στις 19/3. Τα καλά να λέγονται. Το συγκεκριμένο κατάστημα έκανε την καλύτερη διαχείριση στο θέμα PS5.
  10. Όχι δεν μπορείς. Το παιχνίδι είναι always online. Προφανως χρειάζεσαι συνδρομή gold. Επίσης στο 1ο destiny στο οποίο αναφέρεσαι δε θα βρεις πολύ κόσμο για τα activities του παιχνιδιού. Μπορείς να το «τερματίσεις» solo αλλά πολλά πράγματα δε θα τα κανείς όπως πχ raids.
  11. Χθες δεν πρόλαβα να απαντήσω στο τηλεφωνημα από Πλαίσιο. Σήμερα ήμουν υπ' ατμόν και πρέπει να απάντησα στο κινητό αφού είχε χτυπήσει μισή φορά. Ο υπάλληλος μου είπε χαρακτηριστικά "Η κονσόλα PS5 που είχατε εκδηλώσει ενδιαφέρον ήρθε". Επιβεβαιώσαμε την παραγγελία για Disc μου έστειλε link πληρωμής και μπορεί να το έχω και Σάββατο, εναλλακτικά Δευτέρα. Ουσιαστικά μπήκα στη λίστα ίσως και από τους τελευταίους (νομίζω Παρασκευή 19 Μαρτίου) και σε λιγότερο από 15 μέρες το Πλαίσιο εξηγήθηκε. Ερώτημα είναι που συνεχίζουν και βρίσκουν κομμάτια. Πιθανότερα είναι ακυρώσεις παραγγελιών. Δεν εξηγείται να έχουν συνεχόμενη προμήθεια κονσολών όταν κανένας άλλος δεν έχει και η επόμενη παραλαβή είναι μέσα Απριλίου. Κάπως έτσι ένα πρωινό του Δεκέμβρη που χάζευα στο insomnia πήρα και το Series X πάλι από Πλαίσιο Online μέσα σε 2 μέρες.
  12. Disc με εκδήλωση ενδιαφέροντος αφού είχε μπει ο Μάρτης (δε θυμάμαι ακριβή ημερομηνία) και είχα διαβάσει εδώ στο νήμα από άλλα μέλη πως το Πλαίσιο εξυπηρετεί τηλεφωνικά κάποιες παραγγελίες. Σήμερα είμαι πάνω από το κινητό. Κάθε φορά που χτυπάει και είναι κανονικό 10ψηφιο νούμερο, μεγάλη απογοήτευση. Δυστυχώς είναι αδύνατο να πέσεις σε υπάλληλο που θα ασχοληθεί. Ο καθένας λέει τα δικά του.
  13. Σήμερα το μεσημέρι δέχομαι κλήση από 12ψηφιο το οποίο δε σηκώνω γιατί είμαι απασχολημένος στη δουλειά. Το googl-αρω και βλέπω ότι είναι από Πλαίσιο. Ο μοναδικός λόγος για να με καλέσουν είναι να με ενημερώσουν πως έχει φτάσει η σειρά μου. Υποθέτω... Προφανώς δε γίνεται να καλέσεις πίσω το 12ψήφιο. Παίρνω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και τους εξηγώ. Ο τηλεφωνητής αγενέστατος, χωρίς διάθεση να εξυπηρετήσει. Επιμένω ευγενικά, ίσως πολύ ευγενικά, αλλά άκρη δε βγάζω. Μου λέει, θα σας καλέσουν ξανά. Προφανώς αυτό δεν έγινε μέχρι τώρα, οπότε ίσως αύριο πάλι. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο; 😀
  14. Έχει χάσει τη μπάλα ο Αμαζόνιος. Αφου περίμενα 1,5 μηνα και χωρίς καμία προειδοποίηση, μου βγάζει αυτό: Your package may be lost Unfortunately, a problem occurred during shipping and we had to cancel your delivery. The package is being returned, and we will issue a refund within 5 - 7 business days after the return is processed. We’re very sorry for the inconvenience. Αφου πρέπει να περιμενω να γυρίσει πίσω (άγνωστο) θα περιμενω ξανά 7 εργάσιμες για να πάρω τα χρήματα πίσω. Μπραβο τους. Δέσμευση χρημάτων για 2-3 μήνες, δε σε ρωτάνε καν για ακύρωση η όχι της παραγγελίας και δεν τρέχει και τίποτα. Το tracking number μου από Royal Mail δε φάνηκε ποτε στο σύστημα.
  • Δημιουργία νέου...