Προς το περιεχόμενο

smoothjimmy27

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    190
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με smoothjimmy27

  • Ημερομηνία γέννησης 27/07/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.817 προβολές προφίλ

smoothjimmy27's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 01:51 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται η θήκη του τίτλου ολοκαίνουρια στο κουτί της. Ότι καλύτερο σε θήκη carbon γενικότερα. Απόλυτα συμβατή με το Magic Keyboard και όποιο άλλο keyboard με pins σύνδεσης. Δε χρειάζεται να βγαίνει. https://www.mozik.gr/axesouar-tablet/thikes-tablet/thikes-ipad/pitaka-magcase-aramid-kevlar-thiki-gia-to-ipad-pro-11-2021-2022-black-grey-twi-mtip00283-p?skr_prm=WyJjNDY3MDllZS1iZTEyLTRkNjgtYWIzNi00ZmQ5MmIzYzQ0NDYiLDE2ODk0NTY2NDExMjcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzYm1zIn1d Βρίσκομαι Πειραιά. Στέλνω παντού μετά από κατάθεση. Αξιολογήσεις υπάρχουν. Μηνύματα με παζαρια απλα θα διαγραφονται. Ευχαριστώ. Δημήτρης.

    60 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/03/2024 11:59 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Καλησπέρα στη παρέα. Προς πώληση τα προστατευτικά τζαμακια της Spigen. Τα αγόρασα για φίλο, αλλά τελικά πήρε άλλη συσκευή και μου έμειναν. Ειναι σφραγισμένα στην αρχική συσκευασία τους. Ειναι η έκδοση με οδηγό για εύκολη και απροβλημάτιστη εγκατάσταση. Πειραια και γύρω για αμεσότητα. Μηνύματα με παζάρια απλά θα διαγράφονται. Δημητρης.

    15 €

  3. smoothjimmy27

    Apple iPhone 13 Pro (Πράσινο/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/01/2024 10:30 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπέρα στη παρεα. Προς πωληση το κινητο του τιτλου. Εκλεισε 1 χρονο στις 27 Νοεμβρη 2023. Υγεια μπαταριας 90% Ειναι δωρο οποτε δεν υπαρχει αποδειξη. Φοραει τζαμακι Spigen απο το πρωτο δευτερολεπτο. Αριστο απο καθε αποψη, οπως οτι εχω δωσει εδω στο Insomnia. Οι 120+ αξιολογησεις μου το αποδεικνυουν. Εννοειται δουλευουν τα παντα, face id κλπ. Μαζι θα δωθουν 2 αυθεντικες θηκες με τα κουτια τους. Μια δερμάτινη Forest green και μια σιλικονης μαυρη. Επίσης μια θηκη σιλικονης Decoded. Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος. Φωτογραφιες δεν υπαρχει κανενας λογος να ανεβασω. Αν θελει ο ενδιαφερομενος θα τα πουμε μετα μεσω Viber. Βρισκομαι Πειραια. Στέλνω παντου με Γενικη Ταχυδρομικη και δικη μου χρεωση, με special συσκευασια, εφοσον προηγηθει καταθεση. Δημήτρης. Quick Specs Οθόνη: 6.1" Είδος οθόνης: OLED Κύρια Κάμερα: 12 MP Χρώμα προϊόντος: Πράσινο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 12 MP Αποθ. Χώρος: 256 GB Βάρος: 204 g

    750 €

  4. smoothjimmy27

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Το speedport ήρθε τελικά. Εντυπώσεις!! Ζεσταινεται παρα πολύ σε σχέση με το ZTE. Έχει το καλό ότι κλειδώνει γύρω στα 10mbps παραπάνω, αλλά μου έβγαλε πρόβλημα με αποσυνδέσεις. Το repeater που δίνει μαζί είναι πολύ καλό και έχω τέρμα σημα σε όλο το σπίτι. Περιμενω να ελεγχθεί η γραμμή, αλλά είναι περίεργο όλο αυτό. Με το ZTE δεν έχω θέμα. Ιδιαίτερα όταν διαχώρισα και τις δυο μπάντες στο Wi-Fi. Είμαι περίεργος να δω το φταίει. παντως με βλέπω να κρατάω το ZTE στο τέλος.
  5. smoothjimmy27

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Εμενα απο τη στιγμη που εγινε 200αρα η γραμμη, μου βγαζει θεματακια στο wifi. Οχι σε εμενα που εχω iphone, αλλα στην υπολοιπη οικογεια που εχει Xiaomi. Δε ξερω τι παιζεται ! Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να φτιαξω 2 διαφορετικα SSid ξεχωριστα για τα 2,4 και τα 5. Παντως εξακολουθει να εχει θεμα η συνδεση μεσω καλωδιου στον σταθερο υπολογιστη. Περιμενω το Speedport Smart σημερα ή αυριο για να τσεκαρω. Απο την εξυπηρετηση μου τονισαν οτι παιζει ρολο το καινουριο router. Ειδωμεν !!!
  6. smoothjimmy27

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Το περιμένω την ερχόμενη Πέμπτη. Τότε θα συγκρίνω κιολας
  7. smoothjimmy27

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Πάντως για την ώρα έχω 160mbps download και καρφωμένο στα 20mbps το upload. Βέβαια δεν έχω fiber to the home όποτε σίγουρα παίζει το ρόλο του. Λογικά με ftth πρέπει να είναι απόλυτα καρφωμένο στα 200mbps Πάντως ο γιος μου γενικά παραπονιέται με το zte, ότι αργεί να ξεκινήσει το κάθε βιντεακι στο YouTube. Θέλει refresh στη σελίδα για να ξεκινήσει κανονικά. Δε ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό.
  8. smoothjimmy27

    ZTE H1600 (Cosmote)

    Και εγω πριν απο λιγο εκανα αναβαθμιση, απο 100αρα σε 200αρα. Θα μου φερουν το Speedport smart την ερχομενη Πεμπτη. Να τονισω οτι δεν ειχα το παραμικρο προβλημα με το ZTE H 1600. Ειναι και WIFI 6 !! Εχω την εντυπωση οτι το Speedport Smart δεν ειναι WIFI 6. Τωρα δε ξερω τι να περιμενω απο το Speedport Smart. Εννοειται θα τα δοκιμασω και τα 2 και θα μιλησω με Cosmote για να κρατησω οποιο κατ'εμε ειναι καλυτερο, για το χωρο του σπιτιου μου. Ουτως ή αλλως εχω ηδη 1 repeater εγκατεστημενο στο σπιτι. Ποιος ο λογος να βαλω το καινουριο που δινει μαζι? Εκτος και αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα.
  9. Και σε μενα το ίδιο ακριβώς έγινε με την Εθνική σήμερα. Και εγώ με κυμαινόμενο είμαι. Το 90% αφορούσε τα ακριβή ποσά της δόσης Νοεμβρίου φίλε μου. Άσχετα αν κρατήθηκε για τη δόση Δεκεμβρίου τελικά. Τα επιπλέον κάτι λίγα λεπτά του ευρώ που αναφέρεις είναι αποτέλεσμα της δόσης Δεκεμβρίου , που λογικά είναι κατά ελάχιστα λεπτά του ευρώ αυξημένη. Σε εμένα είναι κατά 0,10€ παραπάνω η δόση Δεκεμβρίου από αυτή του Νοέμβρη. Είναι ακριβώς 90% επιδότηση στη δόση μου. Τώρα τι θα παιχτεί με τη τελευταία δόση θα δούμε. Λογικά θα πιστωθεί τέλη Ιουλίου και θα πληρωθεί η δόση Αυγούστου. Έτσι είναι το λογικό πιστεύω.
  10. Εγώ έχω κυμαινόμενο επιτόκιο. Τα χρήματα που μπήκαν στην Εθνική , είναι ξεκάθαρα για τη δόση Νοεμβρίου την οποία πλήρωσα ολόκληρη στην ώρα της για να μη βγει ληξιπρόθεσμη. Περιμένω επικοινωνία με την Εθνική μήπως βγάλω άκρη για την επόμενη δόση. Βέβαια θα έρχεται mail κάθε μήνα. Είδωμεν...
  11. Καλημερα και καλο μηνα σε ολους και ολες. Πριν απο 20 λεπτα μπηκαν τα χρηματα της επιδοτησης στο νεο λογαριασμο της Εθνικης. Βεβαια αφορα την δοση της 10 Νοεμβρη την οποια εχω πληρωσει κανονικα ολα το ποσο. Θα μιλησω με Εθνικη να δω τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση. Θα σας ενημερωσω.
  12. Καλησπέρα. Μολις μίλησα με το τμήμα δανείων της Εθνικής. Ο υπάλληλος μου είπε ότι είχαν σχετικά μια σημαντική ενημέρωση για το πρόγραμμα γέφυρα. Μου είπε ότι η δόση Νοεμβρίου κρατήθηκε κανονικά ολόκληρη , για να μην υπάρξουν ληξιπρόθεσμες οφειλές στα δενεια. Τέλος Νοεμβρίου θα πιστωθούν τα χρήματα για την επόμενη δόση, στους ειδικούς ακατάσχετους λογαριασμούς που έχουν ανοιχτεί. Οποτε στην ουσία η επιδότηση 9μηνου ξεκινάει από τον Δεκέμβρη. Αντε να δούμε...
  13. Το ίδιο γράφει και σε εμένα. Μπες μέσα στην αίτηση να δεις για να κατεβάσεις τα pdf
  • Δημιουργία νέου...