Προς το περιεχόμενο

dimo69

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    151
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimo69

  • Ημερομηνία γέννησης 10/07/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dimo69's Achievements

  1. Για το watt and volt value plus τι άποψη έχετε? Και γενικότερα ως εταιρεία. Η τιμή του είναι ιδιαίτερα χαμηλή.
  2. dimo69

    Βάση τοίχου για 55"

    Πάρε αλλά ουπα από της συσκευασίας. Έχει η fischer ποιοτικά.
  3. Γιατί αυτό? Δεν είναι καλό πρόγραμμα?
  4. Ερώτηση.. Ήμουν στο Γ1 και μου πρότειναν από την ΔΕΗ αλλαγή στο home4all. Το ότι είναι για 1 χρόνο.. σου επιτρέπει να φύγεις αλλά είναι και η τιμή fix για 1 χρόνο? Αυτό δεν το κατάλαβα. Το green pass που είναι δωρεάν στην αρχή απενεργοποιείται μετά το 3μηνο? Ή πρέπει να το πληρώνεις? Με περίπου 700kw το 4μηνο συμφέρει ως νέο πρόγραμμα?
  5. Εμένα μου έχει βγάλει αυτό το μήνυμα Η αίτησή σας έχει εγκριθεί. Για την ενεργοποίηση και χρήση του Market Pass, θα επικοινωνήσει μαζί σας το επιλεγμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Μπορείτε να δείτε συχνές ερωτήσεις για την έκδοση και χρήση του Market Pass στο gov και δεν έχουν μπει ακόμη στην Viva, στην οποία δεν έκανα ποτέ verification. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο. Σε άλλους που είχανε βάλει κατάθεση σε τράπεζα μπήκαν. Παλιός δικαιούχος
  6. dimo69

    Φίλτρα νερού

    Δείγματα πάντα σε αποστειρωμενο δοχείο. Έχει στο φαρμακείο.
  7. dimo69

    Μόνωση Ταράτσας

    Ιδανικά τσιμεντοκονία για σωστές κλισεις,λεία επιφάνεια και μετά το κάτι τύπου hyperdesmo. Επίσης υπάρχει βερνίκι το οποίο αυξάνει την διάρκεια ζωής του. Μεγάλο τρόπο παίζει να χρησιμοποιηθεί και η σωστή ποσότητα ανά τετραγωνικό.
  8. Εάν έχετε διαχείριση μόλις πάρεις τηλ καταγράφεται και κανονίζουν απεντομωση σε κοινωχρηστους χώρους και με κάποια έξτρα χρέωση τύπου 10-15€ ανά διαμέρισμα Εάν δεν βγάλεις άκρη Φώναξε για απεντομωση στο διαμέρισμα σου μόνο.. Εάν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος σου ένα εντομοκτόνο για ψεκασμα και τζελ Όχι 2 διαφορετικά για ψεκασμα..δεν χρειάζεται να μπλέξεις διαφορετικές δραστικές ουσίες. Για ψεκασμα σου ξανά αργότερα Γράψα τι να προσέξεις. Σίγουρα πάρε μέτρα προστασίας
  9. Όσο καθαρά και να είναι εάν υπάρχει πρόβλημα σε υπόνομο ή εκεί που καταλήγουν τα λήμματα πρέπει να ψεκαστει η πηγή του κακού. Από εκεί μέσα βγαίνουν εκατοντάδες. Είχανε πάει για απεντομωση σε μονοκατοικία φίλης, η αυλή στην πένα και σηκώνει το καπάκι από τον υπόνομο και μετά έβγαιναν non stop και ψωφουσαν. Για αυτό θέλει να γίνει σε όλους τους χώρους εκτός από το διαμέρισμα.
  10. Εάν είσαι σε πολυκατοικία καλεις την διαχείριση για απεντομωση και μετά με ένα μικρό κόστος τύπου 10€ έρχονται και σε κάθε διαμέρισμα. Εάν θες μόνος σου Fendona Ή Protecta Mastercid Micro Opti Το ψεκασμα γίνεται σε σιφώνια,περιμετρικά στο μπαλκόνι, αποχετεύσεις και κάτω από τον νιπτήρα της κουζίνας. Δεν ρίχνεις νερό για 2ωρες σε νιπτήρα κτλ και για 3 μέρες στα μπαλκόνια. Το gel είναι δραστικό μόνο για τις πολύ μικρές και μπαίνει σε μεταλλικά όπως μεντεσέδες στα ντουλάπια κάτω από τον νιπτήρα. Μάσκα και γυαλιά για το ψεκασμα..δεν χρειάζεται να είναι εκνεφωμα να πιτσηλαει για να βλέπεις που πάει. Καλή τύχη!
  11. Καλησπέρα, Γρηγόρη ερώτηση Σε υπνοδωμάτιο με βόρειο ανατολικό τοίχο, 22τμ είμαι ανάμεσα σε 3 κλιματιστικά λόγω καταστήματος . Για ψύξη και για θέρμανση. https://www.skroutz.gr/s/35929141/Inventor-Neo-ΝUVI-09WF-ΝUVO-09-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-A-A-με-Ιονιστή-και-WiFi.html https://www.skroutz.gr/s/29960556/Toyotomi-Umi-Eco-UTN-UTG-09AP-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-A-A-με-Ιονιστή-και-WiFi.html https://www.skroutz.gr/s/35696065/Midea-AG2Eco-09NXD0-I-AG2Eco-09N8D0-O-Κλιματιστικό-Inverter-9000-BTU-A-A-με-Ιονιστή-και-WiFi.html Ευχαριστώ! Υγ.έχω μια μικρή προτίμηση στην inventor ως μάρκα ( μου έχει πει καλά λόγια φίλος ψυκτικός) συν τη 10ετη εγγυηση.
  12. Για τροχόσπιτα/τροχοβιλες δεν έχεις κάποιον περιορισμό εφόσον δεν είναι συνδεμένα με κεντρικές παροχές ρεύματος νερου αποχέτευσης
  13. Μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν είναι μόνιμα όπως τροχοβιλες, αγροτουρισμό..να το νοικιάσεις σε κάποιον για να βάζει τα μελίσσια του. Δεν ξέρω με την δημιουργία camping τι παίζει σε δασικό.. Σίγουρα θέλει ψαξιμο
  14. dimo69

    Αγορά τηλεόρασης TCL.

    Πολύ τίμια ! Προχωρά άφοβα. Γιατί δεν παίρνεις την 55αρα? Σε κάποια μαγαζιά παίζει σε χαμηλότερη τιμη
  15. Έχει τύχει το εξής μια φίλη νοίκιασε σπιτι..ποιο πριν ήταν φιλοξενούμενη και τώρα θέλει να το αλλάξει για να πάρει κοτ. Ο λογιστής λέει ότι δεν αλλάζει..από ψάξιμο στο taxheaven βρήκα thread όπου λέει ότι πρέπει να απευθυνθείς στην ΔΟΥ. εχει τύχει σε κάποιον άλλο? Ξέρετε τι πρέπει να γίνει?
  • Δημιουργία νέου...