Προς το περιεχόμενο

derorist

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    243
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.116 προβολές προφίλ

derorist's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/01/2024 12:16 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται Fiio Q1 Mark II Φορητός Ψηφιακός Ενισχυτής Ακουστικών σε αριστη κατασταση, στην αρχικη συσκευασια με ολα τα περιεχομενα, λογω μη χρησης. Τιμη 100 Ευρω. Αθηνα κατα προτιμηση, αποστολη με καταθεση σε τραπεζα κι εξοδα αποστολης του αγοραστη. Επικοινωνια με π.μ. https://www.skroutz.gr/s/14160105/Fiio-Q1-Mark-II-Φορητός-Ψηφιακός-Ενισχυτής-Ακουστικών-2-Καναλιών-με-DAC-USB-και-Jack-3-5mm.html

    100 €

  2. Κάνε ένα πατρόν του πάνω μέρους της λεκάνης μαζί με τις τρύπες σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί, το διπλώνεις κι είσαι έτοιμος προς αναζήτηση.
  3. Εχτές παρέλαβα πακέτο καθυστερημένο (+5 ευρώ λόγω καθυστέρησης) κατά μία μέρα από το υποκατάστημα ACS στη Μεσογείων. Ο όγκος δεμάτων μέσα κι έξω από την αποθήκη τους ήταν τεράστιος. Λυπάμαι που δεν τράβηξα φωτογραφία για του λόγου το αληθές.
  4. Ουτε συζητησα, ουτε μου ειπαν κατι απο τη μερια τους.
  5. Για προσφατη αλλαγη απο το νεο GasBenefit στο GasControl, μεσω του τηλεφωνου της ΔΕΗ 800-900-1000, χρειαστηκε μονο τηλεφωνικη επιβεβαιωση στοιχειων και παροχης.
  6. Αφου συνέβησαν τα ιδια και σε μενα, τωρα οντως η σελιδα λειτουργει κανονικα. Κανενα προβλημα με την καθ'εαυτη υπηρεσια απο την οποια δηλωνω ευχαριστημενος.
  7. Firefox, Edge, Chrome, DuckDuckgo, ολοι το ιδιο μνμ. Το ψαχνω.. ----------------------------------------------------------------------- Εστειλα μνμ στη φορμα επικοινωνιας τους. Σημερα το πρωι η σελιδα εντοπισμου λειτουργει κανονικα κι ελαβα ενημερωση πορειας του δεματος στο email.. Ολα καλα!.
  8. Οποιος χρησιμοποιει την υπηρεσια αυτες τις ημερες, αντιμετωπιζει προβλημα με τη σελιδα εντοπισμου??
  9. Καλημερα!. https://www.e-shop.gr/sencor-src-1100-b-radio-alarm-clock-black-p-PER.759428
  10. Σε γενικες γραμμες κ τηρουμενων των αναλογιων, το φθηνοτερο ειναι πιο ισως πιο χρηστικο (δυνατοτητα καγιακ), το ακριβοτερο πιο στιβαρο κ σταθερο λογω μεγεθους (επιπλεον 15 εκατοστα μηκος κ 2 εκατοστα πλατος).
  11. Σε προιον αμεσα διαθεσιμο, παραγγελια Παρασκευη (αργια) παραλαβη σημερα πρωι!.
  12. Αποφυγη της Ρήτρας Αναπροσαρμογής.
  13. Ειμαι ενημερος γι αυτα απο προηγουμενη σου παραθεση. Ομολογω πως παρακολουθωντας το νημα κ τις ενημερωσεις των συμφορουμιτων θεωρησα πως δεν θα μπορουσα να ..τρεξω πιο γρηγορα τις διαδικασιες δεδομενων των συνθηκων. Μετα την επικοινωνια με την ΕΔΑ, η εκτιμωμενη ολοκληρωση της μεταφορας, διαφαινεται στο πρωτο δεκαημερο του νεου χρονου. Με την ευκαιρια θα ηθελα να ευχαριστησω εσενα καθως κ τους αλλους συμφορουμιτες για την ενημερωση κ συμβολη που προσφερετε στη μεγαλη μας παρεα, ειδικα στους παραξενους καιρους που βιωνουμε!.
  14. Στην Αθηνα, καταθεση αιτησης μεσω κουριερ στις 03/12, τηλεφωνικη επικοινωνια με τη ΔΕΗ 2 φορες 17/12-29/12, προωθηση αιτησης αλλαγης παροχου (απο ΕΦΑ σε ΔΕΗ) προς ΕΔΑ 28/12, τηλεφωνικη επικοινωνια με ΕΔΑ 29-12, η αιτηση δεν εχει φανει ακομα στο συστημα, εκτιμωμενη συνδεση του ..χρονου🙂.
  • Δημιουργία νέου...