Προς το περιεχόμενο

theo58

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    371
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με theo58

  • Ημερομηνία γέννησης 12/19/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

3293 προβολές προφίλ

theo58's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

96

Φήμη

  1. theo58

    PlayStation 5 Topic v3

    Εχω και γω μια απορια μιας και ερχονται οι προσφορες. Εγω εχω Essential μεχρι τον Μαιο. Αν αποφασισω να παρω την extra συνδρομη τι συμβαινει? Ενεργοποιειται κατευθειαν η extra και στην ουσια χανονται οι υπολοιποι μηνες της essential, ενεργοποιειται μετα το τελος της essential τον Μαιο ή με αναγκαζει να πληρωσω και την αναβαθμιση σε extra μεχρι τον Μαιο?
  2. theo58

    Θέμα με PC

    Καλησπέρα. Επανέρχομαι με ενημέρωση. Τελικά αφού ο υπολογιστής ξανακλείσε λόγω πτώσης του ρεύματος και δεν ξανάνοιγε, ο φίλος προχώρησε σε αγορά τροφοδοτικού που το πέρασαμε χθες. Ο υπολογιστής πλεον ανοίγει κανονικά και στα 2 σπίτια χωρίς θέματα οπότε το πρόβλημα φαίνεται να λύθηκε. Ευχαριστώ για άλλη μια φόρα όλους για τις επισυμάνσεις και τις προτάσεις. Επιτέλους ήρεμησε και ο φίλος με το όλο θέμα.
  3. theo58

    Θέμα με PC

    Διαβασα ολα τα μηνύματα αλλά νομίζω το συγκεκριμένο κομμάτι ίσως βγάζει και το μεγαλύτερο νόημα απ την όλη κατάσταση. Οταν πηγα να παραλαβω τον υπολογιστη τον ειχανε αποσυνδεμενο τελειως και τον συνδεσε σε οθονη και ρευμα εκεινη την στιγμη και bootαρε κυριολεκτικα με την 1η. Δεν θύμαμαι αν μου είπαν ότι κανανε clear cmos αλλά εμείς δοκίμασαμε αρκετη ωρα βγαζοντας την μπαταρία απ την μητρικη και πατώντας το power button για να μηδενίσει πριν τον παμε την 2η φορα στο πλαισιο. Μη έχοντας πρόσβαση στο bios ομως δεν ξερω αν τελικα επιασε. Την ιδεα με το jumper επανω στην μητρικη για clear cmos δεν την σκεφτηκα καν. Γυριζοντας στο θεμα του τροφοδοτικου, ηταν και ενας απ τους λογους που ηθελα να το παμε σε τεχνικο για να δοκιμασει τον υπολογιστη με αλλο τροφοδοτικο (εφοσον φυσικα δεν δουλευε σ αυτον πραγμα που δεν συνεβει). Να πω την αληθεια, προτεινα στον φιλο να βγαλω το δικο μου τροφοδοτικο απ τον υπολογιστη μου και να δοκιμασουμε αλλα μου το κοψε ρητα μιας και θεωρει οτι με εχει ταλαιπωρησει αρκετα (και μαζι εγω ταλαιπωρω ολους εσας :D). Του μετεφερα ομως τα σχολια σας και μετα απο συζητηση αν του ξανακλεισει μαλλον θα προχωρησει σε αγορα καινουργιου τροφοδοτικου. Γενικα, περιεργη κατασταση. Για αλλη μια φορα ευχαριστω για τα σχολια.
  4. theo58

    Θέμα με PC

    Ενημέρωση 24/1 Με πήραν από το Πλαίσιο να μου πουν ότι πάλι δουλεύει κανονικά. Μάλιστα, τον ξανακάνανε λέει πολλές φορές shutdown και πάλι boot και δούλεψε όλες τις φορές (ότι δλδ με είχαν πει και την 1η φορά που τον πήγα). Απλα αλλάξανε να ανοιγεί με το reset button (τους φανήκε λιγο προβληματικό το power button του κουτιου). Πηγα λοιπον εκεί και τον άναψε μπροστά μου και bootαρε με την 1η. Τον πήγα μετά στο φίλο μου όπου και τον άφησα. Λίγο αργότερα με ενημέρωσε ότι πάλι τα ίδια ακριβώς (να αναβούν δλδ φωτισμοί της μητρικής και ανεμιστήρες αλλά να μην booαtάρει). Αφού λοίπον, δοκίμασε για πολλοστή φορά διαφορετικά καλώδια, πρίζες στο σπίτι κτλ, ο υπολογιστής πήρε μπρός μια φόρα μέσα σε κανά 2ωρο προσπαθειών, τον έσβησε για να ξαναδοκίμασει, συνέχισε τα ίδια για αρκετή ώρα μέχρι που πέτυχε να ξανανοιξεί. Προσοχή, να πω ότι ο υπολογιστής τελικά πήρε μπρός με ακριβώς τα ίδια καλώδια και ακριβώς την ίδια πρίζα που δούλευε εδώ και 2-3 χρόνια. Για την ώρα τον έχει ανοικτό και δεν προτίθεται να τον κλείσει μέχρι να κλείσει από μόνος του για άλλο λόγο, γιατί κουράστηκε αρκετά με την ιστορία.
  5. theo58

    Θέμα με PC

    Ναι, βγηκε η μπαταρια και μετα πατηθηκε το power button για κανα λεπτο χωρις αποτελεσμα. Ο πυργος ειναι παλι στον τεχνικο και θα ενημερωσω μολις εχω νεοτερα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον και τις απαντησεις ολων μεχρι στιγμης.
  6. theo58

    Θέμα με PC

    Δοκιμασα να τα βγαλω ολα και να αφησω μονο cpu και μια ram και παλι το ιδιο. Επισης, δοκιμασα να βγαλω και την μπαταρια απ τη μητρικη να κανει reset το bios αλλα παλι τα ιδια. Αυριο, συννεοηθηκα να το ξαναπαμε στον τεχνικο που του ανοιξε για να το δει.
  7. theo58

    Θέμα με PC

    - Μονο καλωδιο ρευματος οχι. Παντα και με οθονη οι δοκιμες. - Χωρις κανενα Dimm επισης οχι. Εστω ενα δοκιμαζα καθε φορα. - Μπαταρια δεν το σκεφτηκα καθολου. Δεν εχω προσβαση στον υπολογιστη αυτη τη στιγμη αλλα ενημερωσα τον φιλο μηπως τα δοκιμασει μονος του. Θα επανελθω.
  8. theo58

    Θέμα με PC

    Απ' ότι κατάλαβα, ο υπολογιστής άναψε κανονικά χωρίς να βγάλει τίποτα από το κουτί ο τεχνικός του πλαισίου όπως μου είπε. Στην ουσία του τον παραδώσαμε ακριβώς όπως ήταν και δούλευε τόσα χρόνια (δλδ RAM στις ίδιες θέσεις κτλ) αφού δοκιμάσαμε μόνοι μας αρκετές φορές. Να πω την αλήθεια ήθελα να δοκιμάσω άλλο τροφοδοτικό μόνος μου αλλά δεν είχα εύκαιρο εκτός υπολογιστή όπως και δεν είχα και χρόνο και εξου ο λόγος να το πάμε σε τεχνικό. Το θέμα του βραχυκυκλώματος το καταλαβαίνω σαν αίτια να μην ανοίγει. Το ότι μια ανοίγει και μια δεν ανοίγει με προβληματίζει γιατί μετά δεν μπορείς εύκολα να βρείς το πρόβλημα.
  9. theo58

    Θέμα με PC

    Καλημέρα και καλή χρονιά. Υπολογιστής φίλου αφού έσβησε για αδιευκρίνιστο λόγο και στη συνέχεια δεν bootαρε. Ενώ δλδ ανάβουν ανεμιστηράκια και ο φωτισμός της μητρικής, δεν δίνει καθόλου σήμα στην οθόνη ενώ δεν ανάβει και το power led στο κουτί. Να αναφέρω εδώ ότι το ίδιο του το έκανε και στο παρελθόν αλλά μετά από καμιά 10αρια προσπάθειες του άναψε. Τον μεταφέραμε σπίτι μου (αφού έμεινε αρκετές ώρες εκτός πρίζας) και χρησιμοποιήσαμε καλώδια, οθόνη κτλ, δικά μου χωρίς καμία αλλαγή. Ενέργειες που δοκιμάσαμε μετά: - Βγάλαμε την κάρτα γραφικών και δοκιμάσαμε να τον ανοίξουμε με τα onboard γραφικά του cpu (2200g) χωρίς καμία αλλάγη. - Δοκιμάσαμε ένα ένα τα dimm της RAM, χωρίς καμία αλλαγή - Δοκιμάσαμε ακόμα και boot με βραχυκύκλωμα τις ακίδες της μητρικής, χωρίς καμία αλλαγή. Μετά λοιπόν αυτές τις προσπάθειες, την επόμενη μέρα αφήσαμε τον υπολογιστή σε Πλαίσιο για έλεγχο (βόλευε και δεν υπήρχε έμπιστος τεχνικός γνωστός στην περιοχή). Λίγες ώρες μετά μας καλέσανε να μας πούνε ότι ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Αφού λοιπόν τον κράτησαν 1 ήμερα, μας ενημέρωσαν στη συνέχεια ότι τον κάνανε αρκετές επανεκκινήσεις καθώς και μερικά stress test (δεν έχω μπροστά μου το αποδεικτικό service για το τι κάνανε). Χθες, τον παραλάβαμε, τον πήγε σπίτι ο φίλος και πάλι έκανε ακριβώς τα ίδια. Μάλλον θα τον ξαναπάμε για αρχή στο Πλαίσιο μιας και είχα πεί τον τεχνικό αν ξανακάνει το ίδιο να τον πάω ξανά για έλεγχο περισσότερων ημερών χωρίς επιπλέον χρέωση αλλά θα ήθελα να ακούσω καμία άποψη για το τι μπορεί να φταίει και ο υπολογιστής ανοίγει πρακτικά όποτε θέλει. SPECS: - 2200g AMD - AB350M-DS3H Gigabyte - 16GB RAM (2x4gb PATRIOT & 1x8gb Crucial) - 1050 ti - SSD Samsung -Corsair VS450 PSU EDIT: Ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω ότι ο υπολογιστής όταν ανάβει (στην κατάσταση που περιέγραψα) μετά δεν κλείνει από το power button αλλά μόνο από το τροφοδοτικό μετά.
  10. Μετα απο 5+ χρονια με το S7 ηρθε η ωρα για αλλαγη εστω και αργα και τσιμπησα το s21 256gb στα 644. Αφου βεβαια επρεπε να τρεχω με screenshots στο whatsapp για τον @giorginho που τον εφαγε η.... ουρα αναμονης
  11. Θα εχει ενδιαφερον μια συγκριση με το Oasis. Να πω την αληθεια περιμενω στην γωνια για καμια προσφορα στο Oasis εδω και λιγο καιρο αλλα τωρα το νεο paperwhite με εχει βαλει σε σκεψεις.
  12. Επιβεβαιωνω και γω παραδοση σημερα απο Amazon Γερμανιας μεσω ΕΛΤΑ Courier μια μερα νωριτερα απο την εκτιμωμενη. Φτου φτου πραγματικα και μακαρι να συνεχισουν ετσι
  13. Μου ηρθαν σημερα με UPS. Κανενα προβλημα σε PC με BT stick και στο κινητο. Αρκετα καλη ενταση. Αγορα 25/12
  • Δημιουργία νέου...