Προς το περιεχόμενο

Wavemaster

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    137
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Wavemaster's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Ta δέματα που στέλνονται με Deutsche Post DHL από Γερμανία δεν έρχονται;Γιατί στην ετικέτα γράφει "if undelivered return to ... Staufenberg,Deutschland.Για αυτό και η επιλογή της Deutsche Post DHL.Ενώ αυτά που στέλνονται με Royal Mail,έρχονται από Αγγλία.
  2. Wavemaster

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Δεν έχει τρακινγκ.Και πώς να ακυρώσω την συναλλαγή αφού έχει γίνει πληρωμή και έχει σταλεί(σύμφωνα με τον πωλητή τουλάχιστον) το αντικείμενο? Από τα Help pages σύμφωνα με αυτό,θα πρέπει να περιμένω και θα δείξει...
  3. Wavemaster

    Οδηγός αγορών για eBay! #2

    Eκανα μια αγορά από έναν πωλητή από Ταϊλάνδη 18/1,πληρωμή με Paypal,και στη λίστα με τα won/purchased φαίνεται ότι έστειλε την ίδια μέρα (18/1). Εδώ και 2 μέρες ο πωλητής is no longer registered on eBay .Παίζει απάτη;Και τι κάνω;Περιμένω το δέμα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα ή στέλνω email στο ebay?
  4. ποιο από τα παρακάτω μεγέθη αντιστοιχεί στο νούμερο 32 για τζην παντελόνι; 30W x 30L 30W x 32L 32W x 30L 32W x 32L 32W x 34L 34W x 30L 34W x 32L 38W x 32L
  5. έκανα αγορές από ebay.co.uk (πληρωμή σε αγγλικές λίρες μέσω Paypal)και από amazon.co.uk (πληρωμή με τη χρεωστική) . Η τελευταία αγορά έγινε 7/12 και δεν βλέπω καμιά εξτρά χρέωση.
  6. έχω και εγώ χρεωστική της Πειραιώς συνδεδεμένη με Paypal και δεν βλεπω καμιά τέτοια χρέωση στις Κινήσεις Λογαριασμού στο Winbank.Και έχω κάνει αρκετές αγορές μετά τις 15 Νοεμβρίου.
  7. δεν υπάρχει όριο στις ίντσες!Αρκεί να υπάρχει η ένδειξη Eligible for FREE Super Saver Delivery.(δεν υπάρχει σε όλα τα προϊόντα,σε επιλεγμένα μόνο) Οχι!
  8. Σε μένα ακόμα να έρθει ένα πακέτο από amazon.uk (free super saver,Deutsche Post DHL) που έφυγε 27/10 με delivery estimate 4 Nοεμβρίου... Από την άλλη σήμερα παρέλαβα κατ΄οίκον πακέτο από Αγγλία,μέσω ebay,που εστάλη 3/11 με Royal Mail -Signed for.
  9. Πριν λίγες μέρες παρέλαβα δέμα από Γερμανία,μέσω του γερμανικού ebay,και στην απόδειξη αναγράφεται ΜwSt. 19% ,και για το προϊόν και για τα μεταφορικά. (ΜwSt. =MehrwertSteuer ,ο γερμανικός ΦΠΑ) Αν ισχύει αυτό που λέει το amazon,δεν θα έβαζαν ΦΠΑ 23% ;
  10. Περιμένω 2 δέματα που εστάλησαν με Deutsche Post DHL (FREE Super Saver Delivery,δεν έδωσε tracking number). Ποιος θα τα παραδώσει αυτά;Τα ΕΛΤΑ;
  11. Eγώ προτείνω Betadine για γαργάρες! (Betadine gargle mouthwash),στα φαρμακεία.Δεν "καίει" το στόμα όπως το Listerine και τα όμοιά του,καλύτερη γεύση (cherry ή κάτι τέτοιο),αραιώνεται με νερό και προστατεύει από λοιμώξεις.Εχει περιπου 2 ευρώ το φιαλίδιο 240ml.
  12. Wavemaster

    Το Ubuntu 9.10 είναι εδώ

    Tα 64 bit καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στο δίσκο;Είναι αρκετά 10 gb ;
  13. To dvd των W7 περιέχει όλες τις εκδόσεις (Starter,Premium,Professional,Ultimate),όπως των Vista,ή μόνο αυτή που έχετε αγοράσει??
  14. RMA?? Δηλαδή αντικατάσταση με καινούργιο ίδιο μοντέλο?Αυτό γίνεται επειδή το αγόρασες πρόσφατα (DOA)? Φαντάζομαι ότι εγώ δεν δικαιούμαι rma που το έχω περίπου 2 μήνες
  15. και εγώ δεν σκοπεύω να το δώσω προς το παρόν για service,αφ ΄ενός γιατί δεν εμπιστεύομαι τους τεχνικούς και φοβάμαι την τυχόν κακομεταχείριση που θα υποστεί,και αφ ΄αφετέρου γιατί το πρόβλημα δεν κρίνεται μεγάλης επικινδυνότητας.Ισως το δώσω αργότερα λίγο πριν την εκπνοή της εγγύησης,αν και είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα γιατί το έχω πάρει από eshop που δίνει 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης (και καλά...)ενώ η acer δίνει 1 έτος.
  • Δημιουργία νέου...