Προς το περιεχόμενο

alex.de

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με alex.de

  • Ημερομηνία γέννησης 10/01/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

alex.de's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Στο mobilepoint δεν υπάρχει επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή, παρά μόνο με πιστωτική κάρτα. Είναι αξιόπιστο κατάστημα, ή θα κλαίμε τα λεφτά μας;
  2. alex.de

    Ανάκτηση serial number των windows

    Κανένα πρόβλημα, μόνο αν αλλάξεις μητρική.
  3. alex.de

    Windows 10 laptop

    Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών; Γράψε στην αναζήτηση regedit για να ανοίξεις τον επεξεργαστή μητρώου. Κλικ στο Επεξεργασία - Εύρεση. Γράψε EnableUlps, εύρεση επόμενου. Η αναζήτηση στο μητρώο καθυστερεί 2-3 λεπτά. Αν έχει τιμή 1 δεξί κλικ τροποποίηση, γράψε 0 και πάτησε OK. Κλείνεις το μητρώο και κάνεις επανεκκίνηση.
  4. Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Επιλογές εισόδου. Επιλέγεις ποτέ.
  5. Μπαίνεις στο bios, στη καρτέλα exit επιλέγεις load setup defaults, σώζεις και κάνεις επανεκκίνηση. Ξαναμπαίνεις στο bios και βάζεις first boot το στικάκι και δεύτερο το σκληρό δίσκο, όταν σου βγάλει την επιλογή για αναβάθμιση ή προσαρμογή επιλέγεις προσαρμογή. Εάν βγάλει το ίδιο σφάλμα πιθανόν φταίει το uefi bios. Αλλάζεις το boot mode σε legacy και κάθε legacy επιλογή την κάνεις enabled, την ενέργεια με τη γραμμή εντολών την κάνεις κάθε φορά. Τελευταία επιλογή δοκίμασε με το secure boot control disabled
  6. Ξεκινάς με το στικάκι, στη δεύτερη ή τρίτη οθόνη με το μπλέ παράθυρο που γράφει εγκατάσταση, μην την επιλέξεις ακόμη. Άνοιξε τη γραμμή εντολών με shift και f10 ή shift και fn και f10, και δώσε τις παρακάτω 4 εντολές. 1) diskpart 2) list disk 3) select disk 0 4) clean Αφού καθαρίσει ο δίσκος κλείσε το παράθυρο της γραμμής εντολών και επίλεξε εγκατάσταση. Μη ξεχάσεις να βγάλεις το στικάκι στη πρώτη επανεκκίνηση. Όταν τελειώσει η εγκατάσταση θα κάνεις επανεκκίνηση, θα μπείς στο bios και θα επιλέξεις first boot τον σκληρό δίσκο. Καλή επιτυχία.
  7. XMedia Recode, και Ελληνικά και portable. Ανοίγεις το πρόγραμμα. Άνοιγμα αρχείου - προσθέτεις το αρχείο σου. Επιλέγεις προφίλ προσαρμοσμένο και ήχο ότι θέλεις. Τσεκάρεις μόνο ήχος και συγχρονισμός ήχου/βίντεο. Επεξεργασία - προσθήκη στην ουρά και μετά κωδικοποίηση, η μετατροπή διαρκεί λίγα λεπτά. Το εξαγόμενο αρχείο αποθηκεύεται στο φάκελλο Βίντεο, φυσικά μπορείς ν' αλλάξεις διαδρομή. Mkvtoolnix, και portable. Ανοίγεις το πρόγραμμα. Δεξί κλικ στο επάνω κουτάκι, add files - προσθέτεις την ταινία σου και με τον ίδιο τρόπο τον ήχο που μετέτρεψες. Στο κάτω κουτάκι εμφανιζονται τα αρχεία βίντεο, ήχων και υποτίτλων (αν είναι ενσωματωμένοι). Ξετσεκάρεις τον ήχο dts και επιλέγεις πιο κάτω Start multiplexing, η διαδικασία είναι πολύ σύντομη - δεν γίνεται επανακωδικοποίηση. Αποθηκεύεται στον αρχικό φάκελλο, φυσικά μπορείς ν' αλλάξεις διαδρομή. Είσαι έτοιμος.
  8. Notis007 στο youtube επιλέγεις γλώσσα Αγγλικά και λειτουργεί κανονικά.
  9. mary1 κάποιος φίλος έχει ποστάρει τη λύση. Στη γραμμή διευθύνσεων γράφουμε about:config και μπαίνουμε στις παραμέτρους του Firefox. Βρίσκουμε τη καταχώρηση browser.Show Quit Warnig, η προεπιλογή είναι false. Την αλλάζουμε σε true και είμαστε έτοιμοι.
  10. Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office.
  11. Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office.
  12. Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office.
  13. Κάνε επαναφορά συστήματος σε χρονικό σημείο πριν την εγκατάσταση του office.
  • Δημιουργία νέου...