Προς το περιεχόμενο

captain556

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    114
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με captain556

  • Ημερομηνία γέννησης 11/04/1988

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

captain556's Achievements

  1. Υπάρχει κάποιος που ακούει δωρεάν στο Spotify ? καλύτερα YouTube ,λιγότερες διαφημίσεις.Το Spotify είναι ότι καλύτερο υπάρχει για μουσική ,έχει εκκατομυρια τραγούδια ,τα πάντα σχεδόν με μόνο 7€ το μήνα. Πριν το Spotify άνηκα σε αυτούς που ξημεροβραδιάζονταν στα τορεντ και τα πειρατικά site για να κατεβάσουν τραγούδια ,πολλές φορές είχα πληρώσει και συνδρομές σε ιστοσελίδες τύπου rapidshare κτλ ,απλά για να έχω αυτή την δυνατότητα της ελευθερίας να κατεβάζω ότι θέλω με ένα σταθερο κόστος.Πλεον έχω ξεχάσει και πως κατεβάζουν.
  2. Η οδήγηση είναι και ευχαρίστηση ,δεν δέχομαι από κανένα υπολογιστή να οδηγήσει για μένα.
  3. Το ίδιο σχόλιο παντού σε τέτοια άρθρα. ''Θα σας φακελώσουν'' ,λες και δεν είμαστε ήδη φακελωμένοι απο μόνοι μας στα σόσιαλ ,περιμέναμε την αμαζον να μας φακελώσει.
  4. Επιδει δεν εχω καταλάβει. Ειναι φάση multiplayer online παιχνίδι,δηλαδη πολλα διαφορετικά άτομα σε έναν κόσμο ? Φάση οποιο πόκεμον βλέπω εγω στον χάρτη το βλεπει και κάποιος κοντα μου ας πούμε ? Ή κάθε χαρακτήρας ειναι σε δικό του εντελώς κόσμο. Επισεις battles εχει το παιχνίδι ,δηλαδη μπορω να παλέψω με κάποιον φίλο μου ?
  5. Θετική εξέλιξη για το μέλλον.Βασικα αυτο θα ειναι το ιδανικό μέλλον.Οι άνθρωποι να δουλεύουν λιγότερο με ίδιες απολαβές όμως.Βεβαια στην εποχή μας το μόνο που συμβαίνει ειναι να πλουτίζει η εταιρία και οι άνθρωποι να μένουν χωρίς δουλειά ,αλλα πιστεύω καποια στιγμή θα αλλάξει και αυτο με την πάροδο του χρόνου.
  6. Οταν λέω δεν κανει εννοώ να μην κολλάει και να με καθυστερεί στα project.Κατι που αντιμετωπίζω με τον iMac του 2010 που εχω.
  7. Γεια σας άνοιξα και ενα θέμα στην ενότητα με τους φορητούς υπολογιστές αλλα ας κάνω και εδω το ερώτημα μου. Χρειάζομαι ενα ισχυρό MacBook για επαγγελματική χρήση για "video editing "και "music production"για προγράμματα οπως το Final Cut Pro Kai Logic Pro της Apple. Ο ποιο ισχυρός MacBook που κυκλοφορεί αυτη την στιγμή ειναι ο MJLT2 με Intel i7 2.5ghz 16gb ram ,512gb SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic και τον Amd Radeon r9 m370x Ο δεύτερος ποιος ισχυρός MacBook ειναι ο MJLQ2 με Intel i7 2.2ghz ,16gb ram ,256 SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic με shared μνήμη. Το ερώτημα μου ειναι ,αν κανει για την δουλειά μου και ο δεύτερος MacBook που ανέφερα ή παω αποκλειστικά και μόνο στο πρώτο ? Το δίλημμα ειναι καθαρά για οικονομικούς λόγους καθώς εχει πάνω απο 500€ διαφορα. Ευχαριστώ !!
  8. @coolerman ναι θελω Apple αποκλειστικά γτ τα προγράμματα που δουλεύω υπάρχουν μόνο σε mac. @gamanos Αυτο δεν γνωρίζω και γω μηπως η iris pro δεν κανει για video editing.
  9. Γεια σας !! Χρειάζομαι ενα ισχυρό λαπτοπ για επαγγελματική χρήση για "video editing "και "music production" με προγράμματα οπως το Final Cut Pro Kai Logic Pro της Apple. Ο ποιο ισχυρός MacBook που κυκλοφορεί αυτη την στιγμή ειναι ο MJLT2 με Intel i7 2.5ghz 16gb ram ,512gb SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic και τον Amd Radeon r9 m370x Ο δεύτερος ποιος ισχυρός MacBook ειναι ο MJLQ2 με Intel i7 2.2ghz ,16gb ram ,256 SSD και κάρτα γραφικών iris pro graphic με shared μνήμη. Το ερώτημα μου ειναι ,αν κανει για την δουλειά μου και ο δεύτερος MacBook που ανέφερα ή παω αποκλειστικά και μόνο στο πρώτο ? Το δίλημμα ειναι καθαρά για οικονομικούς λόγους καθώς εχει πάνω απο 500€ διαφορα. Ευχαριστώ !!
  10. Και στα αρχαία χρονια πως πέθαιναν απο καρκίνο, δεν υπήρχαν ούτε μεταλλαγμένα φαγητά ούτε καυσαέριο ούτε τίποτα απο αυτά που ενοχοποιούμε σήμερα.Σιγουρα παίζουν τον ρόλο τους σε πολλές περιπτώσεις ,αλλα ο κύριος λόγος εμφάνισης της αρρώστιας ειναι τα γονίδια.
  11. Πριν κάτι μερες έκανα ενα eurotour με την Ryanair σε 3 χώρες με 5 αεροπλάνα και θα ήθελα να πω την γνώμη μου για την εταιρία αυτή.Οι προορισμοί ηταν Αθηνα-Μιλάνο-Καναρια νησιά-Παρισι-Ρωμη-Αθηνα.Το συνολικό κόστος για 5 πτήσεις ηταν 120€. Απο αποσκευές είχα μια βαλίτσα καμπίνας στις διαστάσεις που γράφει η Ryan και μια τσάντα πλάτης μισογεμάτη. Σε καμια πτήση δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα για τις αποσκευές όπως και κανένας άλλος επιβάτης.Οι πτήσεις ηταν απόλυτα ασφαλής ,και συγκεκριμένα η πτήση απο καναρια - Παρίσι είχε κακοκαιρία.Πραγματικα ο πιλότος το προσγείωσε λες και είχε ηλιοφάνεια. Οι αεροσυνοδοί ειναι ανάλογα που θα πέσεις. Σε μια απο της πτήσεις η αεροσυνοδός μας έβαλε απο μονη της σε θέση με άνετα καθίσματα διότι ηταν άδειες. Και σε άλλη πτήση ένας αεροσυνοδός μου την είπε γιατι κάθομαι στο παράθυρο ,ενώ το εισιτήριο μου γράφει στη μέση.Αλλα σε γενικές γραμμές ειναι πολυ εξυπηρετικοί. Για να κλείσω ,την θεωρώ την ποιο ασφαλή αεροπορική εταιρία διότι εχει καθημερινά πάνω απο 1000 πτήσεις με 150 χιλιάδες επιβάτες και δεν εχει κανένα σοβαρό ατύχημα μέχρι στιγμής. Αυτο τα λέει όλα νομίζω. Πραγματικά ευχαριστώ που υπάρχει και μπορούμε να κάνουμε τέτοια ταξιδάκια που μερικά χρονια πριν ηταν μόνο όνειρο και το σημαντικότερο με ασφάλεια !!!
  12. Εχω διαβάσει για τις διαστάσεις, η βαλίτσα καμπίνας ειναι οκ εχω ξανά ταξιδέψει με αυτήν ,απλά η δεύτερη τσάντα που λέει ειναι αδύνατον να βρεις στις διαστάσεις που ζητάει.Η τσάντα πλάτης σε καποια σημεία ειναι λίγο μεγαλύτερη και σε καποια αλλα μικρότερη.Γιαυτο έκανα την ερώτηση εδώ ,αν εχει ταξιδέψει κάποιος με δεύτερη αποσκευή μια τσάντα πλάτης. Κανεις λάθος .Επιδει θα ταξιδέψω Παρίσι την άλλη εβδομάδα και το έψαξα ,υπάρχει λεωφορείο που σε παει απευθείας απο αεροδρόμιο - Porte maillot κέντρο. Απλά κοστίζει ακριβά. 35€ με επιστροφή ,περισσότερα και απο το αεροπορικό εισιτήριο που πλήρωσα
  13. Γιατί εσυ εχεις διαβάσει όλους τους όρους που γράφει ? Τα βασικά ναι τα εχω διαβάσει ναι
  • Δημιουργία νέου...